25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Bu listeyi nereden buldun?

Karadayi O Ses Türkiye'yi geçebilir bence.. Acun'un yine klise bir programi.. Yetenek Sizsiniz degismeli

O Ses Türkiye çok iyi gitmis. Iki grupta da zirvede yer almis, ve bunu hakediyor. Çok eglenceli ve çok zevkli bir yarisma.

Arka Sokaklar'da basarisini sürdürüyor fakat A/B grubunda düsüs söz konusu. Bu düsüsü toparlayabilecek mi acaba?

Yer Gök Ask'ta FOX için çok iyi reytingler almaya devam ediyor.

Yalanci Bahar vasat reytinglerle yayin hayatina devam ediyor. Birkaç hafta sonra ekranlara veda edecegine dair haberler geldi bakalim gerçekten ekranlara veda edecek mi?

Anneler ile Kizlari acilen Persembe gününe alinmali.

https://fav10.net/f498/17-ekim-2011-pazartesi-reyting-sonuclari-93336/

17 ekim 2011 acun o ses programı nezaman klise yaptin çok degisken birisin fks
geçmisteki mesajlarınla simdigi mesajın uyumsuz o ses karadayiyi geçince görecegim ben seni

hafta içi çarşamba hariç star tüm gün de önde olma ihtimali çok az belki cuma olur anca cumartesi de büyük fark yok pazar a da haremin gelmesiyle fark biraz kapanır o günde de

Furkan O Ses Türkiye'yi de klişe yaptın ya yuh artık double yarıldım bu sefer.

hafta içi çarşamba hariç star tüm gün de önde olma ihtimali çok az belki cuma olur anca cumartesi de büyük fark yok pazar a da haremin gelmesiyle fark biraz kapanır o günde de

o ses türkiye yer gök askı havada karada geçer emre pazartesi iddasına giriyorum 1 2 saat önceden twitter tt olur
ayrica sence yga oses türkiye geçme sansi varmı arka sokaklar bile geçememisken ? ab katmiyorum bile ab uçurum gibi fark olacak

O anlamda klise demedim.. O Ses Türkiye yani The Voice çok basarili bir format, zaten ilk olarak Hollanda'da yapildi ve reyting rekorlari kirdi..

Benim demek istedigim ve birçok köse yazarlarin degendigi nokta; Acun artik farkli projeler üretmeli. Tamam Acun zaten basarili bir is adami, ama daha da fazla basarili olmak için baska seyler yapmali.. Mesela ben de Karadayi'nin reklam aralarinda O Ses Türkiye'yi izleyecegim..

Ayrica özel arastirmalar felan yapmana da hiç gerek yok Kemal.

Yahu bu tüm gün sıralamalarını falan kim açıklıyor yahu biri söylesin.

o ses türkiye karadayıyı geçince kimin klise olduguna karar verirsin
son yaz da öbgz geçiçekti sözde nese furkan
o ses ilk ikiyi kapatır iki gruptada .

salı günü reytinglerinde pazartesi pazar cumartesi reytingleri paylaşılıyor ne günlere geldik...