25 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23:15 - 23:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.39 , 2) STAR: 3.94 , 3) ATV: 3.43 , 4) TRT1: 2.82 , 5) FOX: 2.75

BBEB bugün bitmek bilmemiş ama çok yanlış yapmış aslında, tüm günün en düşük reytingleri nerdeyse...

star ı bugün tam izleyen oldumu bahse girdim star acunu kaça böldü bugün bilen varmı...

Barcelona 4-0 önde realin işi bitti.

- - - Ekleme - - -

Barcelona 4-0 önde realin işi bitti.

star ı bugün tam izleyen oldumu bahse girdim star acunu kaça böldü bugün bilen varmı...

Hep ikiye böler, 21:30'da bölünmüştür, o saatten sonra yükseldiğini iyi biliyor...

Yarın program sıralaması net de kanal olarak prime-time'da Star mı, Kanal D mi bakacağız ? Star gibi şimdilik...

Ohh ohh busaatte Krem 3.5 atıyor 8'de verseler kaç atardi acaba? Helal benim Ruyam'a...

İyice abartmış Acun, yuh diyorum, yeni bölüm 20:50 gibi başlamıştı galiba...

Yarın Acun'a kınama yazısı yazacağım...

- - - Ekleme - - -

23:30 - 23:45 ortalama <s style="color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.45 , 2) ATV: 3.13 , 3) STV: 2.87 , 4) STAR: 2.86 , 5) KANALD: 2.8

Reytingler muazzam, 1 ile 5 arasında 0,65 reyting fark var.

Harem tekrarıyla iyi gidiyor, Krem eh işte, Şebeke çok kötü...

3 buçuk atanların arasında bende varım
)

aslının babasıda aslı gibi sakarmış

Ben izleyemıyorum yahu
( saati aklımdan cıktı gitti.Bi diziye bodoslama ortasından başlayamıyorum o yuzden de acmadim tv'yi ama ben izlemesem dahi reytingler tavan bu saate göre...Bende yarın kendi youtube kanalından izlerim

pazar günleri bizde atv açık genelde önce hde ye sırtım dönük bakıyorum sonra krem gelince yüzümü ekrana dönüyorum
)

güzel bir bölümdü kaçırma sonunu söylemiyim sürpriz olsun
)

1e1k bu bolun efsane karnıma agrılar gırdı

mahoni yanlışlıkla da olsa Star'ı izlerken uyuyakalırsan ya da biri senden habersiz başka bir kanalı açarsa suçluluk duyuyor musun ?

Bir de rüyanda Star'ı görüyor musun, Acun'a katılıyor musun, Hürrem'in odasına giriyor musun ?