EvetBunun gibi birşey mi?
EvetBunun gibi birşey mi?
Yalışkan fanı @Angelica ve @Yakamoz-Asi seni yer boşuna heveslenmeHayırlı kandiller 🙏🏻
Evet Fenerliyim ve seyrediyorum, diğer takımları düzenli her maçlarını seyretmem ama Fenerimizin her maçını seyrederim💪🏻👍🏻
------
Moraller bozuldu mu cnm ya noldu öyle, hele cumayı bekle sen daha durrrrr çok bozulacaksın çok
Vlc mi ? Mx Player mı? İçindekilerden hangi uygulamayı kullanıyorsun?
Noldu tek kalınca eteklerin mi tutuştu destekçi çağırdın
Niye destekçi çağırayım ben 7 gün masterchef izliyorum siz yiyin birbiriniziNoldu tek kalınca eteklerin mi tutuştu destekçi çağırdın
Melek teyzenin bir ayağı çukurda, diğerini de paketleriz evelallah
Noldu tek kalınca eteklerin mi tutuştu destekçi çağırdın
Melek teyzenin bir ayağı çukurda, diğerini de paketleriz evelallah
Hayırlı kandiller 🙏🏻
Evet Fenerliyim ve seyrediyorum, diğer takımları düzenli her maçlarını seyretmem ama Fenerimizin her maçını seyrederim💪🏻👍🏻
------
Moraller bozuldu mu cnm ya noldu öyle, hele cumayı bekle sen daha durrrrr çok bozulacaksın çok
valla söylenecek her şeyi söylemişsiniz. Başka söze gerek yok.. Artık dizilere kalite gelmeli. Hikayenin kurgu ile harmanlanması lazım. Yoksa dizi çöplüne dönmeye devam ederiz.FOX'un 2. hafta yükselip 3. hafta düşen dizi lanetine yakalanan son örnek Bambaşka Biri olmuş. Durumu şimdilik kötü değil ama düşüş devam ederse yurt dışı iddiası bile kurtaramayabilir.
Ömer'den bu iddialı bölüme daha iyi reytingler almasını (hiç değilse 5'i geçmesini) beklerdim ama o da düşüşten nasibini almış. Ben kendi adıma ilgiyle takip etsem de genel izleyici bu sezonun hikayesine çok ısınamadı gibi.
Safir yerinde saymaya devam ediyor. Çift kavgalarının dizileri bir yere götürmeyeceğinin kanıtı gibi reytingler.
Kirli Sepeti'nin dün 23.15'teki tekrarı 20. sıralara yerleşip fena gitmemiş belki bu akşam aynı saatteki tekrarı Yabani etkisiyle (o da düşmezse) daha iyi gidebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?