Pembe annemizin okunmuş suları etkisini göstermiş
Kızılcık Şerbeti | Yalı Çapkını |
Arka Sokaklar | Kara Ağaç Destanı |
Bosluktanmi ? Cumaya hangi dizi geldide devam ede bildi ? Cumaya Beren Saati de getirseniz en fazla 4 alır gelsin nowun dizileride tokatli cevabini versin ŞerbetBoşluktan cirit atılan bir gün daha. Şakir Paşa Ailesi yada Aşk, Evlilik, Boşanma'ya gün basmak için daha ne bekliyor acaba NOW?
Ozetleriyle yarisamadilar gelib gidenler yeni bolumleriylemi yarisacaklar ?Bosluktanmi ? Cumaya hangi dizi geldide devam ede bildi ? Cumaya Beren Saati de getirseniz en fazla 4 alır gelsin nowun dizileride tokatli cevabini versin Şerbet
Sen ve Halis dede yani 2 yaşlı kurt AB'yi yükseltmişsinizYÇ ben izleyince AB de 1.60 reyting artmıṣ
Nasıl bu kadar güveniyorsun anlamadım, tutacakları ne malum?Boşluktan cirit atılan bir gün daha. Şakir Paşa Ailesi yada Aşk, Evlilik, Boşanma'ya gün basmak için daha ne bekliyor acaba NOW?
İkisinden biri de illa ki cuma günü yayınlanacak, ben de onun Şakir Paşa Ailesi olduğunu düşünüyorum. Tutup tutmayacağına da gelirsek bugün atlaya atlaya Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünü izledim ve tekrara düşen olaylar ile yükselmiş. İddialı tanıtımlar ile tutmaması imkansız, hem kadrosu hem hikayesi buna oldukça müsait.Nasıl bu kadar güveniyorsun anlamadım, tutacakları ne malum?
Hele ki cuma olup da tutacakları?
Elbette kanal cumaya dizi koyacak ama çok da güvenmemek lazım, ha inşallah en azından devam edecek kadar kitle edinir ve çürük elmalardan bazılarının final yapmasını sağlar, aksi halde kendisi final yapar Gaddar gibi Kötü Kan gibi, yaşayıp göreceğiz... ✍️🏻İkisinden biri de illa ki cuma günü yayınlanacak, ben de onun Şakir Paşa Ailesi olduğunu düşünüyorum. Tutup tutmayacağına da gelirsek bugün atlaya atlaya Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünü izledim ve tekrara düşen olaylar ile yükselmiş. İddialı tanıtımlar ile tutmaması imkansız, hem kadrosu hem hikayesi buna oldukça müsait.
Başlayacak bakalım en büyük çürük elmadan.Elbette kanal cumaya dizi koyacak ama çok da güvenmemek lazım, ha inşallah en azından devam edecek kadar kitle edinir veya çürük elmalardan bazılarının final yapmasını sağlar, göreceğiz... ✍️🏻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?