KVP izlersin artıkbitsin. bitmesi benim ayıbım değil tns kitlesinin ayıbı...
KVP izlersin artıkbitsin. bitmesi benim ayıbım değil tns kitlesinin ayıbı...
kvp ve ben = ihtimal sözcüğü lügatten kalkar o dereceKVP izlersin artık
İnternetten başlar bitirirsinkvp ve ben = ihtimal sözcüğü lügatten kalkar o derece
hicran ve gültepe konuları yetiyor banaİnternetten başlar bitirirsin
KVP yorum konusunun birincisi olursun artık
Kvp'ye de beklerizhicran ve gültepe konuları yetiyor bana
Ben 9 reytingi az bulmadim hatta daha yükseliriz temennisinde bulundum. Evet başka oyuncular gelecek illaki diziye katkısı olacak bunu herkes tahmin edebilir takdir edersin ki ama dizimizin durumu çok iyi bunu kabul etmeyenlere tavsiyem şu için vadi candır gerisi heyecandır...evet, iki haneliyi kesin biz alıcağız diyip, geçen hata frekanstandı bu hafta 12 lere çıkacağız diyip 9 alınca harika helal, şöyleydi vs demek cidden gerçeği görmek oluyor.
vadiden başka hiçbi şeyi önemli saymayıp, heycana bağlayan bi kişi gerçekten bahsetmesin bundan sonra lütfenBen 9 reytingi az bulmadim hatta daha yükseliriz temennisinde bulundum. Evet başka oyuncular gelecek illaki diziye katkısı olacak bunu herkes tahmin edebilir takdir edersin ki ama dizimizin durumu çok iyi bunu kabul etmeyenlere tavsiyem şu için vadi candır gerisi heyecandır...
Bence başka biri hakkında net bilgiye sahip olmayıp konusanda konuşmasın. Çünkü tanisaydin beni sadece vadiyi övmedigimi bilirdin. Neyse tek işin vadi olsun bu da vadinin büyüklüğünu gösterir. Bir daha sana cevap vermiyecem yanlış anlama şahsınla ilgili değil bilmeni isterim.vadiden başka hiçbi şeyi önemli saymayıp, heycana bağlayan bi kişi gerçekten bahsetmesin bundan sonra lütfen
ben bi şey mi dedim sana ? kendin beni alıntıladın, nedir vadiyle sorunun dedin ? sana laf söyleyen yoktu oysa. senin sadece vadiyi övmediğini biliyorum ama vadiyi eleştirenleride pas geçmediğini biliyorum bu muhabbetten sonra.Bence başka biri hakkında net bilgiye sahip olmayıp konusanda konuşmasın. Çünkü tanisaydin beni sadece vadiyi övmedigimi bilirdin. Neyse tek işin vadi olsun bu da vadinin büyüklüğünu gösterir. Bir daha sana cevap vermiyecem yanlış anlama şahsınla ilgili değil bilmeni isterim.
perşembe sayfasındasın yalnızKaragül çift haneli rakamları görmüş tebrikler ab'de gayet başarılı böyle giderse 1'inciliği'de alır ab'de
Medcezir total'de fena değil düşük olsada ab'de ise zirvede ama kaybedebilir
Arka Sokalar iyi değil eskiye göre günü değişecektir büyük ihtimal
Diğer Yarın kötü gidiyor
3 Adam total'de çok kötü gitmiş ab'de ise idare eder beklentiler'in çok uzağında
Ben buraya nerden geldimben bi şey mi dedim sana ? kendin beni alıntıladın, nedir vadiyle sorunun dedin ? sana laf söyleyen yoktu oysa. senin sadece vadiyi övmediğini biliyorum ama vadiyi eleştirenleride pas geçmediğini biliyorum bu muhabbetten sonra.
perşembe sayfasındasın yalnız
gültepe konusu bakımından eleştirdim ben ekin koç üzerine kurulmuş çoğu sahne tamam çocuk ergenler tarafından seviliyor ama reytingi yok reytingi olsaydı sbsv tutardı bitmezdi.Sen Yıldırıma niye bakıyorsun
Star fanı Gültepeyi bile beğenmedi birde onu savunuyor
Sen Starının haline bakgültepe konusu bakımından eleştirdim ben ekin koç üzerine kurulmuş çoğu sahne tamam çocuk ergenler tarafından seviliyor ama reytingi yok reytingi olsaydı sbsv tutardı bitmezdi.
Reaksiyon tuttu ab de liderliğe ortağızSen Starının haline bak
Reaksiyon bu bölümü çok önemliReaksiyon tuttu ab de liderliğe ortağız
Ama gültepe 4 bölümdür vasat
sil baştan 2. bölüm bittii daha...Reaksiyon bu bölümü çok önemli
Eğer düşerse bitti yükselirde tamam tuttu diyebiliriz artık
Sil Baştan elendi , Aşktan Kaçılmaz elendi , Adını Sen Koy elendi , KSS elendi , Aramızda Kalsın elendi
EYLÜL AYINDA 3. SIRADASINIZ HER İKİ GRUPTA DA
Hicran için bu haftaki bölüm önemlisil baştan 2. bölüm bittii daha...
Ona bakarsak hicran da mı elendi daha totalde 3 alıyor o zaman o da elendi
aramızda kalsın ab de 4 küsür alıyor.Aşktan Kaçılmaz tamam elendi.adını sen koyda
Ama starın hicranı ve gültepesi de elendi o zaman dediklerine göre aramızda kalsında ab de 4 alıyor hicran da aramızda kalsın eleniyorsa hicran da elenir
allahaşkına sil baştanın da 2. bölümüydü onun da öbür haftası önemli...Hicran için bu haftaki bölüm önemli
Eğer olmazsa elenir
AB ve ABC1 de çok yükseldi eğer totalde bu hafta yüksek alırsa devam 😉
Aramızda Kalsın geçen sezondan kalan bir dizi o ne alaka Dizi sıra olarak çok gerilerde geçen sezona göreallahaşkına sil baştanın da 2. bölümüydü onun da öbür haftası önemli...
Olaya tarafsız bak lütfen senin elendi dediğin aramızda kalsın ilk hatfa az etki olsa da frekans olayına takıldı sonra diğer hafta ab de 4 küsür aldı hicranla aynı oranlar ama şimdi sen aramızda kalsın elendi dersen o zaman bu dizi de elenir.
O zaman aramızda kalsının da diğer haftasına bakalım değil mi ya da sil baştanın.
sen de hicranını bekleAramızda Kalsın geçen sezondan kalan bir dizi o ne alaka Dizi sıra olarak çok gerilerde geçen sezona göre
Sil Baştan bekle bir hafta daha bakalım