25 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kiraz Mevsimi git gide düşüyor ab ve abc1 de ama totalde durumu iyi.Sezon sonunu rahat görür bu oranlarla devam ederse

Güllerin Savaşı ab ve abc1 grubunda şov yapıyor adeta.Kiraz Mevsimini de 2 haftadır geçiyor.

Kertenkele iyi başlamış.Tekrarları da fena gitmemiş

Ben de yükseliş bekliyordum ama 5+ alması gerçekten beni çok şaşırttı. Program rekorlar kırıyor.

Buyuk basri evet Haftaya Demet Akalin var ucacak program
Aynen Demet Akalın'la program daha da yükselir.

Kiraz Mevsimi şok düşüş yaşamış tüm gruplarda.
Totalde rakiplerle arasındaki fark kapanıyor.

Güllerin Savaşı ab'de ne yapmış öyle
Gerçi dünkü süper bölümümüzle totalde yükseliş bekliyordum ama ab'de çok iyi yükselerek en yüksek oranımızı almışız ve rakiplerle farkı açmışız. ABC1'de de yine zirvedeyiz. Tebrikler dizime.

Sungurlar yeni sezona iyi girmiş tebrik ederim.

Kertenkele çok iyi başlamış beklemiyordum cidden tebrikler.
Demek ki Cumartesi dizi boşluğu varmış ama önemli olan haftaya alacağı oranlar tabii. Bu oranlarını korusa bile ATV'ye rahat yeter.

Bu Tarz Benim ab ve abc1'de 5 reytingi geçerek kanalının yüzünü epey güldürmüş tebrik ederim.

Fatih Harbiye kötü gitmiş. Ama Show Bu Tarz Benim'le günü kurtardığı için bir süre daha dokunmaz gibi diziye. Ama bitecek her türlü yeni yılı ya görür ya görmez.

Star fiyasko yaşamış prime-time'da.

Güllerin Savaşı süper gitmiş 8 reytinge dayanmış. 😱 Totali de çok iyi
Tebrikler dizime.

Kiraz Mevsimi çok düşmüş , ben dizinin daha da düşüp finale kadar gideceğini düşünüyorum. Yine de şu tabloya göre gayet iyi reyting almış.

Sungurlar çok iyi başlamış sezona helal olsun. Fragmanı çok iyiydi.

Kertenkele sezonun şoku olmuş. Çok şaşırttı beni. Tutmaz dediklerimiz nasıl da tutuyor. 😱

Star Tv ortalıkta yok sezonun şoku olmuş. 😱

AH kötü gidiyor bence. Yanlış bir saat demekki , gün değişmeli.

3Adam paramparça olmuş.
Arkadaşim hoşgeldin 1saat mi yayinlaniyor, CBSde mi yayina giriyor, şaşirdim.
NOTE:

Reytingler çok şaşırtıcı geldi bana

-Kiraz Mevsimi tabi iyi oran alıyor ama düşeceğini bilmek için geleceği görmeye gerek yok düşecek aga ötesi yok dü-şe-cek.
-Sungurlar baya iyi başlamış gelecek haftalarda zirve iddasında olabilir
-Bu tarz benim nedir yav millet oturup ciddi ciddi bunu izliyor demekki uçmuş resmen yok artık diyorum izleyenlere de helal olsun diyorum vallahi helal olsun
-Güllerin savaşından bu oranları hiç beklemezdim antin kuntin bir dizi olduğunu düşünerek geleceğinin olmadığını görüyorum ve bence ömrü çok uzun olmaz.
-Kertenkele çok iyi başlamış.Bu dizi haftayada 5-6 yı geçer ve iyice yükselir demedi demeyin.

3Adam paramparça olmuş.
Arkadaşim hoşgeldin 1saat mi yayinlaniyor, CBSde mi yayina giriyor, şaşirdim.
NOTE:
o nasıl not aga

Güllerin Savaşı ne yapmış öyle? 😱 Salıdan kıpırdatmasaydı Kanal D Küçük Ağa`dan daha iyi alacakmış iki grupta da.
Tebrikler.

Kiraz Mevsimi baya düşüş yaşamış. Ama durumu gayet iyi yine de. Acil toparlamaları lazım.

Arkadaşım Hoşgeldin yükselmiş ama hala yetersiz.

Altını çizerek söylüyorum. İki öneri yazdım Kanal D'ye ikisini de Show Tv yaptı öncelikle helal olsun diyorum.

İlk önerim Arkadaşım Hoşgeldin`in Cumaya alınmasıydı ama Show Tv Güldür Güldür`ü alıp A/B`de zirveyi kaptı helal.

2. dediğim de yine PT2 yapımlarının bu sene izlenmemesi. Arkadaşım Hoşgeldin en geç 22.15`te yayınlansın dedim ve yine Show Tv Bu Tarz Benim`i öne çekti ve artışı herkes görüyor. Helal olsun.

