25 Ocak 2022 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Git geçen sezonun 37-38 bölümün ortalamasını bi al allah aşkına, kendi dizininkilerini de al ama
Savunacak bir şey bulamayınca benim izlediğim dizileri işin içine karıştırman çok tatlı.
Varsın o kadar yüksek olmasın neyse ki Bosch süpürge reklamı izlemeyecek kadar kendime saygım var.

Savunacak bir şey bulamayınca benim izlediğim dizileri işin içine karıştırman çok tatlı.
Varsın o kadar yüksek olmasın neyse ki Bosch süpürge reklamı izlemeyecek kadar kendime saygım var.
Hahahahahahahaha

Yüksek reyting (ne kadar yüksek denebilirse) alan her iş kaliteli mi oluyor hayır o nedenle ıkına sıkına alınabilen 6-7 reyting (ki geçen haftalarda 5 küsürdü) üzerinden bana muhasebe yapma.
Hadi anam hadi yeterince rezil oldun

Haklısın çünkü ortada rezil olan bir şey gerçekten var o da her salı TRT'de.
Artık kimse ciddiye bile almıyor bir dizinin düşebileceği en kötü durumlardan biri.
Sen hayal dünyasında yaşıyorsun artık denecek bir şey kalmamış

Dolu bir gündü ve güzel reytingler alınmış.
Survivor'da üstelik eleme gecesi değilmiş, buna rağmen uçmuş. Bunun sebebi de fragmana Nisa-Barış olayını koymaları. Bu sene onlardan bol bol prim yapılacaktır. Belli oldu. @The_Erinch @MasacRE

Evlilik Hakkında Herşey 4.61 almış, fena gitmiyor ama beklentinin biraz altında.

Masumlar Apartmanı bu hafta ufak bir yükselişle 6 reyting alabilmiş.

Destan 5 bandında gitmeye devam ediyor.

Survivor ise 9 bandına yükselmiş.

Didem Arslan bu sezon ilk kez 4-lü reyting alabilmiş. Konu iyice karmaşıklaşdı ve deliller ortaya çıkmaya başladı. Daha yükselir reytingleri. Tebrik ederim.
Diğer gündüz kuşağı programları da güzel yükselmiş. Havalar soğuyunca evde tv izleme alışkanlıkları artdı.

Dün Masumlar Apartmanını takip edecekdim, amma ilk 20dk sonrası kapadım. Bu haftadan itibaren MA-yı da, Sadakatsiz ve Camdaki Kız gibi tozlu raflara kaldırdım. Sadece çok önemli birşey olursa o sahnelerin kısa videolarına Youtube-dan bakarım, artık tv-de hiçbir türk dizisini kaldıramıycam.

Reactions: Angelica

Neden güzel bölümdü dün 20 dakika da ne anladın da kapattın ki?

Neden güzel bölümdü dün 20 dakika da ne anladın da kapattın ki?
O Han-ın yaralı halleri falan dayanamadım aynı şeylere. Çok uzatıyorlar ve eski tadı alamadım, o yüzden izlemek için artık zorlamıycam kendimi.

Survivor pazartesi aldığı düşük reytinglerinden sonra iyi toparladı gecenin PT'da bütn gruplarda en çok izlenen programı olmak kolay değil.

Evlilik Hakkında Her Şey niye bu kadar düştü anlamış değilim umarım sezon sonunu görür

Masumlar Apartmanı iyi yükselmiş bakalım diğer bölümlerde böyle yükseliş yaşayacak mı? bence son yükselişi

Destan AB'de yükselmiş hayret

Survivor pazartesine göre çok iyi toparlamış tebrikler