25 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oh Yeah :Z

Diloş coşmuş :oley:

Dila isterse 10 reyting alsın daha da gözüme giremez. Dila'yı affetmem için senaristlerin Azer'i normal bir insana çevirip, yapımcının da Azer'in Fatma'ya tecavüzü için özür dilemesi gerek. :D

Sadece Beyaz Show izledim. Biraz da Yaparım Bilirsin'e takıldım. Beyaz baya uzun sürdü. Şafak Sezer hiç modunda değildi, sanki zorla çıkarmışlar? Ama Beyaz formundaydı. :D

Dila Hanım atak yapmış. Özellikle Totalde. Biri vurulunca böyle olur tabii. :D

arka sokaklardada amirleri vuruldu ama yok fayda :)

- - - Ekleme - - -

lütfen dilayı izlemeden yorum yapma revan , arka sokaklar gibi her bölüm vurulmuyolar as da bu seferde amir vurulmuş galiba ama baya düşmüş , dila hanım muhteşem reytingler almış dizi total 7.85 reytinge abde 6.65 reytinge yükselerek zirveye çok yaklaştı , arka sokaklar total 8.8 ab 4.59 reytinge düşmüş , huzur sokağı total 6.09 ab 7 reyting alarak dilayı geçemeyeceğini kanıtladı

aynen dila çoşuyor her hafta haftaya daha yükselir bazıları çatlasın :D

arka sokaklar gerçekten rakip gelince çok düşüyo mesela o ses ve karadayı geldi 6 , 7 ye düştü ezel , survivor varken de çok rahat geçtiler arka sokakları şimdi cumaya geldi ama dila ve huzur iddalı bölüm çekince 11 lardan 8 lere düşüverdi yani güçlü rakip karşısında dağılıyor

Dün akşamda çok çekişmeli bir zirve mücadelesi yaşanmış. Gelin birlikte dün akşam izlenen programların rating değerlendirmesini yapalım. İşte;

Dün akşam Kanal D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" her zaman ki gibi Totali iyi olmasına rağmen AB'de tam tersi yönde oranlarında ki düşüklüğüyle dikkat çekiyor.
Hemen ardından yayınlanan "Beyaz Show" programı ise AB'de ki başarısıyla göz dolduruyor.
Star TV'de yayınlan "Dila Hanım" ise hem Total'de hemde AB'de başarılı bir performans sergilemiş.
Show TV'de yayınlanan "Yaparım Bilirsin" programı dün akşam yayınlanan bölümüyle ratinglerini azda olsa arttırmış. Studyoda yapılan değişiklikle beraber kaynanaların yarışması programa olan ilgiyi arttırmış.
Atv'de ekrana gelen "Huzur Sokağı" dizisi de başarılı performans sergileyerek AB'de 2. Total'de ise 4. olarak başarısını sürdürdü.
Hemen ardından yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" programı ise AB'de zirvede yer alarak bir kez daha vazgeçilmez olduğunu kanıtladı. Programın Totaldeki oranları da harika !

arka sokaklar gerçekten rakip gelince çok düşüyo mesela o ses ve karadayı geldi 6 , 7 ye düştü ezel , survivor varken de çok rahat geçtiler arka sokakları şimdi cumaya geldi ama dila ve huzur iddalı bölüm çekince 11 lardan 8 lere düşüverdi yani güçlü rakip karşısında dağılıyor

Arka Sokaklar Totalde 6`ya düşmedi. :)

Aslında her dizi öyle değil mi? Rakip gelince az da olsa düşüş yaşar. Arka Sokaklar 11 reytingi heyecanlı bölümlerde alıyordu. Ortalama reytingi 9. Bu bölüm de 8.80 aldı. Düşüş fazla değil yani. :)

Dila Hanım bu hafta fazla yükseldi. Ama ben yine bu olayı vurulmaya bağlıyorum. Kimse de yanlış düşünüyorsun diyemez. Çünkü, vurulma olunca dizide tansiyon yükseliyor. Bu her dizi için geçerli.

sbt ab ile tns ab nin ilk 3 sıralaması birbirinin aynısı....kmoi-hs-dhanım.....birbirlerinden kopya çekmiş uyanık denekler.....[sm=s17.gif]bir daha olmasın ona göre....(e)

Ben Dila'yı bıraktım dizi çoştu. :F Benim gitmemi bekliyormuş demek. :F

Arka Sokaklar Totalde 6`ya düşmedi. :)

Aslında her dizi öyle değil mi? Rakip gelince az da olsa düşüş yaşar. Arka Sokaklar 11 reytingi heyecanlı bölümlerde alıyordu. Ortalama reytingi 9. Bu bölüm de 8.80 aldı. Düşüş fazla değil yani. :)

Dila Hanım bu hafta fazla yükseldi. Ama ben yine bu olayı vurulmaya bağlıyorum. Kimse de yanlış düşünüyorsun diyemez. Çünkü, vurulma olunca dizide tansiyon yükseliyor. Bu her dizi için geçerli.

ama 10 larda alırken pazartesi total 7 ab 2 lere düştü o ses ve karadayı karşısında ve cumada 11 almıştı diyelim ki ortalaması 9-10 ama arka sokaklardada akşam vurulma vardı ama düştü yani huzur ve dila çok iyi bölümler çekerlerse arka sokaklarda isterse vurulsunlar düşecek

ama 10 larda alırken pazartesi total 7 ab 2 lere düştü o ses ve karadayı karşısında ve cumada 11 almıştı diyelim ki ortalaması 9-10 ama arka sokaklardada akşam vurulma vardı ama düştü yani huzur ve dila çok iyi bölümler çekerlerse arka sokaklarda isterse vurulsunlar düşecek

Ben izlemedim, ne olduğunu bilmiyorum. Eğer vurulma olmuşsa son sahnede olmuştur kesinlikle. Çünkü, fragman durgundu, kimse vurulmamıştı fragmanda.

Dilada geçen bölümün son sahnesinde vurulma olmuştu. Onun için bu bölüm yükselmiş. Eğer Arka Sokaklarda vurulma olmuşsa o da gelecek bölüm yükselir.

Benim anlatmaya çalışdığım Arka Sokakların vurulma ile aldığı reyting 11, durgun haliyle en aşağı (8.50) Cumadan bahsediyorum.

Dilanın ise vuurlma ile aldığı 7.50+, normal bölüm de 6.50-7 arası bir şey.

cuma gecesinin galibi tek başına prıme tıme egale eden kenan ışıktır....1999 dan beri kmoi sunuyor adam...ama hala zirvede helal olsun...:aynen:

revan sen arka sokaklar 6 ya düşmedi mi denin ???

ARKA SOKAKLAR KANAL D 5,1 14,79 - 24 EYLÜL
ARKA SOKAKLAR KANAL D 5,49 15,39 - 1 EKİM
ARKA SOKAKLAR KANAL D 4,83 12,2 - 8 EKİM
ARKA SOKAKLAR KANAL D 6,19 16,16 - 15 EKİM
ARKA SOKAKLAR KANAL D 6,02 15,57 - 22 EKİM
ARKA SOKAKLAR KANAL D 6,18 16,47 - 29 EKİM

bu sezonki reytingler :)