Seneye kadar böyle gider seneyede kosem veya meryemin dizisi tüm gruplari fazlasiyla alir ama ben kosemim carsamba meryemin dizisinin cuma olmasindan yanayim @xemrexxx karagulu aşırı bi bicimde sollar[emoji7] [emoji7] [emoji7]Şu reytinglerin zavallılığına bak totalde 10 yok şuraya düzgün bir yapım gelse alıcak totalide ab yide
Sanmıyorum bence o dizi tutmayacak ama inş tutarSeneye kadar böyle gider seneyede kosem veya meryemin dizisi tüm gruplari fazlasiyla alir ama ben kosemim carsamba meryemin dizisinin cuma olmasindan yanayim @xemrexxx karagulu aşırı bi bicimde sollar[emoji7] [emoji7] [emoji7]
ağzını hayra açSanmıyorum bence o dizi tutmayacak ama inş tutar
Totali Diriliş alacak merak etme, Diriliş Ab'de 10'a da çıkacaktır, alacaklarını zannetmiyorum.Şu reytinglerin zavallılığına bak totalde 10 yok şuraya düzgün bir yapım gelse alıcak totalide ab yide
Alsa biran önce güzelim diziyi izlemiyor millet, ama totalde 10 alan yok yinede en fazla dirilişte 7-8 alır.Totali Diriliş alacak merak etme, Diriliş Ab'de 10'a da çıkacaktır, alacaklarını zannetmiyorum.
Total dizisi gelirse Total'i alır, ben dizinin daha da yükseleceğini düşünüyorum, önemli Ab ve Abc1.Alsa biran önce güzelim diziyi izlemiyor millet, ama totalde 10 alan yok yinede en fazla dirilişte 7-8 alır.
Bende ab kısmında işte 10 dan yukarısını görür ve öyle devam eder diyorum , poyraz başlamasaydı belki total 9 abde 13-14 leri görürdü o kitlede kayardı yani.Total dizisi gelirse Total'i alır, ben dizinin daha da yükseleceğini düşünüyorum, önemli Ab ve Abc1.
Aynen ya Poyraz bizim en az 3 reytingimizi götürdü, dediğin ab kısmında 10 ve üstünde devam eder.Bende ab kısmında işte 10 dan yukarısını görür ve öyle devam eder diyorum , poyraz başlamasaydı belki total 9 abde 13-14 leri görürdü o kitlede kayardı yani.