25 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Gelecek hafta Sultan oranlarını yükselterek zirvede yer alır. Dizi yaz boyunca iyi gidecektir ama bence Kanal D diziyi yaz sezonuna harcamamalı. Yazın ne kadar iyi gitse de güç kaybediyor diziler.

Hayatımın Rolü için ise Star büyük hata yapıyor. Sultan'ın karşısına koymamalı bu diziyi. Bence Star'ın yeni başlayacak dizilerinden reyting anlamında en şanslısı Hayatımın Rolü fakat onu da zor bir güne koydu...

dedim gibi sultan düşecek diye. sultan sanırım arka sokaklar gazıyla ilk saate bakılmış. acunun yarı finalde aldıgı reyting çok komik. eskiden neydi 12-13 lerdeydi.

- - - Ekleme - - -

sultanın yükseleceğini umanlar boşa ummasın tarihte pek görülmedi 10 reytingten 5 e düşen dizinin yükseldiğini. tv bir kuyumcu dükanıdır ekranda ne kadar çok şey varsa insanlar tv yi açar ama survivorda biterse kimse tv yi açmaz tv açılmadıgı için reytingler düşer

dedim gibi sultan düşecek diye. sultan sanırım arka sokaklar gazıyla ilk saate bakılmış. acunun yarı finalde aldıgı reyting çok komik. eskiden neydi 12-13 lerdeydi.

- - - Ekleme - - -

sultanın yükseleceğini umanlar boşa ummasın tarihte pek görülmedi 10 reytingten 5 e düşen dizinin yükseldiğini. tv bir kuyumcu dükanıdır ekranda ne kadar çok şey varsa insanlar tv yi açar ama survivorda biterse kimse tv yi açmaz tv açılmadıgı için reytingler düşer

Sultan 10 reytingde değildi.Evet düşüş oldu ama bu düşüş yaz geldiği içindir.Bir çok programın oranlarında az da olsa düşüş var...Haftaya SULTAN zirvededir...

haftaya başka bişey yok ki zirvede olacagı kesin bunu yazmanın mantigi yok. öenmli olan reyting artırması

Survivor izledim cok guzel 3 oyun oynadilar , ama malese ANIL elendi :frown: , insallah bu aksam Nihat kazanir.

Sihirli Annem total - 46.sirada , ab - 34.sirada yer almis ilk bolum oldugunda dusuk almistir bugun bence baya yukselir , ama ab'de yine cok iyi 1.65 reyting ve yaklasik 10 share.

Son düzenleme:
yüzüklerin efendisi saatlik reytinglerde 3 ü geçti ama 2 almıs ab iyi gitmis

milyoner idare eder

beni affet süper gidiyor

sihirli annem süper gitmis

Ben'de aslinda soyle bi baktim'da Sihirli Annem cok basarili gitmis , mesela Show'u , Fox'u gecmis o saatlerde bakalim bugun nasil alacak?

Kreys bugunun reytinglri'ne bi baksana , Star zirvede gidiyo , Kadin Isterse , Beni Affet birinciler , insallah Sihirli Annem'de cok iyi gider , Star tv yaz'da baya iyi gidecek gibi gozukuyo , hic zirvede ya alamiyodu ama mesela KADIN ISTERSE,BENI AFFET kendi saatlerinde zirvedeler , Sihirli Annem'de iyi giderse bence buyuk basari.

Son düzenleme:
Survivor yari finali ile iki grubtada yükselerek zirveyi korumayi bilmis. Bence bu aksam yayinlanacak final iki grubtada 12 Reytingi rahat görecektir.

Sultan dizisi PT1 de Survivor e karsi iyi direnmis ve 6 Reytingin Altina düsmemis. Survivor bittikten sonra en az 7-8 Reytingi görecektir.

Atv de yayinlanan Son dizisi final bölümü ile iki grubtada biraz Yükselmis. Bu arada atv yi sözlesmeye sadik kaldiklari icin tebrik etmek gerekir.

kim milyoner olmak ister yine basarili reytingler almis.

"Sultan" her iki grupta da 6 reytingi geçerek mükemmel bir sonuç almış. :)

"Aşk-ı Memnu" 2,9 reytingle 12. olmuş. Yakında ilk 10'a girerse şaşırmayın. :)

"Milyoner" yine iddiasını ortaya koymuş.

"Yüzüklerin Efendisi" iki grupta da ilk 10'a giremeyerek hezimete uğramış. :) (Total'de ilk 20'ye bile girememiş.)

"Star Ana Haber"i kimse takmıyor, bunu herkes görüyor heralde... :)

"Büyük Risk" ölmüş, cenazesi kaldırılmış, her şey bitmiş. :d

Bu Star'ın hali ne olacak. :d