ben diziyi önermiştim ama izlemeyi unutmuşumYa @destere diziyi size önerdi ama kendisi önermedi yani? Çünkü sen yorumlarında aferin destere 40 yılın başı bir işe yaradın diyordun?
ben diziyi önermiştim ama izlemeyi unutmuşumYa @destere diziyi size önerdi ama kendisi önermedi yani? Çünkü sen yorumlarında aferin destere 40 yılın başı bir işe yaradın diyordun?
İzle o zaman bak benim kafam bile karıştı yani.ben diziyi önermiştim ama izlemeyi unutmuşum)
the shannarada durumlar nasıl ? en son iki bölüm izlemiştim ona devam ediyormusun?@destere önermişti bende izlemiştim ama hala kendisi bakmamış
aa yok 4 bölümünü izledim ben onun 5 i bekliyorumthe shannarada durumlar nasıl ? en son iki bölüm izlemiştim ona devam ediyormusun?sakın bırakayım deme ?
aa yok 4 bölümünü izledim ben onun 5 i bekliyorum
Lo kaç haftadır yb gelmiyor onathe shannarada durumlar nasıl ? en son iki bölüm izlemiştim ona devam ediyormusun?sakın bırakayım deme ?
Benim kanalımda benden habersiz dizi izlersen b*k da çıkabulürcrazy ex i bir ara izlemeyi düşünüyordum CW de bir dizim olsun istedim hemde isminde kız geçiyor benlik demiştim ama reytingler fiyasko@Çiğdem- le @Forumdash ın kanalında dizi izleyende kabahat
süpergirl harika gitmiş sadece kızın güzelliği o reytingleri getiriyor konu tırt
her gün mü yayınlanıyor dizi dünde reytinglerde vardı hemde 5.7 reyting bugün düşmüş ?
Benim kanalımda benden habersiz dizi izlersen b*k da çıkabulüriyi olmuş. Git süper portakal izle hem gripmişsin bu kışta seni korur, @xemrexxx'ten aldiğim habere göre belki içini bile ısıtır
Ama azcık kabahtı kendimizde görelimama izlemediğim dizileride fok gibi kanalın) kabahat bende değil)
o imkansız imkansızı isteme benden, başrol kız olsa yine izlerdimAma azcık kabahtı kendimizde görelimcw mis gibi kanal. Gurur yapma aç pilli bebeği 1 haftada bitir.
İzledim izledim. Ordaki başrol oğlana da ben uyuz oluyorum. @xemrexxx'in gözdesidir. Sanırım Claire'in günlüklerimiydi neydi orda oynamıştı.o imkansız imkansızı isteme benden, başrol kız olsa yine izlerdimama pilli oğlana asla dayanamam
sen the shannara yı izliyormusun mutlaka ilk bölüme bak seveceksindir harika bir dizi
he şu pembe dudaklı sarışın yumurtayı diyorsunİzledim izledim. Ordaki başrol oğlana da ben uyuz oluyorum. @xemrexxx'in gözdesidir. Sanırım Claire'in günlüklerimiydi neydi orda oynamıştı.
Diziye 4. Bölümde ara verdim. 5.bölümdeyiz sanırım. İzlicem de işte mırın kırın ederek.
carrie günlükleri .ss carrie nerede kızcağız daha 20 yaşında çiğdem büyüsüne mi kurban gitt.ssİzledim izledim. Ordaki başrol oğlana da ben uyuz oluyorum. @xemrexxx'in gözdesidir. Sanırım Claire'in günlüklerimiydi neydi orda oynamıştı.
Diziye 4. Bölümde ara verdim. 5.bölümdeyiz sanırım. İzlicem de işte mırın kırın ederek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?