25 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dila Hanım kendisini göstermeye başladı. Yaparım Bilirsin yalnızca cuma günleri yayınlanmalı bence.

Böyle formatlara devam etsinler, ne bilim çocuk da yarıştırabilirler veya daha orjinal bir şey: Yaparım Bilirsin - Üniversiteler yarışıyor. :D

Hs süper gidiyo yaparım bilirsin çok iyi gidiyo bugün showu sevindirdi her gün istikrarlı bi yükselişi var programın

Tv İzlemeyi özledim. Bu sınavlar bitseydi, Arka Sokakları bile özledim. :F

21:48 Yaparım Bilirsin, reklam dönüşü

21:50 Yaparım Bilirsin, reklam

Son düzenleme:
Kaynana damat olayı iyi olmuş ben bile bi göz attım :) cuma günleri tek boş günüm sayılır hiç bişey bulamıyorum gece anca beyaz show iki laf edelim ... Arka sokaklar bence yıllarca devam eder sezon başında bu sezon son olur diyordum ama kvp bir efsane kabulümdür izlemesem bile arka sokaklarıda izlemem ama bu dizide efsane be arkadaşlar :) hem her gün tekrarı süper reyting hem cuma akşamları süper reyting :) huzur sokağının fragmanı bu hafta bayağı hareketlidi reytingleri etkiler... Acaba tnade nolacak ama büyük ihtimal total arka sokakların olur ab bilemem :) acaba cumalaarı yalan dünya kayıp şehir kalaydı arka sokaklardan dahamı iyi olurdu? Ve şuan arka sokaklar pazartesi olsa kaç alırdı?? Totalde osesi geçermiydi??

21:30 - 21:45 ortalama*#sbt
#reyting
*'leri; 1) KANALD: 8.57 , 2) ATV: 7.14 , 3) STAR: 6.78 , 4) SHOW: 3.66 , 5) FOX: 2.77