Son Yaz umarim iyi sonuçlar alir, kötü sonuçlar almayi haketmiyor..
furkan anladım hazal kaya hayranısın da
Son Yaz umarim iyi sonuçlar alir, kötü sonuçlar almayi haketmiyor..
furkan anladım hazal kaya hayranısın da)) son yaz da nasıl bir umut gördün neyi çekti seni senaryosundaki aşklar klasik. tardu trenden trenden atlayacak yada askerlerden kaçıp hazal kayaya sığınacak falan filan.... konusu zaten elvada rumelıde kısmen işlendi .. neresi farklı
Bende ovsem benide rtler.hatta çocuklar duymasın başladığında birşey yazmıştım geri dönüş yaptı.ünlülere gaz verince yazıyorlar.demet akalın bile cevap yazıp beni takip etmişti.ben beni takip ettiğini unutup kötü bizi yazdım görmüş block atmıştı.medya sanat sektörü boyle bisiymis dedim gene arkasından atıp tutum uyuz kadınvallahi ben bu çocuğun sayfasını birol güven retewet edince öğrendim . kendi dizisini övdüğü için retewet etmişte olabilir. doğruyu söylediği içinde olabilir.
Bende ovsem benide rtler.hatta çocuklar duymasın başladığında birşey yazmıştım geri dönüş yaptı.ünlülere gaz verince yazıyorlar.demet akalın bile cevap yazıp beni takip etmişti.ben beni takip ettiğini unutup kötü bizi yazdım görmüş block atmıştı.medya sanat sektörü boyle bisiymis dedim gene arkasından atıp tutum uyuz kadın
hazal baslarini taslara vuruyodur
furkan anladım hazal kaya hayranısın da)) son yaz da nasıl bir umut gördün neyi çekti seni senaryosundaki aşklar klasik. tardu trenden trenden atlayacak yada askerlerden kaçıp hazal kayaya sığınacak falan filan.... konusu zaten elvada rumelıde kısmen işlendi .. neresi farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?