xBUGRAx
Emekli
Fazla kaliteli bir dizi olursa da tutmaz, Türk halkına fazla gelirMucize Doktor büyük tebrikler..
Kurşun'un senaryosu güzelse tutmaması için sebep yok Çarşamba.. Allah'ım senaryosu iyi olsun lütfen.
- FOX, sadece bir hafta Yaparsın Aşkım'ı bırakıp Prime Time'a Mucize Doktor tekrarı koysa günü hayda hayda kurtarır. Tekrarları resmen coşmuş, ben bu diziden +20 bekliyorum... Zorlasa zirveyi bile alacakmış neredeyse...
- Benim Adım Melek, beklediğimden daha daha iyi başlamış. Daha da yükselecektir. Nehir ve Mustafa Mert için tutmasını istiyordum... 🙂
- Çocuk, Kuzgun, Kardeş Çocukları, Benim Tatlı Yalanım resmen Star TV çöküşe geçti... Kuzgun'un da devam etmesi hataydı bence, umarım kanal bitirir bir an önce.
- Afili Aşk, oranlarını düşürse de en çok izlenen dizi olmayı başardı. Tebrikler! Böylelikle gün değişikliliğine de gerek kalmamış oluyor. 😎
- Doğru, gerçek haberin adresi Fatih Portakal ve Mucize Doktor, FOX'a ilk 6 içerisinde yer aldırdı. Fatih Portakal yine sezon içerisinde 10 reytingi görecektir. FOX, The Taste Türkiye yerine MD'yi yayınlayarak çok iyi yaptı.
- Sen Anlat Karadeniz'in devam etmesi hataydı resmen, AB'de 1.94 reyting almış. Nerede ilk sezondaki reytingler, eser bile kalmadı...
Kuzgun’un reytingleri çok üzücü. Gün değişikliği denense, umarım kanal en azından 26.bölümü görmesine izin verir.
Benim Adım Melek ufak ama güzel bir açılış yapmış, reytingleri daha da artacaktır. Sen Anlat Karadeniz’in seyircisini çekeceğini düşünüyorum. Ve Mucize Doktor... Utanmasa yine birinci çıkacakmış hem de tekrar gününde ??
Sen Anlat Karadeniz’i geçen sezon sonunda bitirmelilerdi. AB reytingleri iyice düşmüş, haftaya iyice düşecektir.
Mucize Doktor'dan bu hafta 15+ gelir.
Benim Adım Melek dizisini sadece 5 dakika falan izledim. Meleğin hastaneden dönünce kocası ve evlatlarıyla olan sahnesiydi. Şu kısa sahnede bile ilgimi çekmeyi başardı.
Dizi güzel açılış yapmış. Dizinin konusunu falan okudum ve üstüne kata kata reytingde ilerleme yapacaktır. Çarşamba'ya yeni bir rakip geldi ?
Benim Adım Melek güzel başlamış, bir grupta 4'ü geçmiş, tebrikler.
Afili Aşk bravo kocaman tebrikler.
Sak ve Kuzgun maalesef yeni sezonu hak etmiyorlardı, bu sonuçları alacakları taa mayıstan belliydi.
PT'de tekrar vermek.. Bir kere de Show'a özenmeyin.
SAK final haberi gelsin de azıcık sevinelim be.
Mucize Doktor büyük tebrikler..
Kurşun'un senaryosu güzelse tutmaması için sebep yok Çarşamba.. Allah'ım senaryosu iyi olsun lütfen.
Fazla kaliteli bir dizi olursa da tutmaz, Türk halkına fazla gelir
Süreye bak çüş. 😱Afili Aşk güzel gidişini sürdürmüş.
Mucize Doktor tekrarıyla çok iyi gitmiş. Yeni bölümü bu akşam daha da yükselecektir.
Kuzgun'un ömrü fazla değil.
Diriliş Osman gelince Sen Anlat Karadeniz gün değiştirir bence. Gün değişikliği de diziyi daha da düşürecektir ve ocak ayını göremez bence.
Benim Adım Melek iyi başlamış. Bu oranlar TRT'ye göre iyi.
İyice abarttılar artık bu ne ya.Süreye bak çüş. 😱
Rekor hala Aşk ve Mavi'de yanılmıyorsam.Süreye bak çüş. 😱
mi
O kaç dakikaydı.Rekor hala Aşk ve Mavi'de yanılmıyorsam.
3 saat 2 dakika, ama daha uzun bölümlü dizi de olabilir emin değilim.O kaç dakikaydı.
Poyraz Karayel'in sezon finali 3 saat 10 dakika sürmüştü.3 saat 2 dakika, ama daha uzun bölümlü dizi de olabilir emin değilim.
Fazla kaliteli bir dizi olursa da tutmaz, Türk halkına fazla gelir
Gerçekten mi 😳Poyraz Karayel'in sezon finali 3 saat 10 dakika sürmüştü.
Evet akşam 9'da başlayıp reklamlarla birlikte gece 1'e doğru bitmişti çok iyi hatırlıyorum.Gerçekten mi 😳
Rezalet.Evet akşam 9'da başlayıp reklamlarla birlikte gece 1'e doğru bitmişti çok iyi hatırlıyorum.
Bu adam (TRT genel müdürü) istediği kadar sömürebilir bence iyi parçaymış.TRT iyi sömürmüş bunları.
Sezon finaliydi ve bir yere bağlanması gereken bir sürü konusu vardı o yüzden her ne kadar aşırı olsa da yine kabul edilebilirdi. Ama çoğu dizi normal bölümlerde yapıyor bunu.Rezalet.
Ben yüz güzelliğine daha çok önem veriyorum bence karizmatik.Zevksizliğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?