25 Eylül 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Söz'ün birinci geleceği zaten belli
8 reytinglerde dolanır bu sezon başka da birşey olmaz

Kayıtdışı oranlarını çok hafif arttırmış ama yetmez, tüm gruplarda 5-6 arası almamız lazım.

İsimsizler ufaktan toplamış ama kanal harcayıp yerine Fatih'i getirecek

#KırgınlarFinalYapmalı

Kayıtdışı final yapmadan final yapmayacağız

Söz dizisinin karşısında Kırgınlarım güzel devam ediyor tebrik ediyorum vallahi

Niye final yapsın

Diğer diziler Söz’ün özetiyle yarışmış.

Kayıtdışı hayal kırıklığı.

22.30’a alınıp yayından kalkar büyük ihtimal.

Diğer diziler Söz’ün özetiyle yarışmış.

Kayıtdışı hayal kırıklığı.

22.30’a alınıp yayından kalkar büyük ihtimal.
Söz daha 15 bölüm anca oldu öbür dizilerin bölüm sayısına gelince o oranları alacak mı bakalım

Kayıtdışı 4 bile alamamış ama 5 alan Kırgınlar güle güle he

90.bölümde bu oranları alıyoruz Ve siz hasetinizden çatlamaya da devam edeceksiniz
bi gruba bakma canım sen 3 grupta oranlarımızı topla sizde yuksek belemişsin bi 3.sezon 3.sezon sanki 3.sezonda bu oranları alan tek dizi hehh LAF

Bilmiyorum hiç izlemedim sadece sayıları yorumluyorum.
Ama kayıtdışının fiyasko olduğu net.
SENSİN FİYASKO NE BİLİYOSUN DA NE KONUŞUYOSUN BE

Şuraya adam akıllı bir dizi gelirse Söz epey düşer.

bi gruba bakma canım sen 3 grupta oranlarımızı topla sizde yuksek belemişsin bi 3.sezon 3.sezon sanki 3.sezonda bu oranları alan tek dizi hehh LAF

SENSİN FİYASKO NE BİLİYOSUN DA NE KONUŞUYOSUN BE
Tabiki tek dizi değil ama sonuçta gelenler arasında

Kırgın Çiçekler total'de çok iyi gidiyor 5 in altına düşmez o grup cepte. Kudurun.
Zirvedeki dizide öyle ahım şahım reyting almıyor Kç bir aksiyonuyla zirveyi ele geçirebilir 3. sezonundada.

İsimsizler geçen hafta rakiplerinin gelmesiyle düşmüştü ama yeniden toparlanmış sevindim.

aç karın yüksek nalın salın billy'im salın

Söz 3 grupta da zirvede yer almış, Total grubunda geçilme şansı yok zaten. Belki AB grubunda. Orada da rakibi yok ancak yeni rakipler gelince. Haftaya Total’de 9 reytingi geçeriz bence, bölüm çok iyi olacak. Heyecanlı bir noktada bitti.

İlginçsin

Söz'e tebrikler.

Kayıtdışı yükselmezse 13. bölümde bitecek gibi. Erkan'ın erken biten ilk dizisi FOX'ta olacakmış demek.
@xBUGRAx

İzleyici Kırgın Çiçekler'den sıkılmaya başlamış hafiften.

İsimsizler biraz toparlanmış ama en fazla yıl sonuna kadar devam eder.

Bir bölüm düştü diye hemen diziyi bitirdiniz dur bakalım haftaya tekrar yükselir düşmez kalkmaz bir Allah