26 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

izlemeden konuşmaya devam de hayde

BIU hala zirvede yer alıyor, sevindim..

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.92 , 2) FOX: 6.34 , 3) KANALD: 5.12 , 4) STAR: 4.85 , 5) TRT1: 3.47
Öbgzk 13 dk reklamdı.. Umarım hatasından geri dönerde son 30 dk reklam izletmez!

- - - Ekleme - - -

Öbgzk bitti

- - - Ekleme - - -

Öbgzk bu bölüm çok durgundu umarım haftaya heycan dolu bi bölüm olur...

iyi akşamlar.....bu gece hangi yapımlar hangi yapımlara uçan tekme savurdu....kamu oyunu aydınlatana hedef ayrımı gözetmeksizin beğeni gelcektir...ilanen duyrulur....[8D]

Kaliteli dizi ve filmler varken hala Recep İvedik saçmalığını izleyen zihniyet benim gözümde çoktan yok olmuştu bugün bir kez daha yok oldu. Bu kadar olmaz, ben şahsen 20 Dakika'yı izledim ve hala bu dizinin Türk dizisi olduğuna inanamıyorum. Helal olsun emeği geçen herkese, muhteşem bir dizi!

iyi akşamlar.....bu gece hangi yapımlar hangi yapımlara uçan tekme savurdu....kamu oyunu aydınlatana hedef ayrımı gözetmeksizin beğeni gelcektir...ilanen duyrulur....[8D]
recebim geldi göbeğiyle bir cemileye bir buke ile niyaziye çarptı tuba zaten gözükmez oldu snnn dilinde yazdım panpa

Normalde SBT'de ÖBGZK hakimiyeti olurdr TNS'de BİÜ geçerdi. Bu hafta SBT'ed bie BİÜ hakimiyet kurdu :mge:

- - - Ekleme - - -

Normalde SBT'de ÖBGZK hakimiyeti olurdr TNS'de BİÜ geçerdi. Bu hafta SBT'ed bie BİÜ hakimiyet kurdu :mge:

20 dakika sonlara dogru heycani arttirdi.gecen hafta sbt 20 dakikanin reytinglerini 7 olarak vermisti tns de sonuc farkli olmustu o yuzden artik sbt ye inanmiyorum

Ve insanlar hala izlemedikleri ve her şeyiyle kendi izledikleri dizinin on katı kalitede olan bir dizi hakkında nasıl yorum yapabiliyor anlayamıyorum. Tarafsız yorumlar lütfen..

recebim geldi göbeğiyle bir cemileye bir buke ile niyaziye çarptı tuba zaten gözükmez oldu snnn dilinde yazdım panpa
tuba kodeste zaten...bi çıkarsa reytinglerde recep olur gider
....vaşşşşşşşşşşşşşşşştttttt....biü dağıtmış ortalığı bu hafta...😱ha
iyooooooooooooo arkadaş......

"Tuba zaten gözükmez oldu" nasıl bir yaklaşımdır? Dizi başarılı olsa ekip işi deniliyor, anlıkta bir çıkmadı mı Tuba berbat, oynayamıyor, rezalet. Alıştık bu yorumlarınıza, izlemeden yaptıklarınıza ama biraz da olsa vicdan varsa karalama kampanyanızı kaliteli yorumlara dönüştürebilirsiniz bence. @xemrexxx

alkış butonu yok....beğenilerini artı 1 olarak topla bundan keriiiii....😱ha: iyi smale yok bunla idare edek....

tuba kodeste zaten...bi çıkarsa reytinglerde recep olur gider
....vaşşşşşşşşşşşşşşşştttttt....biü dağıtmış ortalığı bu hafta...😱ha
iyooooooooooooo arkadaş......
ne demişler akşam sbt ye inanan sabah donsuz kalan öle bişi işte

- - - Ekleme - - -

karalama yapmadım hızlı ile öle anlaşıyoruz biz
kaldı ki reytinglerde baya geri kaldı geçen haftaya göre espri de mi yapamıcaz kimse için berbat oynadı kalitesiz falan yazmadık sonuçta

sahnelerini azalttılarsa belki böyle yazmıştır diye düşünüyom...diziyi izlemediğimden bende ona göre espri yaptım char....