25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

İMZAMI ATARIM

bu hafatda çift haneyi ilk vadi alacaktı ama alamadı

Aşkı Memnu ve fatmagülü vadi mi bitirdi hayır konu kapanmıştır
bahanede son nokta

Nejat işler mi bahanaye for
git bqak bakayım Vadiyi hiç geçiyor muydu

Aşkı Memnu ve Fgsn dönemi şaibeli agb var ortada o dönemi yorumlamaya gerek duymuyorum
vadi 30 reyting alıyor diyenler kimlerdi acaba o zaman o oranlar da mı şişme değil
Hep aynı şeyler.Eğer oranlar şişirme olsaydı adamlar soruşturmada olur suçlu bulunurlardı ama hala takır takır dizi piyasaya sürüyorlar

Tamam geçen haftaya nazaran totalde 3 ab de 1 reyting abc 1 de 2 reyting yükseldik.Tam tersine düşme değil yükselme var
Yoruma gel sen arkadaşım 15 alaack deniyordu ama nerede 15

kanald yi geç o zaten ne yaptığını bilmiyor artık, vadiye verilen boşu boşuna paralar daha da sersem edicektir kanalı
vadiye verdiği parayla 3 tane küçük ağa gibi dizi yapardı
en azından abde iyi oranlar alırlardı
vadiyi geçerlerdi

Kesin öyledir canım kesin

Hem sen kanal d diziyi boşunatransfer etti diyorsun ya şuanda kanalın en çok izlenen dizisi.Tüm dizileri çöp olmuş durumda kanal d nin küçük ağaya çok güvendiler o da fos çıktı.Hızlıgonzalein dediği gibi Vadi oranlarını artırarak yoluna doludizgin devam ediyor ayrıca kanalın en çok izlenen dizisi

Herkes Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D)'yu konuşuyor. Kusura bakmayın, ama bu devirde bir dizinin 10 alabilmesi çok zorlaştı. Hem onunla birçok dizi/program rekabet ediyor, bu yüzden izleyiciler bölünüyor. Yeni reyting sistemi de zaten arap saçına döndü. Geçen sene Perşembe akşamında dikiş tutturamayan Kanal D'nin yüzünü güldürmüştür herhalde, o yeter...

Kocamın Ailesi (FOX)'ni sevemedim, sevmiyorum ve sevmeyeceğim. 90'lı yıllarda yazılıp 2014'te çekilmiş gibi bir havası var. Biraz bakıyorum netten, ama beğenemiyorum. Ama sevenleri var işte. Ancak ben hayatta KA fanı olmam, onu bilin...

Aramızda Kalsın (Star TV) biraz daha yükselmiş. Herkes (daha doğrusu çoğu kişi) her hafta "Bitecek." diye yırtındığından (affedersiniz) dolayı sinirlerim bozulmuştu, ama Star'ın bu konularda dayanıklı olması nedeniyle Haziran'da biteceğini düşünüyorum. Daha çok macera olacak sonuçta...

Güldür Güldür Show (Show TV), biraz düşüş yaşamış. KA ve AK'nin yükselmesinden ötürü geride kalmış, ama yine de iyi gidiyor...

Hükümet Kadın (ATV), 500. defa yayınlanmasına rağmen Total'de 8. olmuş. ATV, Kanal D (Çakallarla Dans serisi) ve Star TV (Hababam Sınıfı serisi) gibi her boş anında bunu sıkıştıracak resmen. O zaman ikinci filmin de haklarını satın alsınlar bari. Bakalım, Üç Arkadaş ne yapacak gelecek hafta?

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk (FOX), ilk hafta eski günlerin rüzgarıyla izlendi, ama 23.30 yerine 23.41 gibi bir saatte başlayınca çoğu kişi bırakmak zorunda kaldı. Kocamın Ailesi'ni uzatacağım derken, Zeynep ve Ozan'a yazık ediyor...

Hayat Ağacı (TRT 1), iyice düştü. Kanal koordinatörü bile "Reytinglerin canı cehenneme!" gibi iddialı bir açıklama yaptı. Bu da diziye duyulan güvenin ne kadar çok olduğunu gösteriyor. Sırf kanalı ve aldığı olumlu eleştiriler nedeniyle sezon sonunu görebilir bence...

Arkadaşım Hoşgeldin'in günü değişecek, bu kadar! 112 Acil (Kanal D) 23.15'te başladı, AK de bu saatte mi yayınlanacak? Kesinlikle hayır. Öyle yapılırsa daha şimdiden yılın skandalı olur. Belki özeti azaltırlar diyeceğim, ama o da çok mümkün değil. Cumartesi pt-2 daha iyi olabilir bence. 112 Acil'e gelirsek, 21.45'te yayınlanan ilk bölüm çok ilgi çekmemişti, yine 23.15'te yayınlanan bölüm ilk 10'u kılpayı kaçırmıştı. KVP'nin arkasından yayınlanması çok işe yaramamış ama, yine biraz düşüş yaşamış...

Çoğu kiş, Bana Artık Hicran De (Kanal D) tekrarını daha yüksek bir sıralamada görmek istese de çok mümkün olmayacak gibi. Tekrar bugün de olacak, ama saat 01.00'de. BAG ve BAHD'nin tekrarlarına gerekli özeni göstermiyor Kanal D. Hadi Hicran neyse de, Gültepe'nin hiç mi bir tekrarı olmaz be kardeşim? Küçük Ağa'nın tekrarı bile iki gün var. Çok iyi reytingler aldığını daha yeni mi öğrendin Kanal D? Özen olmazsa hiçbir şey olmaz işte...

Ah Neriman (Show TV)'ın tekrarı da kendi saati için fena değil. Reaksiyon'un tekrarı da çok geride kalmış maalesef...

30 diyolar ama ortada kanıt yok
ya bahane ya da kanıtsız iddialar

Şu yazdıklarımdan onu nasıl çıkardın tebrik ediyorum
forumda harcaniyorsun
vadi hayranı olmayan arkadaşlarım yorumlarıma katılıyorlar o bana yeter
Gerçekleri benim gibi görüyorlar örnek @yakup09

Küçük ağa masrafsız dizi o 8 alıyor ve vadi masraflı 9 alıyor
fos dediğine bak
tam tersi olmalı
2 milyona yazık vallaha ya

30 diyolar ama ortada kanıt yok
ya bahane ya da kanıtsız iddialar
Pananın çıkardığı haberler işte
En çok izlenen türk dizisi dünyada vadiymiş kanıt diyorum ortaya kanıtta koymuyorlar.Sonra 30 reytingi gösterin diyorum ama adam hemen forumdan çıkıyor

9 alıyor diyorsunda geçen haftaya göre 3 reyting arttı yani düşüş değil yükselme var

Olabilir saygı duyuyorum ama sen nasıl onları çıkardın ki yazdıklarındanm onu anlamadım.