Hey Allahım ya.komedi korku tarzı dizilerde bence harika gider zaten o tarz filmlerde mimik gerekmiyor oraya korkuluk olarak koyacaksın gelenin ödü patlasın![]()
Hey Allahım ya.komedi korku tarzı dizilerde bence harika gider zaten o tarz filmlerde mimik gerekmiyor oraya korkuluk olarak koyacaksın gelenin ödü patlasın![]()
boşver o mobilet kadını .. da vinci başladı da vinci ye başla bu arada @OzaN da vinci izlemiyormuydu ona seslenmeyi unuttuk3 haftadır izleyemiyorum zaten.![]()
Tamam merak etme aklımda.Rihanna olduğu için 3.0 reytingi geçecek bence.
aaaaaaaaaa bu dizide mark pellegrino var beee the returnedte izlemiştik en sonsenin CW dizilerinde 1.5 reytingle başlayan oldumu hiç ?quantico fırtına gibi girmiş dizi piyasasına yakında empire ı yakalar
![]()
boşver o mobilet kadını .. da vinci başladı da vinci ye başla bu arada @OzaN da vinci izlemiyormuydu ona seslenmeyi unuttuk)
aaaaaaaaaa bu dizide mark pellegrino var beee the returnedte izlemiştik en son
süpernaturalden lucifer bu adamın her dizisini takip ediyorum ben
![]()
Hayır bazen 2.7 'ye filan düşüyor haftada 2 gün yayınlanıyor ya.Normalde 3 alıyormuş zaten.![]()
adam kaç yaşına geldi hala tüm ergen dizilerinde oynuyoryaa yaa ben demiştim diziyi beğeneceksin başlarsan bırakmazsın harikadırbu pellegrino yu @xemrexxx duysa o da diziye atlar
onunda bu pellegrinaya karşı değişik hisleri vardı
)
Hayır bazen 2.7 'ye filan düşüyor haftada 2 gün yayınlanıyor ya.![]()
şimdi ergenlerin eğitim hocası ergen kampını yönetiyor pellegrinoadam kaç yaşına geldi hala tüm ergen dizilerinde oynuyor![]()
size güvenmiyor beceremiyorsunuzBize versin biz açalım.Harun ve sürgünüm hatta ben açarız yani.
![]()
bu adamın hatrına 1.bölüme bakarım ama polis dizisiymiş devamı gelmeyebilir yanı ama 1.bölüme göz atmaya çalısırımyaa yaa ben demiştim diziyi beğeneceksin başlarsan bırakmazsın harikadırbu pellegrino yu @xemrexxx duysa o da diziye atlar
onunda bu pellegrinaya karşı değişik hisleri vardı
)
size güvenmiyor beceremiyorsunuzama benim harika muhteşem kaliteli konularımdan haberdar bana güveni sonsuz yetki verirse bana verir siz bekleyin hele bir
)
ilk konum sünee ve kımıl zararlılarıyla ilgiliydi bir okusan forum tarihinde bir ilktirŞuana kadar 1 konu açtığını gördüm o haberde yalan çıktı![]()
bende polis dizilerini sevmem ama ilk bölüme bak beklentinden daha yüksek not vereceksin eminimbu adamın hatrına 1.bölüme bakarım ama polis dizisiymiş devamı gelmeyebilir yanı ama 1.bölüme göz atmaya çalısırım![]()
ilk konum sünee ve kımıl zararlılarıyla ilgiliydi bir okusan forum tarihinde bir ilktirzaten forumun ziraai ve tarımsal faaliyetler hakkında hiçbir etkinliği yok konumla o açığı tümden kapatmıştım
bende polis dizilerini sevmem ama ilk bölüme bak beklentinden daha yüksek not vereceksin eminim![]()
orda haber kaynağım bozuk çıktı bende bir hata yok haber kaynağıma kaynak yapmışlarDa vinci konusu.![]()