25 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Olsun | TRT 1

• Masterchef Türkiye | TV8

• Kullanılan toplam oy
    18
Öğretmen bitince Menajerimi Ara 6'yı görür

Arıza ve Menajerimi Ara'ya tebrikler.
Arıza bu ayarda devam eder ve Show TV hafta sonuna yayınlamakla cesur bir karar vermişti ve başarılı oldu.
Menajerimi Ara o bölümlerine rağmen oranları baya iyi. Düşüş yaşamadan çok müdahale edeceklerini sanmıyorum.

Maria ile Mustafa rakipleri ile oranlarını kıyaslarsak çok kötü değil aslında. Yarı oranlarını almakta ve bir süre daha devam eder. Anlatılmak istenen hikaye umarım zamanı gelince sona bağlanır.
Yeni diziler start verilmeden devam ettirilir.

Tövbeler Tövbesi bakalım ne kadar devam edecek.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Arıza da Menajerimi Ara da çok iyi oranlar alarak kanallarını memnun etmişler. :Z Özellikle MA'nın böyle iyi gitmesine çok seviniyorum.

Tövbeler Olsun yine berbat oranlar almış, kanalın bu sezon ki performansına göre çok düşük, 20. bölümü göremez.

ÇGH Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu bölümle bile pek iyi gidememiş, geçen haftaya göre düşmüş üstelik. Kanal yine de hemen bitirmeyecektir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Menajerimi Ara'nın yükselmesine seviniyorum ama bir yandan da korkuyorum çünkü reytingler yükseldikçe senarist de buradan yanlış anlam çıkarmaya devam edecek gibi. Keşke senarist değişikliği konusunda acele edilmeyip eski ekiple devam edilseydi ki onlar olsaydı AB'de 6+ almıştı bence. Bu aşk meseleleri yüzünden her diziye nasip olmayan bu ikinci şansın çar çur edilmesini istemiyoruz bunun için illa reytinglerin düşmesi mi lazım. :(

Öğretmen yine çok iyi bir bölümdü ama maalesef kanalın iş bilmezliği yüzünden harcanıyor. Tüm gruplarda az da olsa yükselmiş eğer değer verilseydi 4 bandına çıkmış olurdu ama 5 sezondur ucuz vatan edebiyatı yapan bir dizi kadar bile olamadı bu kanalın gözünde. :)

Arıza iyi gidiyor ama hala belli bir seviyenin üstüne çıkamıyor bu tarz dizilerin ortak kaderi böyle galiba. :A

Menajerimi Ara'nın yükselmesine seviniyorum ama bir yandan da korkuyorum çünkü reytingler yükseldikçe senarist de buradan yanlış anlam çıkarmaya devam edecek gibi. Keşke senarist değişikliği konusunda acele edilmeyip eski ekiple devam edilseydi ki onlar olsaydı AB'de 6+ almıştı bence. Bu aşk meseleleri yüzünden her diziye nasip olmayan bu ikinci şansın çar çur edilmesini istemiyoruz bunun için illa reytinglerin düşmesi mi lazım. :(

Öğretmen yine çok iyi bir bölümdü ama maalesef kanalın iş bilmezliği yüzünden harcanıyor. Tüm gruplarda az da olsa yükselmiş eğer değer verilseydi 4 bandına çıkmış olurdu ama 5 sezondur ucuz vatan edebiyatı yapan bir dizi kadar bile olamadı bu kanalın gözünde. :)

Arıza iyi gidiyor ama hala belli bir seviyenin üstüne çıkamıyor bu tarz dizilerin ortak kaderi böyle galiba. :A
Diziye ben de Öğretmen bitince baktım biraz eski heyecanı kalmamış daha önceki bölümler gibi olsaydı en çok izlenen dizi olurdu. Öğretmen'in gitmesi çok büyük etki yapacaktır diziye.

• Beğendim
Reactions: Aserat