batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,927
- Puanı
- 1,061
Son Yaz aslında AB'de fena gitmiyor ama diğer kategoriler çok kötü Çok erken bir final haberi almaktan korkuyorum.
Ekim sonuna kadar sabredilir mi 😱Son Yaz haftaya yükselmek zorunda. Başka bir şansı yok. Korktuğum şey olmak üzere. Umarım haftaya bir yükseliş olur yoksa Ekim sonu final gelir.
İki hafta daha sabredilir. Üçüncü hafta final haberi gelir. Dördüncü hafta final.Ekim sonuna kadar sabredilir mi 😱
MA ne alaka ki ne demişlerSabahtan beri sırf düşük reyting aldılar diye Son Yaz fandomu öyle çirkefleşmiş ki yorumları hayretler içinde okuyorum. AMİ'ye, Gönül Dağı'na, Kardeşlerim'e hatta alakası olmayan Menajerimi Ara'ya bile laf atıldığını gördüm. Dizileri düşük reyting alıyor diye kılıçtan geçirmedikleri yapım kalmamış. Endişelenilmesini anlayabiliyorum ama daha ortada hiçbir şey yokken hemen yaygara koptuysa final haberi çıktığı zaman ortalık yangın yerine döner.
Boşver uzun hikaye. Zaten geçen sezondan beri pek iyi geçinemiyorlar.MA ne alaka ki ne demişler
E bu sen.Sabahtan beri sırf düşük reyting aldılar diye Son Yaz fandomu öyle çirkefleşmiş ki yorumları hayretler içinde okuyorum. AMİ'ye, Gönül Dağı'na, Kardeşlerim'e hatta alakası olmayan Menajerimi Ara'ya bile laf atıldığını gördüm. Dizileri düşük reyting alıyor diye kılıçtan geçirmedikleri yapım kalmamış. Endişelenilmesini anlayabiliyorum ama daha ortada hiçbir şey yokken hemen yaygara koptuysa final haberi çıktığı zaman ortalık yangın yerine döner.
Aşkmiye ne diyolar 2 katına yakın izlenşyo Aşkmi bu dizinin napalım yani @slhttnmtlSabahtan beri sırf düşük reyting aldılar diye Son Yaz fandomu öyle çirkefleşmiş ki yorumları hayretler içinde okuyorum. AMİ'ye, Gönül Dağı'na, Kardeşlerim'e hatta alakası olmayan Menajerimi Ara'ya bile laf atıldığını gördüm. Dizileri düşük reyting alıyor diye kılıçtan geçirmedikleri yapım kalmamış. Endişelenilmesini anlayabiliyorum ama daha ortada hiçbir şey yokken hemen yaygara koptuysa final haberi çıktığı zaman ortalık yangın yerine döner.
1 reytingle 45 bölüm sürdüğü için emsal gösteriyorlardır biz 3 reytingle hayli hayli devam etmeliyiz diye, AŞKMİ'ye de yaz dizisi olmasına rağmen yerlerini kaptığı için kızgınlardır (bizimki daha önce başlamıştı ve sezon dizisiydi diye yeri değişmemeliydi vb.)MA ne alaka ki ne demişler
Doğru tahminler Ama ufak bir yanlışın var Menajer 1 reytingle 45 bölüm sürmedi.1 reytingle 45 bölüm sürdüğü için emsal gösteriyorlardır biz 3 reytingle hayli hayli devam etmeliyiz diye, AŞKMİ'ye de yaz dizisi olmasına rağmen yerlerini kaptığı için kızgınlardır (bizimki daha önce başlamıştı ve sezon dizisiydi diye yeri değişmemeliydi vb.)
Menajerin kanalı farklıydı ve dediğim gibi aşkmi 2 katını alıyo son yazın1 reytingle 45 bölüm sürdüğü için emsal gösteriyorlardır biz 3 reytingle hayli hayli devam etmeliyiz diye, AŞKMİ'ye de yaz dizisi olmasına rağmen yerlerini kaptığı için kızgınlardır (bizimki daha önce başlamıştı ve sezon dizisiydi diye yeri değişmemeliydi vb.)
Pardon 1,40 reytingle demeliydimDoğru tahminler Ama ufak bir yanlışın var Menajer 1 reytingle 45 bölüm sürmedi.
Marttan sonra Teşkilat'ın gelişiyle o seviyelere düştü yoksa daha önce ortalama 3-4 bandında reyting alıyordu. Yoksa herhangi bir dizinin 1 reytingle 45 hafta sürmesi imkansız. Masumlar'a yanlış bir şey desek demediğini bırakmazsın o yüzden doğru ölçüp tartalım lütfen.Pardon 1,40 reytingle demeliydim