25 Mayıs 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

şefkat tepe süper bi bölümdü yine ama reytinglerinde düşüş gözüküyo ki bu da çok doğal yazın gelmesiyle
şefkat tepeden sonra biraz küçük kıyamete bakayım dedim takıldım kaldım dizi format değiştirmiş galiba ve dehşet bişey olmuş sırlar dünyası tarzına çevirmişler çok güzel olmuş valla hangi gün olduğunu net hatırlamıyorum ama izlerim bu diziyi fırsat buldukça

- - - Ekleme - - -

o deilde küçük kıyamet hayat devam ediyorum müziğini çalmış aynısını çaldılar paso bu bölümde @emreemreu :kiki:

Zümrüt Sultan yine kötü intikam planlar peşinde..

şefkat tepe süper bi bölümdü yine ama reytinglerinde düşüş gözüküyo ki bu da çok doğal yazın gelmesiyle
şefkat tepeden sonra biraz küçük kıyamete bakayım dedim takıldım kaldım dizi format değiştirmiş galiba ve dehşet bişey olmuş sırlar dünyası tarzına çevirmişler çok güzel olmuş valla hangi gün olduğunu net hatırlamıyorum ama izlerim bu diziyi fırsat buldukça

- - - Ekleme - - -

o deilde küçük kıyamet hayat devam ediyorum müziğini çalmış aynısını çaldılar paso bu bölümde @emreemreu :kiki:

Perşembe günü yayınlanıyor işte. :)

çınar şoparı zümrüt sulta a silah çekti eli kırılasıca :(

- - - Ekleme - - -

şimdi kesin kerem vurulur ve ölür zümrüt daha da kötülük yapar :(

- - - Ekleme - - -

23:15 - 23:30 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) STAR: 11.92 2) FOX: 6.39 3) KANALD: 2.55 4) SHOW: 2.37 5) ATV: 1.67

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 11.92
2) FOX: 6.39
3) KANALD: 2.55
4) SHOW: 2.37
5) ATV: 1.67