25 Nisan 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz / İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    18
ÇGH bu hafta düşüş yaşamış. Maçlar en çok onları etkilemiş.

MA hafif bir kıpırdama yaşamış. Yazı çıkaracak oranlarla devam ediyor.

Maça rağmen Menajerimi Ara az da olsa yükselip tekrar AB'de ilk 10'a girmiş. :Z Ekin Atalar'ın bir iyi bir iyi kötü yazması yüzünden kötü bölümlerde reyting yüksek gelirken iyiler hak etmediği kadar düşük almıştı ama bu ekibin istikrarlı şekilde güzel bölümlerle diziyi düze çıkaracağı konusunda aşırı umutluyum. Tabii gönül ister ki Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ın (geçici) vedası daha güzel reytinglerle olsaydı ama sağlık olsun. :(

Son Yaz ve Masumiyet yükselirken Kefaret yine düşüşe geçmiş. Bir hafta 5 küsür alırken diğer hafta 3 alabiliyor biraz dengesiz bir gidişatı var. Gerçi kesin konuşmak için erken ama maçtan etkilenebilecek bir dizi olmadığı için düşüşü başka yerde aramak lazım.

ÇGH bu hafta düşüş yaşamış. Maçlar en çok onları etkilemiş.

MA hafif bir kıpırdama yaşamış. Yazı çıkaracak oranlarla devam ediyor.
Son bölümü izlemedin mi daha. :A

Maça rağmen Menajerimi Ara az da olsa yükselip tekrar AB'de ilk 10'a girmiş. :Z Ekin Atalar'ın bir iyi bir iyi kötü yazması yüzünden kötü bölümlerde reyting yüksek gelirken iyiler hak etmediği kadar düşük almıştı ama bu ekibin istikrarlı şekilde güzel bölümlerle diziyi düze çıkaracağı konusunda aşırı umutluyum. Tabii gönül ister ki Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ın (geçici) vedası daha güzel reytinglerle olsaydı ama sağlık olsun. :(

Son Yaz ve Masumiyet yükselirken Kefaret yine düşüşe geçmiş. Bir hafta 5 küsür alırken diğer hafta 3 alabiliyor biraz dengesiz bir gidişatı var. Gerçi kesin konuşmak için erken ama maçtan etkilenebilecek bir dizi olmadığı için düşüşü başka yerde aramak lazım.

Son bölümü izlemedin mi daha. :A
Köyden yeni geldim bu gece dizileri sırasıyla toparlamaya çalışacam. :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat
ÇGH 4 oranlarda devam etmiş. Haftaya 5 bandına dayanacak diyorum. Hercai için diyecek bir şey yok. Ekibin emeğine sağlık. Bitmesi gerekiyordu. Kanal da iyi idare etti durumu. Sezon sonu hastag'i açanlar kanalın diziyi iyi sırtladığını unutmaması gerekir. Fox'da olsa anında postalamıştı, 3. sezonu dahi görmezlerdi. Kefaret bir iyi bir kötü şeklinde gidiyor. Her şey kanala bağlı. Menajerimi Ara için herkes gelecek hafta önemli diyor ama şu da bir gerçek bundan önceki haftalar da da 35. bölüm önemli diyorlardı. Ek olarak kanal devam edeceğim yazsısı yazmasına rağmen reytinglere bu kadar takılmamız lazım mı ? Bana sorarsanız bitmesi lazım(reyting anlamında dedim). Gönlüm devamından yana, kanal da bunu açıklamış rahat rahat izleyin derim.

Bu kadar düşüşün içinde tek Menajerimi Ara yükselmiş genelde. Bu hafta maç engeli vardı, haftaya gösterir kendini artık.

Hercai yükselerek bitmiş ve Total'de 4 aldı alacakmış. AB'si bile iyi gitmiş kendine göre.

Teşkilat genel olarak düşüşte ama maçla kitlesi hemen hemen aynı olmasına rağmen ABC'de yükselerek 14+ alması dizi için çok iyi.

Kefaret yine düşüşte ama en son AB'de 3.09 alınca öbür hafta 3.75'e kadar yükselmişti. Hekimoğlu'nda olduğu gibi bölümlük bir düşüştür.

Menajerimi Ara için kanal iyi bir yükseliş istiyorsa bu hafta sanki yeni dizi başlamış gibi tekrarlarını yayınlamalı ve iyi fragmanlar hazırlamalı. Yoksa gıdım gıdım artan reytinglerle bir yere varılmaz. Dün akşamki bölümle beraber yeni bir sayfa açıp başladıkları için bu iyi bir fırsat.

Şöyle açıklayayım eski senaristin berbat yazdığı bölümlerde seyirci sabredip izliyor ve AB'de 5 üzeri alıyordu. Şuanki senaristler o dönemlerde olsaydı şuan sezon finali haberleri gündemde olurdu dizi için. İzleyici bir kere kaçınca geri toplaması da zor oluyor ama bu dizi için umut var gibi. Keşke eski senarist konusunda bu kadar ısrarcı olmasalardı.

Hercai Total dışında kötü gitmiş yine finaliyle. Yine de az da olsa bir artık yaşamış tüm gruplarda.

Menajerimi Ara AB'de 3 bandına gelmiş neredeyse, maç olmasına rağmen az da olsa yükselmesi iyiye işaret bu hafta iki kategoride 3+ Total de 2.50 alabilir. Yeni senaristler iyi gelir umarım diziye, zaten 2 büyük kayıp verdik moraller bozuk.

Kefaret bu oranları almaya devam ederse sezon sonu final yapar, dizide konu da kalmadı bildiğim kadarıyla, uzatmaları oynuyor.