25 Mart 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bahar - 40. Bölüm | Show TV

• Kral Kaybederse - 7. Bölüm | Star TV

• Bir Gece Masalı - 27. Bölüm | ATV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 40. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
😱😱😱

Şok geçirttin bana. Ben ikisini birden ^bırakacağını düşünmüyordum. Şaşırttın.

^. tenten'cim bunun elle tutulur nedenleri var ama .

dm den yazarim . :)

saygi ve selamlar .
------

Kurtulmussun sende tebrik ederim :A
:) . sevgili yakamoz'cum , hangi dizi icin soyledin emin degilim 😛

detay ;
acikcasi can borcu dizisini biraktigim icin bir yanim buruk.
cunku, ebru ozkan ve bulant inal'in uyumlari bir yana , genel oyunculuklarini ayri bi begeniyorum . bu dizi baglaminda bundan sonraki performanslarini izleyemeyecek olmak -diziye dair ukte olacak benim neznimde .
yasemin'i oynayan oyuncuyu bu dizi sayesinde izledim. performansini etkili buldum. cinar'i oynayan ise dram sahnelerinde ayri bi dikkatimi cekti.

bgm ise, basrol cift ve kankalarinin birbirleri arasindaki enerjik ,naif sahneleri yuzunden devam edip son 2 bolume kadar gorece keyif aliyordum . birakma kararim aslinda diziyi bolum bolum izleyenler adina surpriz gelmez , cunku, benzer yorum bolca mevcut suan youtube da .

@TenTen neyse , yakamoz'a nedenini yazarken deginmis bulundum :)

saygi ve selamlar .
------

AB'si ile Total'i arasında bu kadar büyük fark olan iki dizi var şuan: Bir Gece Masalı ve Sahipsizler.
sahipsizler dedin de , aklima geldi ; ilk bolume bi turlu sans veremedim .

Son düzenleme:
^. tenten'cim bunun elle tutulur nedenleri var ama .

dm den yazarim . :)

saygi ve selamlar .
------

:) . sevgili yakamoz'cum , hangi dizi icin soyledin emin degilim 😛

detay ;
acikcasi can borcu dizisini biraktigim icin bir yanim buruk.
cunku, ebru ozkan ve bulant inal'in uyumlari bir yana , genel oyunculuklarini ayri bi begeniyorum . bu dizi baglaminda bundan sonraki performanslarini izleyemeyecek olmak -diziye dair ukte olacak benim neznimde .
yasemin'i oynayan oyuncuyu bu dizi sayesinde izledim. performansini etkili buldum. cinar'i oynayan ise dram sahnelerinde ayri bi dikkatimi cekti.

bgm ise, basrol cift ve kankalarinin birbirleri arasindaki enerjik ,naif sahneleri yuzunden devam edip son 2 bolume kadar gorece keyif aliyordum . birakma kararim aslinda diziyi bolum bolum izleyenler adina surpriz gelmez , cunku, benzer yorum bolca mevcut suan youtube da .

@TenTen neyse , yakamoz'a nedenini yazarken deginmis bulundum :)

saygi ve selamlar .
------

sahipsizler dedin de , aklima geldi ; ilk bolume bi turlu sans veremedim .

Simdi artik BGM düsünsün bosver :D

• Güldürdün
Reactions: Dante
Daha firsatim olmadi göz atmaya. Sen begendin mi?
begendigim yonlerini dizi nin basliginda kismen degindim :) .
<->
.
ilk bolumu izledim. genel anlamda hosuma giden yerleri oldu .

bazi yonlerden suskunlar dizisini,
bazi yonlerden scorsese ,de palma filmleri sekanslarini andiran yonleri vardi(ornk,mezarlik sahnesi ) .

hikaye de yillar oncesi olan ^platonik ask durumu da - bence mevcut durumu daha cetrefilli yapacaga benziyor . ^esref'in bolum boyu melankolik melodram durumu ozellikle gosterilmis buldum .

demet'in(nisan) dugun mekani sahneleri cok basariliydi .
aktor tarafinda ,tarafimi ,prformansiyla bolum geneli necip memili etkiledi ...
cagatay'in(esref) hali saha onundeki sahneleri de keza etki olarak bolumde aklimda kalan sekanslardi .

yakamoz'cum , genel begendigin dizi tarzlarina dair bilgim olmadigindan, ne desem bilemedim. izle veya izlememe adina .

oyunculuklar etkili . burasi net . mekanlar, dekor vs iyi ve ozen gosterilmis.
cekimler de renk filtresini farkli ton da buldum .
hikaye nin girisi bazi senaryolari bana animsatsa da,
gelisim ve sonucu nasil olacak bilemiyorum . ozellikle genel hikaye de bir konu da teori'm oldu, bakalim dedigim gibi mi cikacak . :)

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Bahar, 2.5 reytinglik kayıp yaşamış.

Kral Kaybederse, haftalardır düşüşte ve yükselişe geçemiyor. Çok durağan bir dizi yani normal.