25 Kasım 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

• Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 21.4%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 7 50.0%
  • 5'er Beşer (ATV)

• Firar (Star)

• Satılık Ruh - Y.S. (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 21.4%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Hayat Devam Ediyor yeni bir Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi neden olmasın. Müthiş gidiyor gerçekten.

Adını Feriha Koydum'un karşısına geçen sezon ki gibi bir dizi geldi. ( Geçen sezon Hanımın Çiftliği, bu sezon Hayat Devam Ediyor ) Adını Feriha Koydum'un artık zirveyi ele geçirmesi zor gibi görünüyor.

Firar ve Bir Çocuk Sevdim Hayat Devam Ediyor'un da sayesinde düşüşe geçmiş. Bu iki dizilerin artık gün değiştirmesi şart diyebiliriz.

Beyaz Show iyi gitmiş.

Beşer 5'er Hayat Devam Ediyor'un sayesinde yükselişe geçememiş. Programı başka günde yayınlamaları daha doğru olabilir.

Ben TNT kadar garip bir kanal görmedim. Geçen hafta Memoli'yi özetsiz yayınladılar. A/B'de 42. sıraya kadar yükseldi. Bu hafta tekrardan özetli yayınladılar iki grupta da ilk 100'e bile giremedi. Bunun yanında bir de Kuzey'in Oğlu Volkan Konak'ı da 22.45'de başlatınca onunda reytingleri düştü.

Hayat Devam Ediyor tüm türkiyenin dilinden düşmüyor.gerçekten bir başka dizi olmayı başardı

Muhteşem Yüzyıl 1080P Çekiliyor Arkadaslar Hayat Devam Ediyorda Profesional çekim ayni kalitedeler dün güzeldi izledim feriha oranlari yine ayni almıs yani feriha kitlesi azalmamıs hanımın çftliğin gibi zirveye bi kere oturdunmu inmezi çok zor bana göre iyi is çıkarmıs atv

Hayat Devam Ediyor çok iyi oranlar almaya devam ediyor, ee isin içinde Mahsun Kirmizigül olunca sonuç da çok iyi olur.

Adini Feriha Koydum'da iyi oranlar alarak zirve takibini sürdürüyor, belki birkaç bölüm sonra A/B grubunda yine zirvede yer alabilir.

Bir Çocuk Sevdim artik eski günlerini mumla ariyor.

Firar için de aynisi geçerli.

Hangi diziler yayin hayatina devam edecek, hangi diziler bitecek? Hepsi reytingin adresi: FavoriForumum'da !

Hayat Devam Ediyoru izlemedim ama reytingleri iyi olduğu için herhalde güzel bir dizi. Keşke Kanal D`de olsaydı böylece Kanal D 5 gün 1-ci olmayı başarırdı.
Adını Feriha Koydum çok güzel bir dizi. Reytingleri de iyi gidiyor.
Bir Çocuk Sevdim favori dizilerim arasında ama Cuma günü tutunması bir az zor.
Firarı izlemiyorum. Muhtemelen biter.

'tüm gün ab' siralamasi

atv: 15
show: 14
kanal d: 12,3
star: 5,3
fox: 5,1
tnt: 2,9
stv: 2,3
kanal 7: 2,3
flash: 1,2

'tüm gün total' siralamasi

atv: 16,2
show: 12,3
kanal d: 11
fox: 7,6
star: 6,4
kanal 7: 4,2
stv: 3,3
tnt: 2,4
flash: 1,6

'prime time ab' siralamasi

atv: 25,6
show: 20,1
kanal d: 10
star: 4
fox: 2,7
flash: 2,7
kanal 7: 1,4
stv: 1,2
tnt: 0,7

'prime time total' siralamasi
atv: 31
show: 18,7
kanal d: 7,5
star: 6,4
fox: 4,5
kanal 7: 2,8
stv: 2,4
flash: 1,6
tnt: 0,9

ÖNEMLİ ORAN BU ORANLAR ZATEN;

Atv: 16,2
Show: 12,3
Kanal d: 11
Fox: 7,6
Star: 6,4

ATV, Hayat devam ediyor ile hep zirvede olacak gibi..
Show tv ise hep 2.olacak gibi. Show, buna çözüm bulmalı.Ya da feriha'yı özetsiz 20:00'de başlatmalı.
Kanal D ile FOX bu zorlu günde bile çok iyi gittiler.
Star tv, satılık ruh adlı filmle iyi gidebilmiş sadeece :)

feriha anketlerimizde hayat devam ediyoru 6 ya katladı :)

Hayat Devam Ediyor reytinglerini yükselterek devam etmiş yakında ÖBGZ'nide geçer :)

Feriha reytinglerini korumuş 2.olmuş 2.olmayada devam edecek gibi...

Bir çocuk sevdim başka bi kanalda olsa devam ederdi ama kanal d ya başka güne alacak yada bitirecek diziyi...

Firar çok iyi başlamıştı ama hayat devam ediyorla büyük bi düşüş yaşadı başka günde denenebilir ...

sihirli annem güzel gidiyor haftalık yayınlanırken bu kadar iyi değillerdi :)

Koca kafalar ve mehmet ali birand çok çok iyi uğur dündarsız star zorlanıyor haberlerde...

hayat devam ediyor 15 reytinge yaklaşmış haftaya geçecektir.
adını feriha koydum zirveyi unutmuş ama iyi oranlar almayı başarmış.
sihirli annemde her cuma en iyi reytinglerini alıyor bu cumada iyi reyting alarak ilk 20 ye girmiş.
bir çocuk sevdim kanalına hayal krıklığı yaratıyor.firar ise düşüşte.benim yorumlarım bunlar.:D

Hayat Devam Ediyor farki acarak iki grubtada zirveye yerlesmis, dizi Total de resmen ucmus.

Adini Feriha Koydum Hayat Devam Ediyorun gelmesiyle 2. siraya düsmüs olsada hala süper reyting almaya devam ediyor.

Bir Cocuk Sevdim, Firar ve Dedektif Memoli nin sonu yakin gibi.