Fox parayi pesin vermis deniliyodu bitirmeye bilir ne kadar az zarar etse kardır :A
Nerden baksan peşin fiyatı 40 milyon tl olur, dediğin şeye imkan dahi vermiyorum. :D Ne demişler doğmamış bebeğe don biçilmez. :A Yine TOTAL'e daldım. :A @denizz19 @xemrexxx

aa sen bırak şimdi familyayı fox u flash izlemedinmi hala ayoll yeni haftaya giricez nerdeyse :A :A :A
Zaman yaratırsam izlerim ama herhalde bu bölümü haftayaki hafta sonu izlerim. :(

Nerden baksan peşin fiyatı 40 milyon tl olur, dediğin şeye imkan dahi vermiyorum. :D Ne demişler doğmamış bebeğe don biçilmez. :A Yine TOTAL'e daldım. :A @denizz19 @xemrexxx

Zaman yaratırsam izlerim ama herhalde bu bölümü haftayaki hafta sonu izlerim. :(
ohaaaa yarın izliyorsun hemen senin Seveceğin çok güzel bir bölüm oldu :A :A :A

Kanallarda nasıl paralar dönüyor bilmiyormusun :A
Oyuncularda artık tüm sezonun veya ilk 13 bölümün parasını peşin alıyolar :A

Star kulumuz 50 milyonlira vermişti snn kanaldan transfer ederken fox kukumuz da o ka vermiş diyolla:A

Biz 10 yıldır reytingleri takip ediyoruz ne bilmemesi. :D Fakat şuanki ekonomik durumda 40 milyon tl ödeme yapmak imkansız kanallar haftalık ödemeleri bile geciktirip öderken bunu söylemek fazla hayalcilik olur. :D

Öyle bir gönderme yapıcamki inşaat olayına yeter yani interneti kesmeselee erken çıkmayacaktım taksimde kutlama var diye metroyu durdular

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu sezonki bölümlerin hakkını alamıyor. Beren Saat diziyi batırınca seyirci bu sezonki aksiyonu fark edip izleyemiyor haliyle. :D

Vasat yine bana laf atmış. Durduramıyoruz bu kıskançlığı.s.d

Şuan senaryo olarak Çiğdem ve Efe sevdiyse dizi tns'ye göre iyi dizi demektir. Aksiyonu bol kötü oyunculuğu olan bir dizi oldu türk halkına uygun işte. Belki oyunculuk kötü değil berbattır o yüzden izlenmiyordur. Gözler Beren'i arıyordur belki. Belki değil kesin Beren yok diye izlenmiyor. Çukura batsın diziniz.:Z

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu sezonki bölümlerin hakkını alamıyor. Beren Saat diziyi batırınca seyirci bu sezonki aksiyonu fark edip izleyemiyor haliyle. :D

Keserim dilini senin.:A Beren ile ne alakası var sen geçen sezon izliyormuydun senaryo çok kasvetliydi. Hayır oyuncu kötü olsada senaryo iyise izleniyor mesela Emrah.:F

Bana Sevmeyi Anlat çok geçmeden eski gününe geçsin, Kösem de pazartesi veya salıya gitsin. Bir dönem dizisi için cuma çok kötü bir gün tercihi, çünkü AB kitlesi dışarda vakit geçirmeyi tercih ediyor. Ama haftanın başında yayınlansa bu reytingleri alsa bile yurt dışından dolayı hemen bitmez. Böylece FOX boş gününü doldurur, BSA'ya da durduk yere yazık etmez.

Kösem Kanal 7'nin uyduruk dizisine bile geçildiyse FOX haftaya final yapmalı, maddi olarak resmen israf şimdi Tims dizi için ne kadar para tırtıklıyor pardon alıyordur :A

@Forumdash şimdi kanalla konuştum BSA'yı tekrar Cuma'ya alalım diyorlar ne düşünüyorsun :D

Kösem Kanal 7'nin uyduruk dizisine bile geçildiyse FOX haftaya final yapmalı, maddi olarak resmen israf şimdi Tims dizi için ne kadar para tırtıklıyor pardon alıyordur :A

@Forumdash şimdi kanalla konuştum BSA'yı tekrar Cuma'ya alalım diyorlar ne düşünüyorsun :D
Cumaya gelse de kendini zor döndürecek. Biz bu diziden ne kazanıyoruz? Koca bi hiçlikten başka? İptal onay işlerini başlatalım. Seda Bakan'dan dram kraliçesi çıkmaz. Çıkacaksa Ezel gibi yüz, Muazzez Ersoy gibi ses değiştirmeli:A

Cumaya gelse de kendini zor döndürecek. Biz bu diziden ne kazanıyoruz? Koca bi hiçlikten başka? İptal onay işlerini başlatalım. Seda Bakan'dan dram kraliçesi çıkmaz. Çıkacaksa Ezel gibi yüz, Muazzez Ersoy gibi ses değiştirmeli:A
50 milyon lira (39 bölüm) peşin almışız parayı fox kaybeder:A