25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Öyle Bir Geçer Zaman Ki ölü haliyle bu reytingi alıyor helal olsun.

Babalar ve Çırtımları fena gitmemiş

Ustura usturalanmış. Reklam mı vardı?
Son Yaz çöküvermiş

öbgzk reklama girdii , öyle zamanlar da giriyo ki reklAMA sinir oluyorum tam 22.05 de girse 12 rahat alır öbgzk

Atvde reklam vardı star iyi gitmiş

- - - Ekleme - - -

Öyle gözüküyor ki Kanal d Bu Sezonda kolay teslim olmıyacak

off varya 45 de 11 almış eğer 22.00 geçtikten sonra reklama girseydi 13 lere çıkardı...

Çd polat parti başkanı gibi videosunu göster ağzı açık kalsın behzatın

Asıl soru şu: TNS'de TRT1 yok SBT TRT'ye 5 reyting vermiş.Bu 5 reyting TNS'de kime gidecek???? hadi 5 olmasada 4 diyelim.

TNS'nin listesine TRT dahil değil diye, deneklerin TV'sinde TRT 1 kanalının yok olacak hali yok.
Yani hiç bir reyting bir yere gitmeyecek.

Usturada 10 dk reklam vardı

Atvde reklam vardı star iyi gitmiş

- - - Ekleme - - -

Öyle gözüküyor ki Kanal d Bu Sezonda kolay teslim olmıyacak
Ben bunu sezon başından beri söylüyorum. Sırf bu yıl zayıf diye herkes düşecek falan dedi ama zirveyi bırakmayacak bence. Star zaten totalde vasat. Atv ise en çok Kurtlar vadisi ve Karadayı ile gülecek. Diğerleri fos. Huzur Sokağı da 1-2 haftaya düşecek bakın görün
Ocak için projeler de vardır mutlaka. Biri zaten Berenin projesi

oha hazal kim polatın yanında koca bi hiç.polat izdiham çıkarıyo

Tabi canım.Kate Winslet bile Polat'ın yanında 0.

Sen demiyonmu Polatın hayran kitlesi kimde var diye.Haza Polatı ikeye katlayıp üstüne 400.000 kişi eklemiş işte.
Ama gördüğün gibi dibi gördü.Hayranla olsaydı bu işler önüne gelen dizi tuttururdu.
Polat daha KVP dışında hiçbiryerde görmedim ben zaten tutmuş bir diziye girdi dizi tutturan oyuncu oldu.

Polat karakter olarak çok seviliyor. Herkes Necati değil de Polat diye sesleniyor. Yani var olan ve sevilen aslında Polat Alemdar
Ama Hazal kendi ismiyle tanınıp seviliyor

Polat karakter olarak çok seviliyor. Herkes Necati değil de Polat diye sesleniyor. Yani var olan ve sevilen aslında Polat Alemdar
Ama Hazal kendi ismiyle tanınıp seviliyor

Valla ben şahsen Polat'ı KVP'yede yakıştıramıyorum.
Adamda mafya tipi yokki.Mesela Memati çok yakışıyor.Polat süt çocugu

@sbtanaliz: 21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.62 , 2) TRT1: 4.69 , 3) SHOW: 4.61 , 4) STAR: 2.41 , 5) ATV: 1.97

- - - Ekleme - - -

+reklam

TNS'nin listesine TRT dahil değil diye, deneklerin TV'sinde TRT 1 kanalının yok olacak hali yok.
Yani hiç bir reyting bir yere gitmeyecek.

Forumdash, Furkanca bir yorumla güldürdü.

SBT 27 kanal ölçüyormuş.ve listede olmayan kanallarida diğerleri olarak gösteriyormuş. TNS 23 kanal ölçüyormuş.geri kalan kanllarida diğerleri olarak ölçüyorsa;
SBT'de TRT 5 reyting alıyorsa.TNS'de TRT yok bu 5 reytingin hepsi diğer kanallar adi altinda dağitilmayacak ya. İllaki buyuk kanallardan birilerinede gidecektir.