Ben izleyemedim yaTaylandda ki dövüşçülük hikayesinden bahsetti sonra nasıl survivora girdiğini anlattı falan![]()
Saat 2 ye kadar oturdum ama izleyemedim neden bende blmyorum
Ben izleyemedim yaTaylandda ki dövüşçülük hikayesinden bahsetti sonra nasıl survivora girdiğini anlattı falan![]()
acun almış dimi onu survivora kendisi katılmamışTaylandda ki dövüşçülük hikayesinden bahsetti sonra nasıl survivora girdiğini anlattı falan![]()
garipsin bu günlerdeBen izleyemedim ya
Saat 2 ye kadar oturdum ama izleyemedim neden bende blmyorum![]()
Aynen herşey için garibimacun almış dimi onu survivora kendisi katılmamış
garipsin bu günlerde![]()
Yst ye katıldıktan sonra yst ekibi demiş survivora katılır mısın falan o da tamam demiş Acunla görüşmüş mülakatlarda Acun onu kabul etmemiş ama ekibi çok istediği için survivora almışacun almış dimi onu survivora kendisi katılmamış
garipsin bu günlerde![]()
Yine dobra dobra konuştuBen izleyemedim ya
Saat 2 ye kadar oturdum ama izleyemedim neden bende blmyorum![]()
Öyle olsa iyiydihayırdır bozuk mu aranız
acun kabul etmemiş mi sallama acun kendisi özellikle almıştır bunuYst ye katıldıktan sonra yst ekibi demiş survivora katılır mısın falan o da tamam demiş Acunla görüşmüş mülakatlarda Acun onu kabul etmemiş ama ekibi çok istediği için survivora almış
Yine dobra dobra konuştu![]()
Hayır Turabi dedi ki Acun mülakatlarda bana dedi survivorluk bir özellikte değilsin ama ekip çok istediği için seni alıyorumacun kabul etmemiş mi sallama acun kendisi özellikle almıştır bunu![]()
sıkıntı büyük o zamanÖyle olsa iyiydi
Eski sevgilim hap alırım falan diyor psikolojisi bozulmuş 4-5 gündür ona bozuğum
Bitirdiim derken 6 ay geçti başkasıyla aramış ağlıyor intihar ederim diyor ona bozuğum![]()
Hemde bayasıkıntı büyük o zaman
survivorluk özellik nasıl oluyormuş o ne laHayır Turabi dedi ki Acun mülakatlarda bana dedi survivorluk bir özellikte değilsin ama ekip çok istediği için seni alıyorum
Acuna sor onusurvivorluk özellik nasıl oluyormuş o ne la![]()
evlilik düşünüyorsan devam et o zaman hiçbir şey engellemesin seniHemde baya
Kızlada evlilik düşünyoruz tam bu sırada bu çıktı
Şimdi kız bilirse o da küser falan sıkıntılı baya
Ya kız intahar ederse ?evlilik düşünüyorsan devam et o zaman hiçbir şey engellemesin seni![]()
uğraştırcak bu acun bizi nasıl katılcaz biz bu survivoraAcuna sor onu![]()
Herkesi de almıyoruğraştırcak bu acun bizi nasıl katılcaz biz bu survivora![]()
fazla takma benceYa kız intahar ederse ?
Başıma bela mı alıyım ?
İkide bir arayıp duruyor açmıyorum
Akşam buluşunca söylüycem yine anlamazsa ailesiyle görüşcem napcam![]()