25 Mart 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu reytingler nedir böyle
Perşembeden sonra cumada mı ölmüş? Reytinglerimiz resmen abd ile aynı gibi artık
@xemrexxx @destere @Harunnn60 Onların da perşembeleri ve cumaları kötüleşti. Belki de mart ayı başimiza vurdu
(bahar çarptı)

Son düzenleme:
O Nasıl yükseliş

Başarı her daim kıskanılır.
114.bölümünde 6,5 Reyting alıyor Ay Yapım'ın hangi dizisi 114.bölümde o reytingi aldı Karadayı dışında
Yükseliş ufak da olsa her zaman umut verir.

ay nolmuş reytinglere @destere popnla mı çarptın 😱

cuma zaten yerlilerden hiç bir fok izlemiyorum
sadece geçen hafta @Doğu nun favori dizisi karnıyarığın ilk bölümüne bakmıştım
memati sıvamıştı resmen diziyi katletmişti ilk haftada pes etmiştim
iyiki reytingleride berbat geliyor yoksa bu kalitesiz dizi bir iki sezon cumaları boşuna yer kaplayacaktı umarım yakında biter

Bugün izledim ilk bölümü aşırı zevksiz olduğuna kanaat getirdim. İlk bölüm mükemmeldi bence. Sen ilk 15 dakika bakmışsındır sana hitap eden ablalar olmadığı için stand by konumunda izlemişsindir devamını

sana kolay gelsin
bana inat en fazla iki bölüm götürürsün ondan fazlasına tahammül edeceğini sanmıyorum
)

sana kolay gelsin
bana inat en fazla iki bölüm götürürsün ondan fazlasına tahammül edeceğini sanmıyorum
)
Dur bakalım ikinciyi de yarın izlerim
Benim devam etmem için Orhan Yarımcalı'nın Memati'ye evrilmesi lazım
Aksiyon lazım uzun lafın kısası
Zaten süreler çok uzun izlerken sıkılıyorum bir buçuk saatten sonra.

konu nasıl inandırıcı geldi sana ben orayı çözemiyorum işte
memilinin dizilerini severdim o da burda batırmış her sahnede millet birbirinin kafasına silah sokuyor ama bir türlü o silah ateş almıyor ve almayacakta

sana şimdiden söyleyeyim 20 bölüm yayınlansa 20 defa birbirlerinin kafasına silah dayayacaklar ama hiç kimse silahla vurulup ölmeyecek

sen senaryo yazarsan bişey olmaz saat 23 te yayınlarsan çünkü senin tarzın erotik dizi yazarsın biraz diziler çoğalsında @mrt-06 da reyting sistmemini günlük yapsın

günleride @mrt-06 belirlesin

@destere @xemrexxx

Bilmiyorum ilgimi çekti benim
Adamın başına her şey geldi ilk bölümde kanser oldu, araba çarptı, namlunum ucuna geldi
Bakalım daha neler gelecek sırf meraktan bile gideri var ayrıca Ayça Varlıer faktörü de yadsınamaz 😉

yalnız ayça bayağı pörsük duruyor yaşlanmış kadın
diziyi benim açımdan ilginç kılacak daha genç ve dinamik ve de sempatik bişey koysalarmış keşke

yalnız ayça bayağı pörsük duruyor yaşlanmış kadın
diziyi benim açımdan ilginç kılacak daha genç ve dinamik ve de sempatik bişey koysalarmış keşke
Ayça Varlıer tek başına yeter zaten koysalar da Ayçanın yanında görünmez olur
Gelsin beni evire çevire dövsün gıkım çıkarsa adam değilim o kadar söylüyorum

Ayça Varlıer tek başına yeter zaten koysalar da Ayçanın yanında görünmez olur
Gelsin beni evire çevire dövsün gıkım çıkarsa adam değilim o kadar söylüyorum

birde bana iftira atıp sapık diyorlar forumda
) @Çiğdem- gördünmü ne fantaziler hayal edenler varmış forumda
) ben yanlarında süttten çıkmış akkaşık kalırım
))

))
Vaay benim üstüme basarak yürümecilik
yazdım bunu bi kenara
Ama sende de değişik fanteziler var unuttum sanma
bu konuyu derinlemesine konuşuruz bir ara reyting altı konuşulacak mevzular değil

yazdım bunu bi kenara
bu konuyu derinlemesine konuşuruz bir ara reyting altı konuşulacak mevzular değil
boşver zaten bu konuda bir reytingle ilgili mesaj yok? onun haricinde ne ararsan var
)

))
yazdım bunu bi kenara
hahaha çok terbiyeli bir çocuktur @destere televizyonda çizgi kız bile görse gözlerini kapatır yani okadar

hahaha çok terbiyeli bir çocuktur @destere televizyonda çizgi kız bile görse gözlerini kapatır yani okadar
ayo ltabi kapatır çizgi filmlerdeki kızlar aynı sen misal safinaz senin gibi sıska ve çirkin ama gidiyor parlak temel reiisi istiyor @destere ye benzeyen kaba sakalı değil sonra şirine var o da 100 küsür erkekten hiçbirine vermiyi destere napsın onları üzüntüden kapatıyor gözlerini