Asıl soru şu: TNS'de TRT1 yok SBT TRT'ye 5 reyting vermiş.Bu 5 reyting TNS'de kime gidecek???? hadi 5 olmasada 4 diyelim.
Ben bunu sezon başından beri söylüyorum. Sırf bu yıl zayıf diye herkes düşecek falan dedi ama zirveyi bırakmayacak bence. Star zaten totalde vasat. Atv ise en çok Kurtlar vadisi ve Karadayı ile gülecek. Diğerleri fos. Huzur Sokağı da 1-2 haftaya düşecek bakın görünAtvde reklam vardı star iyi gitmiş
- - - Ekleme - - -
Öyle gözüküyor ki Kanal d Bu Sezonda kolay teslim olmıyacak
TNS'nin listesine TRT dahil değil diye, deneklerin TV'sinde TRT 1 kanalının yok olacak hali yok.Yani hiç bir reyting bir yere gitmeyecek.
oha hazal kim polatın yanında koca bi hiç.polat izdiham çıkarıyo
Forumdash, Furkanca bir yorumla güldürdü.
Polat karakter olarak çok seviliyor. Herkes Necati değil de Polat diye sesleniyor. Yani var olan ve sevilen aslında Polat Alemdar
Ama Hazal kendi ismiyle tanınıp seviliyor
off varya 45 de 11 almış eğer 22.00 geçtikten sonra reklama girseydi 13 lere çıkardı...
Çok güzel, her yerde beni örnek olarak kullaniyorsun.. Bu benim için gurur verici olmaliTakipçimsin demek
TNS'nin listesine TRT dahil değil diye, deneklerin TV'sinde TRT 1 kanalının yok olacak hali yok.Yani hiç bir reyting bir yere gitmeyecek.
Forumdash, Furkanca bir yorumla güldürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?