25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
bügün bir efsane daha bitti gerçi hazalı kim efsane yaptı bilemedim. çagatay bile tns de şamar yemilken hazalda kim oluyor. gerçi dizifilm son yaz diye inliyor ama orayada yazdım oyuncu tercihleri çok yanlış hadi hazalı çok takipçisi var diye anldınızki olmadıgı anlamak çok kolay. peki tuçe kazası ne diye aldınız kızın güzeliği kalmamış üstüne üstülük hiristiyanlıga geçişi yunan biriyle evlenmesi nedeniyle bu kıza karşı herkes negatif bakarken hangi akılla bu kızı başrole aldınız anlam mümkün değil

ee senaryoda çok sıradan orjinalik yok bildiğimiz osmanlı dizisi işte

peki siz nasıl reyting alacaksınız çok zor. haftaya atv hd de olsa bakmam diziye beni çeken hiç bişey yok

Son yaz fiyasko gibi ben usturayı izliyom süper gidiyo bu bölüm

Çok erken final yaptırdınız son yaza totalde 3 abde 4.5 alırsa çokda kötü sayılmaz

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.44 , 2) TRT1: 4.83 , 3) STAR: 3.61 , 4) SHOW: 3.14 , 5) ATV: 2.72

öbgz 12 lere kadar tırmanmış bir ara starda show u geçmiş son yaz hayal kırıklığı .. hazalın suçu yok bu işde tardu hangi diziye geldiyse batırmıştır demiştim
) ama dinleyen kim.. şimdi ayıkla pirincin taşını...

Hazal kaya kim ya başımıza oyuncu yaptılar

beyazsoy tuğçenin hristiyanmı müzlümanmı olduğunu senden başşka takip eden yok .. tutmadıysa tuğçeden değil başrol erkek oyuncudan dolayı tutmamıştır bu dizideki kadroyu ilk gördüğümde kızlar tamamdır ama erkek oyuncularda iş yok demiştim aynısı çıktı işte