25 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23:15 - 23:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.39 , 2) STAR: 3.94 , 3) ATV: 3.43 , 4) TRT1: 2.82 , 5) FOX: 2.75

BBEB bugün bitmek bilmemiş ama çok yanlış yapmış aslında, tüm günün en düşük reytingleri nerdeyse...

Barcelona 4-0 önde realin işi bitti. :D

- - - Ekleme - - -

Barcelona 4-0 önde realin işi bitti. :D

star ı bugün tam izleyen oldumu bahse girdim star acunu kaça böldü bugün bilen varmı...

Hep ikiye böler, 21:30'da bölünmüştür, o saatten sonra yükseldiğini iyi biliyor...

Yarın program sıralaması net de kanal olarak prime-time'da Star mı, Kanal D mi bakacağız ? Star gibi şimdilik...

Ohh ohh busaatte Krem 3.5 atıyor 8'de verseler kaç atardi acaba? Helal benim Ruyam'a...

İyice abartmış Acun, yuh diyorum, yeni bölüm 20:50 gibi başlamıştı galiba...

Yarın Acun'a kınama yazısı yazacağım...

- - - Ekleme - - -

23:30 - 23:45 ortalama <s style="color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.45 , 2) ATV: 3.13 , 3) STV: 2.87 , 4) STAR: 2.86 , 5) KANALD: 2.8

Reytingler muazzam, 1 ile 5 arasında 0,65 reyting fark var. :D

Harem tekrarıyla iyi gidiyor, Krem eh işte, Şebeke çok kötü...

3 buçuk atanların arasında bende varım:))

aslının babasıda aslı gibi sakarmış :)

Ben izleyemıyorum yahu:(( saati aklımdan cıktı gitti.Bi diziye bodoslama ortasından başlayamıyorum o yuzden de acmadim tv'yi ama ben izlemesem dahi reytingler tavan bu saate göre...Bende yarın kendi youtube kanalından izlerim:X

Ben izleyemıyorum yahu:(( saati aklımdan cıktı gitti.Bi diziye bodoslama ortasından başlayamıyorum o yuzden de acmadim tv'yi ama ben izlemesem dahi reytingler tavan bu saate göre...Bende yarın kendi youtube kanalından izlerim:X

pazar günleri bizde atv açık genelde önce hde ye sırtım dönük bakıyorum sonra krem gelince yüzümü ekrana dönüyorum :))

güzel bir bölümdü kaçırma sonunu söylemiyim sürpriz olsun :))

1e1k bu bolun efsane karnıma agrılar gırdı

mahoni yanlışlıkla da olsa Star'ı izlerken uyuyakalırsan ya da biri senden habersiz başka bir kanalı açarsa suçluluk duyuyor musun ? :D

Bir de rüyanda Star'ı görüyor musun, Acun'a katılıyor musun, Hürrem'in odasına giriyor musun ? :D