25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

evet, iki haneliyi kesin biz alıcağız diyip, geçen hata frekanstandı bu hafta 12 lere çıkacağız diyip 9 alınca harika helal, şöyleydi vs demek cidden gerçeği görmek oluyor.
Ben 9 reytingi az bulmadim hatta daha yükseliriz temennisinde bulundum. Evet başka oyuncular gelecek illaki diziye katkısı olacak bunu herkes tahmin edebilir takdir edersin ki
ama dizimizin durumu çok iyi bunu kabul etmeyenlere tavsiyem şu için
vadi candır gerisi heyecandır...

vadiden başka hiçbi şeyi önemli saymayıp, heycana bağlayan bi kişi gerçekten bahsetmesin bundan sonra lütfen

vadiden başka hiçbi şeyi önemli saymayıp, heycana bağlayan bi kişi gerçekten bahsetmesin bundan sonra lütfen
Bence başka biri hakkında net bilgiye sahip olmayıp konusanda konuşmasın. Çünkü tanisaydin beni sadece vadiyi övmedigimi bilirdin. Neyse tek işin vadi olsun bu da vadinin büyüklüğünu gösterir. Bir daha sana cevap vermiyecem yanlış anlama şahsınla ilgili değil bilmeni isterim.

ben bi şey mi dedim sana ? kendin beni alıntıladın, nedir vadiyle sorunun dedin ? sana laf söyleyen yoktu oysa. senin sadece vadiyi övmediğini biliyorum ama vadiyi eleştirenleride pas geçmediğini biliyorum bu muhabbetten sonra.

perşembe sayfasındasın yalnız

Ben buraya nerden geldim

Sen Yıldırıma niye bakıyorsun

Star fanı Gültepeyi bile beğenmedi birde onu savunuyor
gültepe konusu bakımından eleştirdim ben ekin koç üzerine kurulmuş çoğu sahne tamam çocuk ergenler tarafından seviliyor ama reytingi yok reytingi olsaydı sbsv tutardı bitmezdi.

Reaksiyon tuttu ab de liderliğe ortağız

Ama gültepe 4 bölümdür vasat
Reaksiyon bu bölümü çok önemli

Eğer düşerse bitti yükselirde tamam tuttu diyebiliriz artık

Sil Baştan elendi , Aşktan Kaçılmaz elendi , Adını Sen Koy elendi , KSS elendi , Aramızda Kalsın elendi

EYLÜL AYINDA 3. SIRADASINIZ HER İKİ GRUPTA DA

sil baştan 2. bölüm bittii daha...
Ona bakarsak hicran da mı elendi daha totalde 3 alıyor o zaman o da elendi

aramızda kalsın ab de 4 küsür alıyor.Aşktan Kaçılmaz tamam elendi.adını sen koyda

Ama starın hicranı ve gültepesi de elendi o zaman dediklerine göre aramızda kalsında ab de 4 alıyor hicran da aramızda kalsın eleniyorsa hicran da elenir

Hicran için bu haftaki bölüm önemli

Eğer olmazsa elenir

AB ve ABC1 de çok yükseldi eğer totalde bu hafta yüksek alırsa devam 😉

Hicran için bu haftaki bölüm önemli

Eğer olmazsa elenir

AB ve ABC1 de çok yükseldi eğer totalde bu hafta yüksek alırsa devam 😉
allahaşkına sil baştanın da 2. bölümüydü onun da öbür haftası önemli...
Olaya tarafsız bak lütfen senin elendi dediğin aramızda kalsın ilk hatfa az etki olsa da frekans olayına takıldı sonra diğer hafta ab de 4 küsür aldı hicranla aynı oranlar ama şimdi sen aramızda kalsın elendi dersen o zaman bu dizi de elenir.
O zaman aramızda kalsının da diğer haftasına bakalım değil mi ya da sil baştanın.

Aramızda Kalsın geçen sezondan kalan bir dizi o ne alaka
Dizi sıra olarak çok gerilerde geçen sezona göre

Sil Baştan bekle bir hafta daha bakalım