25 Ocak 2016 Pazartesi ABD Reytingleri

crazy ex i bir ara izlemeyi düşünüyordum CW de bir dizim olsun istedim hemde isminde kız geçiyor benlik demiştim ama reytingler fiyasko :) @Çiğdem- le @Forumdash ın kanalında dizi izleyende kabahat :)
süpergirl harika gitmiş sadece kızın güzelliği o reytingleri getiriyor konu tırt :)

her gün mü yayınlanıyor dizi dünde reytinglerde vardı hemde 5.7 reyting bugün düşmüş ? :)
Benim kanalımda benden habersiz dizi izlersen b*k da çıkabulür:A iyi olmuş. Git süper portakal izle hem gripmişsin bu kışta seni korur, @xemrexxx'ten aldiğim habere göre belki içini bile ısıtır:A

Ama azcık kabahtı kendimizde görelim:F cw mis gibi kanal. Gurur yapma aç pilli bebeği 1 haftada bitir. :X
o imkansız imkansızı isteme benden, başrol kız olsa yine izlerdim :) ama pilli oğlana asla dayanamam :)
sen the shannara yı izliyormusun mutlaka ilk bölüme bak seveceksindir harika bir dizi :)

o imkansız imkansızı isteme benden, başrol kız olsa yine izlerdim :) ama pilli oğlana asla dayanamam :)
sen the shannara yı izliyormusun mutlaka ilk bölüme bak seveceksindir harika bir dizi :)
İzledim izledim. Ordaki başrol oğlana da ben uyuz oluyorum. @xemrexxx'in gözdesidir. Sanırım Claire'in günlüklerimiydi neydi orda oynamıştı.

Diziye 4. Bölümde ara verdim. 5.bölümdeyiz sanırım. İzlicem de işte mırın kırın ederek.

İzledim izledim. Ordaki başrol oğlana da ben uyuz oluyorum. @xemrexxx'in gözdesidir. Sanırım Claire'in günlüklerimiydi neydi orda oynamıştı.

Diziye 4. Bölümde ara verdim. 5.bölümdeyiz sanırım. İzlicem de işte mırın kırın ederek.
he şu pembe dudaklı sarışın yumurtayı diyorsun :) kızdan farkı yok zaten yoklukta iyi gider :)))
ben ilk iki bölümü izledim sonra oscar adayı filmlere dalınca kaldı devamı ama mutlaka devam edeceğim :)

carrie günlükleri .ss carrie nerede kızcağız daha 20 yaşında çiğdem büyüsüne mi kurban gitt.ss