AB'si ile Total'i arasında bu kadar büyük fark olan iki dizi var şuan: Bir Gece Masalı ve Sahipsizler.Kurtulmussun sende tebrik ederim![]()
AB'si ile Total'i arasında bu kadar büyük fark olan iki dizi var şuan: Bir Gece Masalı ve Sahipsizler.Kurtulmussun sende tebrik ederim![]()
😱😱😱
Şok geçirttin bana. Ben ikisini birden ^bırakacağını düşünmüyordum. Şaşırttın.
Kurtulmussun sende tebrik ederim![]()
sahipsizler dedin de , aklima geldi ; ilk bolume bi turlu sans veremedim .AB'si ile Total'i arasında bu kadar büyük fark olan iki dizi var şuan: Bir Gece Masalı ve Sahipsizler.
^. tenten'cim bunun elle tutulur nedenleri var ama .
dm den yazarim .
saygi ve selamlar .
------
. sevgili yakamoz'cum , hangi dizi icin soyledin emin degilim 😛
detay ;
acikcasi can borcu dizisini biraktigim icin bir yanim buruk.
cunku, ebru ozkan ve bulant inal'in uyumlari bir yana , genel oyunculuklarini ayri bi begeniyorum . bu dizi baglaminda bundan sonraki performanslarini izleyemeyecek olmak -diziye dair ukte olacak benim neznimde .
yasemin'i oynayan oyuncuyu bu dizi sayesinde izledim. performansini etkili buldum. cinar'i oynayan ise dram sahnelerinde ayri bi dikkatimi cekti.
bgm ise, basrol cift ve kankalarinin birbirleri arasindaki enerjik ,naif sahneleri yuzunden devam edip son 2 bolume kadar gorece keyif aliyordum . birakma kararim aslinda diziyi bolum bolum izleyenler adina surpriz gelmez , cunku, benzer yorum bolca mevcut suan youtube da .
@TenTen neyse , yakamoz'a nedenini yazarken deginmis bulundum
saygi ve selamlar .
------
sahipsizler dedin de , aklima geldi ; ilk bolume bi turlu sans veremedim .
aynen 😉 .Simdi artik BGM düsünsün bosver![]()
begendigim yonlerini dizi nin basliginda kismen degindimDaha firsatim olmadi göz atmaya. Sen begendin mi?
.
ilk bolumu izledim. genel anlamda hosuma giden yerleri oldu .
bazi yonlerden suskunlar dizisini,
bazi yonlerden scorsese ,de palma filmleri sekanslarini andiran yonleri vardi(ornk,mezarlik sahnesi ) .
hikaye de yillar oncesi olan ^platonik ask durumu da - bence mevcut durumu daha cetrefilli yapacaga benziyor . ^esref'in bolum boyu melankolik melodram durumu ozellikle gosterilmis buldum .
demet'in(nisan) dugun mekani sahneleri cok basariliydi .
aktor tarafinda ,tarafimi ,prformansiyla bolum geneli necip memili etkiledi ...
cagatay'in(esref) hali saha onundeki sahneleri de keza etki olarak bolumde aklimda kalan sekanslardi .