25 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
25 Ekim 2015 Pazar ABD Reytingleri

Brooklyn+Nine-Nine+on+Hulu.jpg

Pazar gecesinin reytingleri belli oldu.

Tam sezon onayı alan Quantico küçük bir kayıp yaşasa da hala oranları iyi diyebiliriz.

Blood and Oil ise yine 1.0 reyting altında kalarak daha önce dediğimiz gibi ilk iptal olacak diziler arasına katılacak.

Once Upon a Tıme 1.6 reyting alarak yine iyi gitti. Dizi geçen sezonlara göre reytingini düşürse de hala yıkılmadım ayaktayım diyor.

CBS'nin 7 sezondur yayınlanan The Good Wife ise 1.0 reytinge düştü. Anlaşılan dizi benden bu kadar demiş.

Gecenin sürprizi ise Fox'un dizilerinden geldi.

Haftalardır düşüşte olan The Last Man on Earth bu hafta 0.4 reyting artarak 1.4 reytinge yükseldi. Brooklyn Nine-Nine ise oranlarını 0.8 reyting arttırarak 2.0 reytinge yükseltti.

Her iki dizide bu hafta iyi giderek Fox'un gülmeyen yüzünü bir kez olsun güldürdüler.

Sunday Night Football: Eagles – Panthers maçı gecenin lideri oldu.

İşte günün reytingler;

Günün reytinglerini öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

Melissa-Phil-and-Carol-the-last-man-on-earth-38403317-800-450.png

Son düzenleme:
The Last Man on Earth için çok sevindim. Bir ara 1.0 reytinge düşmüştü şimdi kurtardı Allah'tan. :F:F

@destere 'nin dizisi de iyi gidiyor.ss

dizinin reytingleri muhteşem @Çiğdem- quantico dizisinin reytinglerini gördünmü ? senin en iyi CW dizisinden daha fazla reyting toplamış hem tam sezon onayınıda şıp diye aldı boşuna başla demiyorum :)

Heyt be Brooklyn Nine-Nine coşmuş. :D Yalnız öncesinde yayınlanan şeyle ilgili, düşer yine. :)
The Last Man on Earth için çok sevindim. Bir ara 1.0 reytinge düşmüştü şimdi kurtardı Allah'tan. :F:F

@destere 'nin dizisi de iyi gidiyor.ss
acaba last man da ne olduda 0.4 arttı :) melissa ölmüş olmasın ? :)

dizinin reytingleri muhteşem @Çiğdem- quantico dizisinin reytinglerini gördünmü ? senin en iyi CW dizisinden daha fazla reyting toplamış hem tam sezon onayınıda şıp diye aldı boşuna başla demiyorum :)

Önceki yayınlananlar arttı o yüzden geçici bir artış. :):)

Önceki yayınlananlar arttı o yüzden geçici bir artış. :):)
anladım yani bundan önceki proğram yüksek reyting alınca, proram bitince bir çok vatandaş televizyonu kapatmayı unuttuğu için bunu izliyor sayıldılar :))

Ağzından yer alsın. 😱 :F

aaa benim dizim nerden oluyor beeee:F:F:F