25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Son Yaz umarim iyi sonuçlar alir, kötü sonuçlar almayi haketmiyor..

furkan anladım hazal kaya hayranısın da
)) son yaz da nasıl bir umut gördün neyi çekti seni senaryosundaki aşklar klasik. tardu trenden trenden atlayacak yada askerlerden kaçıp hazal kayaya sığınacak falan filan.... konusu zaten elvada rumelıde kısmen işlendi .. neresi farklı

son yaz berbat bir proje mahsumda tutmadi

vallahi ben bu çocuğun sayfasını birol güven retewet edince öğrendim . kendi dizisini övdüğü için retewet etmişte olabilir. doğruyu söylediği içinde olabilir.
Bende ovsem benide rtler.hatta çocuklar duymasın başladığında birşey yazmıştım geri dönüş yaptı.ünlülere gaz verince yazıyorlar.demet akalın bile cevap yazıp beni takip etmişti.ben beni takip ettiğini unutup kötü bizi yazdım görmüş block atmıştı.medya sanat sektörü boyle bisiymis dedim gene arkasından atıp tutum uyuz kadın

evet öyleler en ufak elestiriye tahamullu yoklar beni blockalmayan ünlü kalmadı
)))

saat kaçta düşüyor reyting?

- - - Ekleme - - -

saat kaçta düşüyor reyting?

tns 10:30-11gibi açıklıyor. sbt de işler kafasina göre işler
)))

Öbgzk 7-8 alır en fazla

SBT Ye Göre
Son Yaz Max 3 Alacak
Ustura Kemal 5
Ö.B.G.Z 7

sonuclar acildi obgz bablar ve ustura kemal izlenmiw

- - - Ekleme - - -

mehmet ali birandın reytingr bak birden sisti var bu iste bisiy

Aga resim gözükmüyo bende kaç almış

TNS sonuclari ilk mesaja eklendi!

ilk bolum benim de beklentilerimin altinda kaldi diyebilirim, yani fragmanlara baktigimizda daha farkli olmus ama ilerleyen bolumlerde duzelecek bence..

öyle bir geçerkinin ab sultasına son vermiş son yaz
)) adamlar son yazı engellemek için diziyi erken başlattılar ama olan öbzgye olmuş gözüküyor .. bu arada mahsunu gören oldumu
))) mahsunun babalar ve ogullar babalara gelmiş
))))

babalar ve evlatları hayal kırıklıgı yarattı

son yaz ab iyi gibi ama ilk hafta böyleyse ikinci hafta tıpkı evlatlar gibi izlenmez

beni affet ab 20 share
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: right"]7[/TD]
[TD]BENI AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]25.09.2012[/TD]
[TD]17:26:40[/TD]
[TD]18:22:13[/TD]
[TD]2,92[/TD]
[TD]19,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gayet iyi ...

tns en karlı çıkan ustura kemal oldu sbt çok düsük almıs ama tns de fena gidmemis babalar ve evlatlar evlerden biri gidici .. son yaz tutunamaz hafta salı gs maçı var öbgz ikincilige düsecek

Son Yaz AB sıralama kötü değilmiş ama reyting kötü.Totalde 10. olunca Fatih aksoy dalga geçin diye oyunculara laf söylettirir.

Son Yaz Babalar ve Evlatlari her iki grupta da gecmis.. Hatta PT-2de yayinlanan Evlerden Biri dizisi de Babalar ve Evlatlari gecmis..

Babalar ve Evlatlar hayal kirikligi oldu.. Neden boyle oldu anlamadim ama sanirim izleyici artik mafya, intikam, kan davasi felan izlemek istemiyor..