26 Şubat 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Tamam anlıyorum, zaten haklısın birşey demiyorum. Benim demek istediğim tamemen farklı birşeydi. Yani geçtiğimiz sezonlar 14-15 reytingli çok önemli maçlarda bile Vadi 8-9'e düşünce çok düştü gibi yorumlar gelirdi, ama 11 reyting karşında bile 6'a düşmesini normal karşılamanıza şaşırdım. Eğer 8 falan alsa neyse de ama 11 reyting karşında 6 reyting.

Serçe Sarayı nasıl reyting alır bilemeyiz. Ama eğer Serçe Sarayı sürpriz yapıp tutar da 9-10 falan alırsa Vadi kesinlikle etkilenir, kadın izleyicinin ağırlıklı olduğu dönemde kesin düşüş olur. Serçe Sarayı'nı sadece bir örnek olarak veriyorum, bu güne gelen herhengi yüksek reyting alacak dizi de olabilir.

Maç beklediğimden düşük gitmiş ama yine de çok iyi oranlar almış tebrikler.

Kocamın Ailesi'nden daha yüksek bir reyting bekliyordum aslında çünkü dizinin en önemli bölümü dün yayınlandı. Yine de çok iyi gitmiş.
Helal olsun diziye.

Kurtlar Vadisi maçın etkisiyle haliyle düşmüş. Yine de tebrikler.

Bedel bu hafta baya düşmüş.
Maç vardı Bedel'in 1 reytingi maça gitti. Umarım haftaya yükselir ama Serçe Sarayı da gelecek işi çok zor.

Ütopya çok iyi gidiyordu, bak şimdi reytinglere ne olmuş program. Ne güzel 18.30'da izliyorduk. Acun çok büyük yanlış yaptı.