26 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
xemrexx tuba ile ne garezin var hadi onu gectim yarim yamalak izledigin bir dizi hakkinda yorum yapma bence

bu hafta sbt de sistem ve sıralamanın üstüne marduk düşmüş herhalde...
😱ha::cloud:üçüde gider.....

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Demediğiniz bir şey mi "yazmadım" dedikleriniz?
Diziyi izlemiyorsanız sadece anlıklar üzerinden nasıl yorum yapabiliyorsunuz?
Sizin kalite anlayışınız bu mu? ..

xemrexx tuba ile ne garezin var hadi onu gectim yarim yamalak izledigin bir dizi hakkinda yorum yapma bence

orjinalini izledim senn çok iyi oynuyor diye konusunu açtğın her sahneyi izledim yorum yapabilecek seviyedeyim ilk 3 bölümüü de izledim daha nolsun

Demediğiniz bir şey mi "yazmadım" dedikleriniz?
Diziyi izlemiyorsanız sadece anlıklar üzerinden nasıl yorum yapabiliyorsunuz?
Sizin kalite anlayışınız bu mu? ..
tuba görünmez oldu dedim ne var bunda kalitesiz mi demek oluyor bu ? sbt verilerine göre yoprtum sadece sakin olun biraz

uçan dairelerin gücü adına.....fforumda adı geçen uğur dündar kim laaaaaaaa....desteron gitti uğur dündar mı geldi artık....
xantier senin beğeni geldi panpa....

uçan dairelerin gücü adına.....fforumda adı geçen uğur dündar kim laaaaaaaa....desteron gitti uğur dündar mı geldi artık....
xantier senin beğeni geldi panpa....

benden bahsediyor @XanTier kötü bir şey ima ediyor gibi ama en güvenilir gazetecilerden birine benzeterek iyi bişi diyor bence sence ?

xemrexx sen baska dizilerle karistirdin herhalde 20 dakikayi filmle ayni degil bu dizi

Uyarlama değil esinlenme.. @*Dream* 'in de dediği gibi sanırım başka dizilerle karıştırdınız.. Siz daha iyi bilirsiniz o dizileri..
Bilip bilmeden yaptığınız yorumlara bir yenisi daha eklenmiş bulunmakta..
Bu yaptığınız ayıp ya..
Yorum anlayışınız gibi ayıp anlayışınız da mı üstünkörü bilmiyorum ama gerçekten yazık..
"İlk 3 bölümünü izledim, bazı sahneleri izledim" diyorsunuz..
Bu bölüm hakkında yorum yapma genişliğini ilk 3 bölümü izlemiş olmanızdan mı buluyorsunuz..

benden bahsediyor @XanTier kötü bir şey ima ediyor gibi ama en güvenilir gazetecilerden birine benzeterek iyi bişi diyor bence sence ?
elbetteki iyi yapıyor...allah muhafaza haydar dümene benzeteydi...gece gündüz postada abazanların maceralarına yorum yetiştircem diye uğraşır dururdun...:boxing:

elbetteki iyi yapıyor...allah muhafaza haydar dümene benzeteydi...gece gündüz postada abazanların maceralarına yorum yetiştircem diye uğraşır dururdun...:boxing:

ya haklsını ya yüksel aytuğ ya da mesut yar olsaydım duruma göre kıvırtmaktan asenayı geçerdim oryantal sanatında

- - - Ekleme - - -

başka dizlere başarılı işlere laf atarak ne yapmayı amaçlıyorsunuz anlamıyorum?
20 dakika başarısız olmuştr reytingte başltan beri iyi değil oyunculuk anlamında başta ilker aksuum un performansı iyiydi sonra kaç.ış planındaki gibi tüm diziyii erkek başrole değil de biraz da tubaya yükleyelim dediler ilkerin performansı da gitti

sen asena oludun...destere de şoparlar kraliçesi destonda....bende star morse kralı dark vater...:boxing: