25 Eylül 2014 Perşembe ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400012724.jpg

ABD'de Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

Dün ABC'nin Perşembe drama kuşağı dizileri sezonu açtı ve ABC çok iyi bir gün geçirdi.

Sezonun merakla beklenen işlerinden olan How to Get Away With Murder 3.9 reyting ve 14 milyon izleyiciyle mükemmel bir başlangıç yaptı. Dizi, geç saatte yayınlanmasına rağmen gecenin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

ABC'nin diğer dizileri Grey's Anatomy ve Scandal da sezonu çok iyi reytinglerle açtılar. Özellikle 3.9 reyting alan Scandal'ın sürekli yükselen grafiği dikkat çekici.

Fox'un uzun soluklu dizilerinden Bones, 10. sezon açılışıyla kanal ortalamasına göre iyi sayılabilecek sonuçlar alsa da genel anlamda Fox'u memnun edecek düzeyde değil. Fox'un bu sezon diğer üç kanalın yanına yaklaşabilmesi mümkün gözükmüyor. Gelecek hafta başlayacak iddialı mini-dizi Gracepoint'in nasıl sonuçlar alacağı merak konusu.

NBC, bir türlü çözüm bulamadığı Perşembe akşamlarında yine vasat düzeyde reytinglerle devam ediyor. The Biggest Loser'ın reytingleri kanal ortalamasının altında. Gelecek hafta başlayacak yeni komedi bloğunun (Bad Judge, A to Z) da işi zor olacak gibi gözüküyor.

Bu arada NBC'nin final sezonuna başlayan dizisi Parenthood, sezon finaline göre 0.1 puan yükseldi.

İşte günün reytingleri:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam İzleyici
8:00PMABCGrey's Anatomy - 11. Sezon Açılışı3.11110.14
CBSThursday Night Football Kickoff2.297.2
FOXBones - 10. Sezon Açılışı1.656.34
NBCThe Biggest Loser (8-10PM)1.344.47
CWThe Vampire Diaries -R0.210.61
8:30PMCBSThursday Night Football61916.29
9:00PMABCScandal - 4. Sezon Açılışı3.91112.16
FOXSleepy Hollow -R0.622.28
CWThe Originals -R0.210.5
10:00 PMABCHow to Get Away With Murder - YENİ DİZİ3.91214.34
NBCParenthood - 6. Sezon Açılışı1.444.26
CBSBig Brother (9:30-11PM)2.686.92

Son düzenleme:
Ne adında hayır ve ne de kısaltmasında How to Get Away With Murder nasıl öyle açılış yapmiş 😱 Gerçi önü güzel yapımlarla dolu ama onlardan da yüksek reyting almiş :X İlk bölüme bakayım haftasonu :X

How to Get Away with Murder yardırmış :A Allah'ım sabahtan beri altyazı bekliyorum, bu reytingi hak ettiğine eminim :bhr:
Scandal ve Grey's Anatomy her zamanki gibi çok iyi.

Grey's Anatomy çok iyi başlamış. 11.sezona rağmen gayet iyi. 10.sezonu bitiremiyorum ama dizinin en sevdiğim karakteri ayrılıyor sindire sindire izliyorum. :D

Ne adında hayır ve ne de kısaltmasında How to Get Away With Murder nasıl öyle açılış yapmiş 😱 Gerçi önü güzel yapımlarla dolu ama onlardan da yüksek reyting almiş :X İlk bölüme bakayım haftasonu :X
İsim güzel de biraz fazla uzun olduğu doğru. :D

Valla ben iyi başlayacağından emindim de Scandal'ı geçecek kadar iyi başlamasını hiç beklemiyordum. IMDb'si de 8.4 ve yükseliyor. (Dün daha dizi başlamadan 6'larda falan dolaşıyordu onun etkisiyle daha da yukarılara çıkmadı. :))

How to Get Away with Murder yardırmış :A Allah'ım sabahtan beri altyazı bekliyorum, bu reytingi hak ettiğine eminim :bhr:
Scandal ve Grey's Anathomy her zamanki gibi çok iyi.
Ben de bekliyorum altyazı ama tık yok. İngilizce altyazılar niye bu kadar gecikiyor bu sezon anlamadım. :(

Valla ben iyi başlayacağından emindim de Scandal'ı geçecek kadar iyi başlamasını hiç beklemiyordum. IMDb'si de 8.4 ve yükseliyor. (Dün daha dizi başlamadan 6'larda falan dolaşıyordu onun etkisiyle daha da yukarılara çıkmadı. :))

Ben de bekliyorum altyazı ama tık yok. İngilizce altyazılar niye bu kadar gecikiyor bu sezon anlamadım. :(
Onu beklerken Mysteries of Laura'ya bakayım dedim o da Türkçe'ye çerilmemiş :bağır: Sırf bunu için İngilizce kursuna gidicem :F
ABC yöneticileri perşembeleri bayram ilan ettiler bencede şu listeye bir baksana :D

Bu dizinin yapımcısı PLL'den filandı sanırım :F PLL'ciler bastirir bölüm kötü bile olsa:X Ama kesinlikle bakıcam ilk bölüme:X

Konu acılcak mı? :X

HTGWM çok iyi başlamış, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yabancı hali (içerik olarak değil, uzun yıllar devam etmesi ve Perşembe günleri yayınlanması nedeniyle) Grey's Anatomy ve benim o kadar ayılıp bayılamadığım Scandal iyi gitmiş.

FOX da kötü ilerliyor. Bizimki her geçen gün önemli atılımlar yapıp yükselirken elinki her gün düşüyor. Yazık gerçekten de... :)

Onu beklerken Mysteries of Laura'ya bakayım dedim o da Türkçe'ye çerilmemiş :bağır: Sırf bunu için İngilizce kursuna gidicem :F
ABC yöneticileri perşembeleri bayram ilan ettiler bencede şu listeye bir baksana :D
Çok dizi var çevrilmeyen. İngilizce öğrenmeye bak, bazı sevdiğim dizileri kaçırırdım işim Türkçe altyazıya kalsaydı. :):)

Altyazı çıktı hatta izlemeye başladım. :) @OzaN
Ben izleme sitelerinden izlemiyorum dosya bekliyorum ama helal olsun adamlara ortalıkta İngilizce altyazı yokken Türkçeye çevirmişler direkt. :)

Bu dizinin yapımcısı PLL'den filandı sanırım :F PLL'ciler bastirir bölüm kötü bile olsa:X Ama kesinlikle bakıcam ilk bölüme:X

Konu acılcak mı? :X
Yok Scandal ve Grey's Anatomy'nin yapımcısı. :)

Konu açıldı bile. :)

https://fav10.net/forum/threads/how-to-get-away-with-murder-1-sezon-yorumları.233993/

Çok dizi var çevrilmeyen. İngilizce öğrenmeye bak, bazı sevdiğim dizileri kaçırırdım işim Türkçe altyazıya kalsaydı. :):)

Ben izleme sitelerinden izlemiyorum dosya bekliyorum ama helal olsun adamlara ortalıkta İngilizce altyazı yokken Türkçeye çevirmişler direkt. :)

Yok Scandal ve Grey's Anatomy'nin yapımcısı. :)

Konu açıldı bile. :)

https://fav10.net/forum/threads/how-to-get-away-with-murder-1-sezon-yorumları.233993/
Vay yorum sayfası açılmış, ilk ben izledim galiba yorumumu yapayım. :)