Aynen, Ayla vardı. Fox'un yayın akışında ya Salı gününe tıklamadım ya da güncellememişlerdi o ara yayın akışını, ondan oldu bu.Ufak Tefek Cinayetler
Eline sağlık devam ettirmen iyi oldu. Ama FOX'ta bu akşam iki kez peş peşe Ayla yayınlanacak düzelt istersen.@Arslan Bey
Cansın can Yorumlarını da bekliyorumTamam senin hatrın için izleyeceğim bu akşam bir aksilik olmazsa.![]()
Aynen saat tam 9'da jeneriğimiz giriyorSaat 9'da UTC için ekran başındayız dimi?![]()
Aynen saat tam 9'da jeneriğimiz giriyor![]()
Eşkiya tabikide @serhatt @xemrexxx @Arslan Bey @Bully sizleride bekliyoruzAynen saat tam 9'da jeneriğimiz giriyor![]()
Kız 1 günde 68 bildirim ne ya, yuh 😱 Yeminle geri çıkasım geldi şu an
@destere İle seni çekiştirdikKız 1 günde 68 bildirim ne ya, yuh 😱 Yeminle geri çıkasım geldi şu an
![]()
UTC'ye bakacam, Fi'den en sevdiğim adamı transfer etmişler.Yani çok beklersin
![]()
Ben UTC'de olacağım
Leyla ile Mecnun'dan gelme hep, Fi'den tanıyorlar.Kız 1 günde 68 bildirim ne ya, yuh 😱 Yeminle geri çıkasım geldi şu an
![]()
UTC'ye bakacam, Fi'den en sevdiğim adamı transfer etmişler.Yani çok beklersin
![]()
Leyla ile Mecnun'dan gelme hep, Fi'den tanıyorlar.![]()
Saçla sakal ektirmiş sanırım önceden. Fi'den önce saçları yok gibiydi, sakalları da öyle. Saçı dökülmüş, sakalları da seyrek seyrek çıkıyor gibiydi. Fizik desen, o da yoktu. Fi'den sonra açıldı zaten.L&M'den gelme değil diyen yok zaten ama karizmasını, potansiyelini Fi ile gördü herkes, Fi olmasa UTC'deki bu rolü alamazdı
Siz L&Mciler duygusal bakıyorsunuz sanırım biraz anlıyorum ama adam da geldiği yeri unutmuyordur zaten.Ama kariyerindeki dönüm noktası Fi oldu, ben sonra araştırıp L&M'de oynadığını gördüm yani Fi ile tanıdım evet
Sinirlen biraz daha
![]()