Bakarız@Aserat gelince bir açıklasın @mrt-06 ı seni yapımcı koy demiş onu öcne bir öğrenelimde
aa @Harunnn60 alabilir panaromayı aslında capslarıyla güzel sunar
@Harunnn60
Bakarız@Aserat gelince bir açıklasın @mrt-06 ı seni yapımcı koy demiş onu öcne bir öğrenelimde
aa @Harunnn60 alabilir panaromayı aslında capslarıyla güzel sunar
@Harunnn60
Aynen tamamdır, Haruş coşturur zaten programı. @Harunnn60 Hayırlı olsun bebişim.biz bu işi sana yıkalım en iyisi konusuruz @Ahmed
Oha. Yanlışlık olmuş heralde @Aserat , Atacan bişey demedi çünkü.
Cidden kim sunacak?
Evet yanlışlık olmuş düzelttim.Yapımcı olarak seni yazmışlarda
7 MUSICSURVIVOR PANORAMA (1. HAFTA) TVEN 30 Eylül Cumartesi 23:30:20 Ahmed 11.85
Bu aralar yoğun bir döneme girdim o yüzden eskisi gibi pazar gecesi açıklayamayacağım. Zaten ay sonunda da sistem geçici olarak askıya alınacak. Söylemeyi unutmuşum işte büyütme bu kadar.Gayet iyi sonuç almışım. Hele ki böylesi okumayı sevmeyen bir forumda sunuyor olmama rağmen.
Yalnız Pazar gecesi yayınlanacak olan reyting sonuçlarını Pazartesi gecesine çekmek her açıdan fiyasko bir karardır neden olduğu da belli ya neyse
İyi sonuç alan arkadaşlara da tebrikler.
aa tamam ozaman bu arada kanalının yıllık parasını çıkardık açılış dediğin yıllığı çıkarmalı zatenEvet yanlışlık olmuş düzelttim.
Benim Halkın Polisi toparlandıda Bir ters köşe yapmak lazım diğer dizide Keşke bir fantastik dizi olsaydı kara inci Türkiyede iki bölüm sürdüaa tamam ozaman bu arada kanalının yıllık parasını çıkardık açılış dediğin yıllığı çıkarmalı zaten
aaa sanada ayrıca tebrikler yıllardır bir kemik kitlen varBenim Halkın Polisi toparlandıda Bir ters köşe yapmak lazım diğer dizide Keşke bir fantastik dizi olsaydı kara inci Türkiyede iki bölüm sürdü
Perşembedeki dizimde ters köşe yapmam lazımaaa sanada ayrıca tebrikler yıllardır bir kemik kitlen var
sen halledersin cnm ters köşe senin işinPerşembedeki dizimde ters köşe yapmam lazım
@sokak sanati yayından kaldırmasaydımsen halledersin cnm ters köşe senin işin