25 Ekim 2016 Salı Reyting Sonuçları

Bi tüyo duydum @vadikızı Necati Şaşmaz Raci Ve Bahadır ı Pana Holdinge davet etmiş ama kabul etmemişler

Nasıl hesaplaman var senin öyle anne totalde 6.72 almış. EDHO 8.9 almış. Eşkiyayı 9 a yuvarlıyorsun da Anne'yi niye 6 ya indiriyorsun. Dün 3 katı alacak diyordun ne oldu.

Ayrıca 7 almadı 7.52 aldı çarptırma bence hiç.

Bi tüyo duydum @vadikızı Necati Şaşmaz Raci Ve Bahadır ı Pana Holdinge davet etmiş ama kabul etmemişler

nerden duydun hiç sanmıyorum ablacım ya

heh yıldırım ben anlatamadım sen anlat şu inatcıya

2. bölümde düşmesin de
Edho ile Anne'nin hatta Hayat Şarkısı ile Anne'nin bile hedef kitleleri tamamen farklı, dizi 1-2 hafta Irmak bebeğin ekmeğini yer sonra çakılışa geçer
hayat şarkısı eşkiyanın arkasından 7 alan bir dizi olsaydı anne şuan 5 reytingle başlardı ama eşkiya dısında reyting alan dizi yok annede diğer reytingleri toplamıs ama totel 6 ab 7 alabilicekleri en fazla reyting aaa daha fazlası totel 7 ab 8 olur ama onuda zor görüyorum ama alırlarsada en fazla orası olur eşkiya 7 ye düşmediği sürece şansları yok 9 danda 7 ye düşerseler bende eleştiri yaparım

Şu reytingleri görmezden gelenleri anlamıyorum. Sevdiği dizi 8.6 alsa 9 yaparlar ama başka dizi de 8.6 alsa 8 aldı derler. Bu kadar yedirememezlik niye anlamıyorum.

edho dışında rating alan yokmu anne dizis gayet güzel oranlar almış kız
yapma allah aşkına ya

Şu reytingleri görmezden gelenleri anlamıyorum. Sevdiği dizi 8.6 alsa 9 yaparlar ama başka dizi de 8.6 alsa 8 aldı derler. Bu kadar yedirememezlik niye anlamıyorum.

bunu çiğdeme anlatamazsın valla

ben totel ab 9 abc1 10 alıyoruz dedim totel virgülle kaybetmiş haftaya 9 tamamlar 90 95leri 690 alıyorsa 7 derim içerdeyede 7 95 almıs 8 dedim anne 6-7 reytingte eşkiya 9 reytinglerde gider şansınız bile yok aaa böyle geçecek muhabbetleri yapamam çünkü 1 yılınız böyle gidicek ehr hafta geçecez diye gidiceksiniz

Eşkıya karşısında maç varken 7 reytinglerde dolanan bir dizi yani izleyici kitlesi çok sağlam. Kimse hayal görmesin Anne boşlukta bu reytingleri alıyor, en geç Survivor gelince sağlam düşüş yaşayacak.

hayat şarkısı edho ya rağmen güzel alıyordu buda boşluk değil bence😉

Dün 3 katı diyordun ama ne oldu. Eşkiya 9 almışsa senin dediğin gibi ama 8.9 almış o zaman Anne 2,96 alması gerekiyordu. Öyle değil mi? Ama bakıyorum aralarında ilk bölüm olmasına rağmen 2 ya da 3 reytinglik fark var.

bizim reyting kitlemiz 1.sezon maç olmasına rağmen düşmüyordu bu sezon dahada sağlam olucak en iyisi biz geçilmediğimiz sürece konuşmayalım diğerleri her hafta geçecez diye nefes tüketsinler çünkü her hafta geçecek muhabbeti yapamam tam 1 yıl böyle sürücek gel biz kenara çekilelim

Ayoll o lafın gelişi yoksa 3 kat nereye alıyorsun bizim reytinglerimiz belli totel ab 9 abc1 10

anne 2.sırada devam eder 3 gruptan herhangi birinde geçin @batuhankaralar ile beni etiketleyin ozaman konusalım o ana kadar biz gidiyoruz çünkü 1 yıl boyunca geçecek muhabbeti yapamayız 1 yıl uzun süre

Kız doğru söylüyorsun bu sezon düşmanlarımız bayağı çok
Anne fandomları, Vadici kardeşler, Sörvayvırcılar bu sezon bayağı düşmanımız varmış ya

Kıskançlıktan çatlayanlar buyursun çatlasın biz buradayız zevkle izleriz çatlamalarını.

Bu arada Eşkiya ilk bölümde kaç reyting almış bakalım.
TOTAL08.09.2015
TitleChannelStart timeEnd timeRtg%(Net)Share%(Net)
1ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZATV19:59:1322:26:565,6917,27
2ADI MUTLULUKFOX TV20:59:0623:44:384,2412,69
3FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV18:59:0220:00:193,3213,11
4KIRALIK ASK (TKR)STAR TV22:11:1524:28:123,1210,41
5ILISKI DURUMU KARISIK (TKR)SHOW TV20:18:1622:31:193,099,22

AB GRUBU08.09.2015
TitleChannelStart timeEnd timeRtg%(Net)Share%(Net)
1ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZATV19:59:1322:26:565,8117,06
2CELIK ADAM SUPERMEN (Y.S)TRT 121:41:2323:57:303,459,7
3FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV18:59:0220:00:192,9112,35
4ADI MUTLULUKFOX TV20:59:0623:44:382,917,99
5ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (TKR)ATV22:28:1625:18:142,879,97

Görüldüğü gibi Eşkiyanın ilk bölümü dizi özetleri ile yarışmıştı zamanında rakibi sadece Adı Mutluluk adlı diziydi ki aldığı oranlar görüldüğü gibi kötüydü rakibinin. O yüzden bırakın boş lafları. Fark- ı ANNE diyelim. Ve susun.

İlk bölümden konuşun bakalım haftaya görüşürüz
EDHO ve Survivor arasında tost olacaksınız

Eşkiya 1 grupta bile geçilsin elimden çekicekleri var anne fanlarından daha çok eleştiri yapacam ona göre akıllı olsunlar raci beyler bence

Survivor mu? Acun artık sadece Bülent Ersoy'u ya da Nur Yerlitaş'ı adaya götürerek izleyici toplar Yılmaz Morgül'den sonra. Yoksa Survivor anca Cumartesi Pazar izlenir ki zaten dokunulmazlık oyunları cumartesi pazar oluyor. Salı günleri bireysel sembol ve beko oyunu oynatıyordu yani Salı izlenmez.

Kerimcan ablanız var ayol kafadan +5 reyting getirir