25 Eylül 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Son Yaz aslında AB'de fena gitmiyor ama diğer kategoriler çok kötü
Çok erken bir final haberi almaktan korkuyorum.

Normalde Son Yaz'ı sezon finali yaptığında izleyecek ve yeni sezonda da düzenli takip edecektim. İyi ki yapmamışım böyle bir şey. Reytingleri böyle devam ederse 16-23 Ekim'de final yapar yerine de hemen yeni bir dizi gelir.

Son Yaz 2 grupta düşüp 1 grupta yükselmiş ama bu oranlar FOX'a asla yetmez Bir Doğu Masalı'ndan önce gidicek galiba

Gönül Dağı iyi yükselmiş bu oranlarda gidip gelir diye düşünüyorum

Kardeşlerim'in Total ve AB arasındaki fark git gide açılıyor
ama sezonu çıkarır

Fanlar şimdiden final yapmasın diye kendince hesaplar yapmaya başlamış ama Son Yaz'ın 2-3 reytingle FOX'ta devam edebilmesi mümkün değil o yüzden sonraki haftalarda da yükselemezse harcanma ihtimali çok yüksek. Aslında bu reytingleri alan bir dizinin hiçbir kanalda (Star hariç) devam etmesi mümkün değil orası ayrı. Günü de üçüncü bir dizinin tutması için elverişli ama sanırım dizinin alışıldık doğasını çok değiştirmişler ve izleyiciler de bu kadar değişikliği kaldıramadı.

Show TV zamanında Güldür Güldür için o kadar iyi bir strateji uyguladı ki senelerdir ekmeğini yiyor. İsterse yeni bölümler hiç başlamasın tekrarlarıyla bile kafadan 2-3 reyting almaya devam eder. Yeni sezonda da 4-5 bandında gidecektir diye düşünüyorum.

Gönül Dağı geçen haftaki düşüşten sonra tekrar toparlanmış. Kardeşlerim de daha şimdiden AB'de 3 küsüre düşmüş oysa daha 20 bölüm oldu.

Reactions: cookies
Sabahtan beri sırf düşük reyting aldılar diye Son Yaz fandomu öyle çirkefleşmiş ki yorumları hayretler içinde okuyorum. AMİ'ye, Gönül Dağı'na, Kardeşlerim'e hatta alakası olmayan Menajerimi Ara'ya bile laf atıldığını gördüm. Dizileri düşük reyting alıyor diye kılıçtan geçirmedikleri yapım kalmamış. Endişelenilmesini anlayabiliyorum ama daha ortada hiçbir şey yokken hemen yaygara koptuysa final haberi çıktığı zaman ortalık yangın yerine döner.

Reactions: cookies and Klaus
MA ne alaka ki ne demişler

E bu sen.

Reactions: Aserat
Son Yaz geçen sezon final yapmalıydı Maraşlı gibi.

Aşkmiye ne diyolar
2 katına yakın izlenşyo Aşkmi bu dizinin napalım yani @slhttnmtl

Reactions: slhttnmtl
MA ne alaka ki ne demişler
1 reytingle 45 bölüm sürdüğü için emsal gösteriyorlardır biz 3 reytingle hayli hayli devam etmeliyiz diye, AŞKMİ'ye de yaz dizisi olmasına rağmen yerlerini kaptığı için kızgınlardır (bizimki daha önce başlamıştı ve sezon dizisiydi diye yeri değişmemeliydi vb.)

Doğru tahminler
Ama ufak bir yanlışın var Menajer 1 reytingle 45 bölüm sürmedi.

Menajerin kanalı farklıydı ve dediğim gibi aşkmi 2 katını alıyo son yazın

Pardon 1,40 reytingle demeliydim
Marttan sonra Teşkilat'ın gelişiyle o seviyelere düştü yoksa daha önce ortalama 3-4 bandında reyting alıyordu. Yoksa herhangi bir dizinin 1 reytingle 45 hafta sürmesi imkansız.
Masumlar'a yanlış bir şey desek demediğini bırakmazsın o yüzden doğru ölçüp tartalım lütfen.