26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

soru 2 yilda bir ramazanin geldigi yer muhtesem yuzyil
)))))))) basbakan bir haykirdi hurrem kapandi hurrem namaza basladi hurrem oruc tuttuyorda ne basbakanmis be
))))))

beyazsoy diziyi izlemediğin ne belli geçen ramazan haticenin zerafeti ve zaman atlaması müziği ile atlanmıştı

Kuzey perşembe olmaz cuma günü olabilir ama gerekte yok kemikleşmiş bir izleyicisi var çarşamba ortalama reytingler ama desterenin 7d gözlüğü takıp bana göre açık ara birinci

Yada boşluktan aldiği reytinglerini Kuzey'e kaptırır...

zaten o boşluktan aldığı reytingleri bi gitmedi gitti maç geliyo gitmiyo veda geliyo gitmiyo kötü yol geliyo gitmiyo suskunlar geliyo gitmiyo hayatımın rolü geliyo gitmiyo umutsuz geliyo gitmiyo kayıp geliyo gitmiyo ne boşlukmuş arkadaş
bahaneni yiyim senin

trt nie tns yok
iste tüyler ürpertici iki örnek hemen sevinmeyin derim

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]O SES TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]24.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:31:17[/TD]
[TD="align: center"]23:35:26[/TD]
[TD="align: center"]9,04[/TD]
[TD="align: center"]22,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt

[TABLE="class: cms_table, width: 505"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 170, bgcolor: transparent"]O SES TÜRKİYE[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 72, bgcolor: transparent"]20:31:17[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]02:25:42[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 50, bgcolor: transparent"]6,7[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 53, bgcolor: transparent"]16,11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rezillik diz boyu

sbt kendini trt sisirmeye devam etsin tnsde yükselis yasayacak yarın görürsünüz

hurrem bu kadar hizli musluman olurss cennetlik kesin 🙂
))

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.78 , 2) KANALD: 7.46 , 3) SHOW: 2.55 , 4) KANAL7: 1.65 , 5) STV: 1.58

soru 2 yilda bir ramazanin geldigi yer muhtesem yuzyil
)))))))) basbakan bir haykirdi hurrem kapandi hurrem namaza basladi hurrem oruc tuttuyorda ne basbakanmis be
))))))
Dizinin bitmesine az kaldı zaten bırak o kadarcık göstersinler...Bende görmek istiyordum MY'de ramazan nasıl olur...

şu an tv de sadece kuzey güney ve my var ona rağmen aldığı oran 10.78
yok artık lebron james

kuzey güney ilk sezonun ortasına kadar müthişti o zaman cuma falan olsa süpürürdü ama şimdi hiçbir gün 1.lik şansı yok bence kimse kızmasın fikrim bu

bu bölüm gerçekten harikaydı özelikle hürremin perçemlerini özlemişiz geçen haftadan beri perçemleri gördük nihayet
)

pargalı muhteşem oyunuyor..

son sahnede hürrem pargalının yanına giderken sümbül ağa sultanımm dedikçe hürremin gözleri faltaşı gibi açılıyordu çok korktu kadıncağız
)

Maç günü KVP saatiyle oynaniyormuş bunla göğüsünü gereceğine başini önune eğ...Diğer saydığın diziler bana görede tırt diziler...Veda'ya harcanan zaman ve parayla ben olsam İntikam'a harcardir bu bekleyenleri bekletmezdim kanalımın prestiji bi kat daha artardi...