25 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

komedi korku tarzı dizilerde bence harika gider zaten o tarz filmlerde mimik gerekmiyor oraya korkuluk olarak koyacaksın gelenin ödü patlasın :)
Hey Allahım ya. :F The Last Man on Earth'da iyi şuan hazır diziyi de ben seviyorken kalsın dizide. :D

senin CW dizilerinde 1.5 reytingle başlayan oldumu hiç ? :) quantico fırtına gibi girmiş dizi piyasasına yakında empire ı yakalar :)
aaaaaaaaaa bu dizide mark pellegrino var beee the returnedte izlemiştik en son
süpernaturalden lucifer bu adamın her dizisini takip ediyorum ben :love1::love1::love1:
mark-pellegrino.png

aaaaaaaaaa bu dizide mark pellegrino var beee the returnedte izlemiştik en son
süpernaturalden lucifer bu adamın her dizisini takip ediyorum ben :love1::love1::love1:
mark-pellegrino.png

yaa yaa ben demiştim diziyi beğeneceksin başlarsan bırakmazsın harikadır :) bu pellegrino yu @xemrexxx duysa o da diziye atlar:) onunda bu pellegrinaya karşı değişik hisleri vardı :))

yaa yaa ben demiştim diziyi beğeneceksin başlarsan bırakmazsın harikadır :) bu pellegrino yu @xemrexxx duysa o da diziye atlar:) onunda bu pellegrinaya karşı değişik hisleri vardı :))
bu adamın hatrına 1.bölüme bakarım ama polis dizisiymiş devamı gelmeyebilir yanı ama 1.bölüme göz atmaya çalısırım :F:F:F

Şuana kadar 1 konu açtığını gördüm o haberde yalan çıktı :A
ilk konum sünee ve kımıl zararlılarıyla ilgiliydi bir okusan forum tarihinde bir ilktir :) zaten forumun ziraai ve tarımsal faaliyetler hakkında hiçbir etkinliği yok konumla o açığı tümden kapatmıştım :)

bu adamın hatrına 1.bölüme bakarım ama polis dizisiymiş devamı gelmeyebilir yanı ama 1.bölüme göz atmaya çalısırım :F:F:F
bende polis dizilerini sevmem ama ilk bölüme bak beklentinden daha yüksek not vereceksin eminim :)

ilk konum sünee ve kımıl zararlılarıyla ilgiliydi bir okusan forum tarihinde bir ilktir :) zaten forumun ziraai ve tarımsal faaliyetler hakkında hiçbir etkinliği yok konumla o açığı tümden kapatmıştım :)

bende polis dizilerini sevmem ama ilk bölüme bak beklentinden daha yüksek not vereceksin eminim :)

Da vinci konusu.:F