26 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
ya haklsını ya yüksel aytuğ ya da mesut yar olsaydım duruma göre kıvırtmaktan asenayı geçerdim oryantal sanatında :)

- - - Ekleme - - -

başka dizlere başarılı işlere laf atarak ne yapmayı amaçlıyorsunuz anlamıyorum?
20 dakika başarısız olmuştr reytingte başltan beri iyi değil oyunculuk anlamında başta ilker aksuum un performansı iyiydi sonra kaç.ış planındaki gibi tüm diziyii erkek başrole değil de biraz da tubaya yükleyelim dediler ilkerin performansı da gitti

Başka dizilere, başarılı işlere? Hıı, şu perşembeleri yayınlanan ve sizin Tuba diyerek oyunculuğunu ve dizisini aşağıladığınız başarılı ve rakiplerini kıskandıran gerçek oyuncuya rakip olarak gösterilen bayanın dizisinden bahsedyorsunuz sanırım.
Kanalın şişirmesiyle, kıyafetle, rakipsizlikle bu işler yürümez.
Tamam dizi iyi reyting alır ama buna inanılmaz.

sen asena oludun...destere de şoparlar kraliçesi destonda....bende star morse kralı dark vater...:boxing:

kepçe kulaklı biri vardı orada o kim olsun?

- - - Ekleme - - -

Başka dizilere, başarılı işlere? Hıı, şu perşembeleri yayınlanan ve sizin Tuba diyerek oyunculuğunu ve dizisini aşağıladığınız başarılı ve rakiplerini kıskandıran gerçek oyuncuya rakip olarak gösterilen bayanın dizisinden bahsedyorsunuz sanırım.
Kanalın şişirmesiyle, kıyafetle, rakipsizlikle bu işler yürümez.
Tamam dizi iyi reyting alır ama buna inanılmaz.
iyi dizi iyi reyting demiyorum sadece fan şişirmesi bnir işi fazla büyütüyorsunuz mesela behzat da az reytingl iama bence gayet iyi
ayrıca içindekini dök o perşembe günkü dizinin senaryosunu biliyorum türkiyede bir ilke ve zor bir işe imza attı birebir giderek senaryosu da gayet iyi rakipsiz dediğin ün kvp-acun-zkfo var 3 ralip salı da 3 rakip var ::)

- - - Ekleme - - -

iyi dizi iyi reyting demiyorum sadece fan şişirmesi bnir işi fazla büyütüyorsunuz mesela behzat da az reytingl iama bence gayet iyi
ayrıca içindekini dök o perşembe günkü dizinin senaryosunu biliyorum türkiyede bir ilke ve zor bir işe imza attı birebir giderek senaryosu da gayet iyi rakipsiz dediğin ün kvp-acun-zkfo var 3 ralip salı da 3 rakip var ::)
piyasada kepçeden bol bişey yok...ipucu verde cevap verek.....[sm=s20.gif]

- - - Ekleme - - -

Rakibi var diyorsun KVP'yu bir kenara koyuyorum.
O kadar abartılmaya karşı yaratmalıydı perşembe günü.
Erkek egemen dizi dediğiniz KVP 'yu madem erkekler izliyor o zaman neden kadın izleyiciyi oturtamıyor dediğiniz dizi ekran başına.
Bu perşembe ne vardı söyleyin bana? Tahminini yapacak yapım bulamadım resmen.
İn cin top oynarken bahsettiğiniz dizi tek kale maç yaptı. Tabii, karşıda oyuncu yok kale yok..
Aldı eline topu kaleye şutu çekti sonra gitti topu eline bir daha aldı bir daha çekti.
20 Dakika kalite anlamında o diziyle kıyas bile edilemez.
Birebir alıp kopyalamak sanat değil, taklittir.

Rakibi var diyorsun KVP'yu bir kenara koyuyorum.
O kadar abartılmaya karşı yaratmalıydı perşembe günü.
Erkek egemen dizi dediğiniz KVP 'yu madem erkekler izliyor o zaman neden kadın izleyiciyi oturtamıyor dediğiniz dizi ekran başına.
Bu perşembe ne vardı söyleyin bana? Tahminini yapacak yapım bulamadım resmen.
İn cin top oynarken bahsettiğiniz dizi tek kale maç yaptı. Tabii, karşıda oyuncu yok kale yok..
Aldı eline topu kaleye şutu çekti sonra gitti topu eline bir daha aldı bir daha çekti.
20 Dakika kalite anlamında o diziyle kıyas bile edilemez.
Birebir alıp kopyalamak sanat değil, taklittir.

birebir kopyalanmadı izlemeden konuşmayalım lütfen
kvp izlenne evde kadın yok mu ayrıca onalr da mecburen izliyor
20dk gençlere hitap ediyor bakrsak öbgz ve biü kadınlara 20 dk ye de rakip yok oz aman mantıkla

birebir kopyalanmadı izlemeden konuşmayalım lütfen
kvp izlenne evde kadın yok mu ayrıca onalr da mecburen izliyor
20dk gençlere hitap ediyor bakrsak öbgz ve biü kadınlara 20 dk ye de rakip yok oz aman mantıkla

Geçen hafta da maç başlayana kadar erkekler kadınlara mecburen ne izlettiler acaba? (b)

bilmem zaten maç fb maçıydı beni entrese etmedi hiç :D orada 20 dk ci mantığına göre bir cvp var bana göre değil

Bilmezsin tabi. Eğer erkekler kadınlara zorla Vadi izletiyo olsaydı geçen hafta Vadi olmadığında kadınların İntikam'a geçip en az 14 15 alması lazımdı anlıklarda