dogan gurubu harıl harıl intikam fragmanları yayınlıyor cnntürkte bu kaçıncı fragman yahu ))) cnntürk mü kanal d mi anlayamadık izlediğimiz kanallı )))))))
fayda etmez aga geçen de v5 e kadar çıkmıstı
İntikam her hafta 1 fragman çıkarıyor. kasmaya gerek yok.
Dila Hanım atak yapmış. Özellikle Totalde. Biri vurulunca böyle olur tabii.
yok ya 1 miş ben yemem
Dila ne kadar yükselse de 8`e ulaşabileceğini sanmıyorum.
arka sokaklar gerçekten rakip gelince çok düşüyo mesela o ses ve karadayı geldi 6 , 7 ye düştü ezel , survivor varken de çok rahat geçtiler arka sokakları şimdi cumaya geldi ama dila ve huzur iddalı bölüm çekince 11 lardan 8 lere düşüverdi yani güçlü rakip karşısında dağılıyor
Arka Sokaklar Totalde 6`ya düşmedi.
Aslında her dizi öyle değil mi? Rakip gelince az da olsa düşüş yaşar. Arka Sokaklar 11 reytingi heyecanlı bölümlerde alıyordu. Ortalama reytingi 9. Bu bölüm de 8.80 aldı. Düşüş fazla değil yani.
Dila Hanım bu hafta fazla yükseldi. Ama ben yine bu olayı vurulmaya bağlıyorum. Kimse de yanlış düşünüyorsun diyemez. Çünkü, vurulma olunca dizide tansiyon yükseliyor. Bu her dizi için geçerli.
ama 10 larda alırken pazartesi total 7 ab 2 lere düştü o ses ve karadayı karşısında ve cumada 11 almıştı diyelim ki ortalaması 9-10 ama arka sokaklardada akşam vurulma vardı ama düştü yani huzur ve dila çok iyi bölümler çekerlerse arka sokaklarda isterse vurulsunlar düşecek