25 Mart 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bahar - 40. Bölüm | Show TV

• Kral Kaybederse - 7. Bölüm | Star TV

• Bir Gece Masalı - 27. Bölüm | ATV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 40. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
TV izlemiyorum.

Kral Kaybederse 7. Bölüm
TOTAL (1) : 5,18
AB (1) : 5,95
ABC1 (1) : 6,18

Bir Gece Masalı 27. Bölüm
TOTAL (3) : 4,30
AB (14) : 2,01
ABC1 (9) : 3,12

Mehmed : Fetihler Sultanı 40. Bölüm
TOTAL (4) : 4,25
AB (2) : 5,46
ABC1 (2) : 5,34

Survivor 72. Bölüm
TOTAL (6) : 4,09
AB (8) : 2,64
ABC1 (6) : 3,89

Bahar 40. Bölüm
TOTAL (7) : 4,07
AB (3) : 4,45
ABC1 (3) : 4,78

Son düzenleme:
Totalde 5,50 alabilen ab'de 6'yı geçebilen dizi yok, rezalet...

Bu gece Kadir Gecesi, yine herkes düşer...

Son birkaç gündür reyting sonuçlarına bakınca AB ve ABC1 grubundaki düşüşlerin çarpıcılığı dikkat çekici. Bu durum (hele ki geçen hafta 7 reyting alan Bahar'ın kaybı) haftadan haftaya yaşanan olağan kayıplara, senaryo kalitesine vs bağlanamaz.

Reactions: Gizmen
Ona bakarsan Selahaddin Eyyubi 3 haftadır AB'de rezalet reytingler alıyor, bu hafta 2.18 almış 10 Mart akşamı da 2.19 almış. 10 Mart akşamı 2.19 alması rahatsız etmedi ama bu Pazartesi sadece 0.47 kaybetti diye çemkiriyorsun. Ne olmasını bekliyorsun 1 reyting kaybı yaşayıp 1 reyting almasını mı ?

Bahar ve Kızıl Goncalar bu sezon kötü senaryo ile ilerliyorlar belki de bu düşüşleri biraz onlara bağlasan mı ? Bahar bütün sezon boyunca bir kere güzel dram yapıp geçtiğimiz 2 haftada ekmeğini yedi. Kızıl Goncalar'ı konuşmuyorum bile.

Yani bu forumda TRT hakkında bu denli yorumlar yapman irrite etmeye başladı, burası TRT'ye tepki vereceğin bir forum değil. Onun için başka yerler var. Senin yaptığını bir başkası yapsa, sanırım şimdiye kadar ban yerdi.

Reactions: Atlass
TRT'nin avukatı mısın ne bu sinir? Forumda izleyen izlesin benim yorumum sadece evinde reyting cihazı olan kitleyi bağlıyor. Bahar'ın senaryosu eski tadında olmayabilir ama yıllardır reyting takip eden biri olarak söylüyorum ki geçen hafta 7 reyting alan dizinin bu hafta çat diye 4 bandına düşmesi olağan bir reyting kaybı değil. Hadi onların senaryosu kötü gittiği için düştü ama senin ballandıra ballandıra övdüğün Uzak Şehir bile Total'de daha baskın bir dizi olmasına rağmen bu hafta AB ve ABC'de 1 küsür düşmüş. Selahaddin Eyyubi'nin 0.47'lik kaybı onların yanında çok daha az kalmakla beraber ABC'de benzer oranda artışa geçmiş. Komplo teorisi kasmaya çalışmıyorum, birilerini suçlama niyetinde de değilim sadece nesnel bir şekilde resmi reyting ölçüm kurumundan ortaya çıkan sonuçları karşılaştırıyorum. İki gün önceki yorumuma göre çok daha sakin ve ılımlı cümleler yazdığımı da ayrıca belirteyim.

Reactions: Alemdar
Farz edelim TRT'nin avukatıyım, sana hayırdır ? Uzak Şehir'in yayınlandığı günde 2 rakibi var 1'i direkt AB'ye bağlı bir yapım, Bahar'ın 3 tane rakibi var 2'si de AB'de güzel reytingler alan yapım. Daha fazla düşüş yaşaması bence normal. Komplo teorisi kasıyorsun demedim zaten, ama iki de bir TRT yapımlarına laf ediyorsun bundan da memnun olmayan tek kişi de ben değilim. Sadece bunu bil yeter, bu konuda fazla uzamasın.

Reactions: Aserat
Bir Gece Masalı, 4 reyting altına doğru gidiyor. Yurtdışı satışları da kurtarmayacak belki de. Can Borcu'da düşüşe geçerse ATV'nin elinde sadece Osman kalacak

Reactions: Dante
Nesnel bir şekilde yorum yaptığını söyleyip, daha sonra kanal veya siyasi görüşünün hangi tarafa bağlı olduğuna dair (yayınlanan kanal ile alakalı) sezdirme işlerinde geri adım atmıyorsun. Nacizane sorun bu olabilir.
İnsanlar buraya eğlenmeye gelmek istiyor belki yada kafa dağıtmak 1/2 saat takılıp çıkmak için. Diğerlerini de düşünerek bu tarz mesajları azaltabiliriz. Eminim bir çok insan kendi hayatlarında yapacaklarını yapıyor. Bir çok insan için kaçış yeri olan buraya bu tarz meselelerde biraz daha dikkat edelim lütfen.
İyi Günler dilerim. 🖐️

Reactions: Dante
Survivor yine kötü gitmiş böyle bir günde.

Bahar 2.52 reyting düşerek 4.78 almış. Sezon sonu FİNAL'im diye bağırıyor resmen.

Mehmed: Fetihler Sultanı çok az düşmüş. Aldığı oranlar gayet iyi.
Bir Gece Masalı 2.01'e kadar düşmüş.
Kral Kaybederse 6.18'e kadar düşmüş. Çok normal. Çünkü ortada bir SENARYO yok ki. 2. Sezon'u ile 3-4'e düşer hızlıca. Unutmayın bunu.

Reactions: TenTen
bgm.
dunku bolum(gecen hafta ile beraber) 27 bolum icerisindeki en kotu bolumdu . ki, youtube yorumlarin cogu da bu yonde.

ben dunku ve bir onceki bolumden dolayi diziyi birakmaya karar verdim .

can borcu nu gecen hafta izledigim bolumden sonra biraktim.basliginda da belirttim durumu.
.

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Reactions: Yakamoz-Asi

Kurtulmussun sende tebrik ederim

Reactions: Dante and TenTen