25 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

nie silip silip yazion bu serbestse devamli konularimda yaparim

Ve insan aldandı geçen hafta reytinglerinde yüzde 80 gerilemişti şimdi yüzde 50 artmış ve 1.11 reyting almış

Unutma Beni biraz toparlanmıs, keske dizi 2 hafta öncesinden sezon finali yapsaydı 6 reytingle sezonu kapatırdı simdi yazın gelisiyle insanlar tatilde dısarlarda.

Beni Affet çok iyi gidiyor ama focus film çok hata yaptı sezonu geç kapatmakla... :cold:

Deniz Yıldızı 15 share ye kadar ulasmıs, zaten dizi müthis bir bölümle ekrana gelmisti, umarım sezonu 4 reyting ve 15 share üstü ile kapatır

Canımın İçi ab de çıkıs yakalamıs 6 share alarak fena gitmemis.

Deniz Yıldızı dizisinin 7 reyting aldığı bölümleri çok özlüyorum. Deniz ve Mert olurken süper gididyordu. Çok güzel bir diziydi. Ben de izliyordum. Ama şu anki halini hiç beğenmiyorum

Sultan cok iyi gitmis her iki grupta da. Dunku bolum cok iyiydi.

Ya Lordly evet simdiye kadar pek iyi degildi ama simdiden sonra'ya bilemezsin nolucak mesela Kadin Isterse , Beni Affet (TKR) , Benu Affet (YENI BOLUM) , kendi saatlerinde birinci oluyolar , sonra yeni diziler;IBRET - I AILEM,SUDAN BIKMIS BALIKLAR , HAYATIMIN ROLU , ISLER GUCLER , CIPLAK GERCEK hepsi basliyolar ya iyi reytingler alirsalar ozaman iste Star'in hali muhtesem olur , sonra Muhtesem Yuzyil basliyacak zirvede olucak , yani yeni dizileride tutarsalar cok guzel olur.

Saat 7 mi 7:30'mu yayinlaniyo mesela 08-09 reytingleride zirvede.

Sabah'ın köründe zirvede olsa ne olacak yahu. Aldığı 0.75 reyting. İlk 100'de yok.
Böyle mi avunuyorsunuz.

Ben 8'de baktim 8'50'ye kadar gitti.

- - - Ekleme - - -

Sabah'ın köründe zirvede olsa ne olacak yahu. Aldığı 0.75 reyting. İlk 100'de yok.
Böyle mi avunuyorsunuz.
Sadece oyle mi dedim mesela kendi saatinde zirvede , Beni Affet - tekrar,yeni bolum zirvede ben boyle avunmuyorum , sana diyprum ya yeni dizile tutarsa iste o zaman iyi olur , mesela hepsi zirvede olur demiyorum zaten olamaz , ama mesela kendi saatlerinde 2,3.sirada olursalar yine cok iyi.

Son düzenleme:
Ben 8'de baktim 8'50'ye kadar gitti.

- - - Ekleme - - -

Sadece oyle mi dedim mesela kendi saatinde zirvede , Beni Affet - tekrar,yeni bolum zirvede ben boyle avunmuyorum , sana diyprum ya yeni dizile tutarsa iste o zaman iyi olur.

Star'ın yeni dizileri tutmayacak. Hepsi birbirinden kalitesiz işler. "Belki" Hayatımın Rolü 3-4 reytinge ulaşabilir. Çıplak Gerçek güzel olacak ama reyting alamayacak. Küçük Hesaplardan Star'ın yaz dizilerinin ne seviyede olacağı belli oldu. Hepsi özensiz, aceleye gelmiş...

sorumlu mu geçtin sınıfı biz bütün yıl çalıştık neyse başarılar

Ya varya hocalar bıraktı başka bir okula gidiyorum dedik rehber hocasına oda gitmiş hocalara söylemiş 3 olan dersimi 1 e indirdiler varmı böyle bir adaletsizlik

- - - Ekleme - - -

42 dk sonra sınava gircem

- - - Ekleme - - -

Yarın da sınava girecez sonra sınavlardan kurtuluyoruz ama sonuçlar ne zaman açıklanacak bilen var mı??

dün ueknin tekrarı vardı, hiçbişeye rastlamadım onu izliyim dedim. reytingleri kurtarmak için senaryo acayip şekilde dağılmış, seneye erken final yapması yüksek ihtimal