İlla Cumartesi olacak diye bir kaide yok ama Arkadaşım Hoşgeldin kesinlikle PT1`de daha iyi iş görür. Geçen sene 9 alıp Vadiden A/B`de zirveyi alan program 23.00`ü haketmiyor. Sadece 1 gece o saatte yayınlandı geçen sene o da yılbaşı olduğu için çok iyi gitti.

Salı 22.15, Çarşamba 22.15 yapabilirler zaten Küçük Ağa kısa özetle başlasa daha hayırlı olur artık kendisi için.

Kertenkele inşallah daha iyi olacak.

Kertenkele inşallah daha iyi olacak.
hayırlısı olsun cengooo bakacaz
bence yükselecektir bu dizide öyle bi potansiyel var ama günü yanlış koy çarşambaya zirveyi alsın

her gün ateşten gömlek oldu çok zorlu ama çarşamba günü hala boş diğer günler vasatı oynayan diziler bile çarşamba iş yapar

Aynen Demet Akalın'la program daha da yükselir.
İnşallah evet super gidiyoz

Çarşamba'ya bir Şeref Meselesi gelse çarşamba günü de boş olmucak

Bu arada gece rüyamda gördüm Yalan Dünya Çarşamba 20:00'de başlıyor. Kısa özetli başlıyordu galiba rüyamda ama özetsiz başlar gibi.

Arkadaşım Hoşgeldin bence de Salı pt-2'de yayınlanabilir. Küçük Ağa'nın özeti yeni bölümden çok izleniyor zaten gerek yok uzun özete.

Kanal D değiştirmez yerini bu saatte Arkadaşım Hoşgeldin`in. Ama keşke değiştirse.

Ben de rüyamda gördüm Kanal D Çarşamba sözünü silip Yakında yazıyor diğer diziler gibi.

Kirazin mevsimi yavaş yavaş geçiyor )))) senaryo uzun suredir takılıyordu ilk saatte hic bir şey olmuyor sona doğru hafif toparliyordu seyirci yutmüyor artik bunu. Hele 20. Bölüm sonrası iyice düşecek bu bölümler yine koreliler yazmış

Kertenkele iyi başlamış ama aşırı saçma bir hikayesi var. Bundan sonraki hikaye daha saçma pek parlak değil. Sil baştan da böyle sacmaydi

Kiraz Mevsimi, Total'deki düşüşüne devam etse de birinci olmaya devam etmiş...

Güllerin Savaşı, yükselişine devam ediyor. Bir aksilik olmazsa Cumartesi akşamları KM ve GS rekabetini izleyeceğiz galiba...

Kertenkele gayet iyi başlamış, ben böyle sonuçlar alacağını düşünmezdim. Tekrarı da umut vermiş. Umarım merak sayesinde böyle başlayıp sonralarda düşmez...

Fatih Harbiye, ufak bir yükseliş yaşamış. İrem Derici biraz da olsa etki etmiş galiba...

Sil Baştan, gelecek hafta sona erecek gibi. Sonuçlar hiç iç açıcı değil çünkü. Paramparça da artık buraya gelir galiba...

Sungurlar da gayet iyi başlamış. Ben düşüş olabilir dedim, ama bu değişiklikler çok da etki etmemiş anlaşılan...

Arkadaşım Hoşgeldin yeni gününde daha iyi sonuçlar alması gerekirken, orta derecede gidiyor nedense...

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk'un aldığı sonuçlar bizleri sevindiriyor. Eminim kanal da mutludur bundan...

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi çok çok iyi gitmiş nedense. Biraz baktım da programa, böyle saçma, gereksiz ve amaçsız bir yapım neden bu kadar izleniyor acaba? Neyse, daha fazla konuşmak istemiyorum...

Uzay Oyunları isimli yabancı film de "eh işte"lik sonuçlar almış...

Yetenek Sizsiniz Türkiye ve 3 Adam'ın gerilişi göze çarparken, Ben Bilmem Eşim Bilir de kendi saati için ortalama sonuçlar almış...

Sungurlar sezona geç başlamasına rağmen 2. olarak iyi bir başlangıç yapmış ,çoğu kişi bu hafta başladığını bilmiyordur daha da yükselip tekrardan zirveye oynayabilir.
Cumartesi boşmuş resmen bu hafta 2 dizi başladı ve ikisi de iyi reytingler aldı.
Kertenkele Atv 'ye göre çok iyi bir başlangıç yapmış.
Show Tv yavaş yavaş Bu tarz benim'i pt1 e kaydırsın..

bakalım dizin yükselebilecek mi ? Gerçi bu oranlarda Atv 'ye yeter

Kertenkele'ye bakmayı dünden önce hiç düşünmüyordum.Dün bir şans vereyim dedim.Sil baştan pt2'deyken.İyi ki de vermiş.Kanal bu diziden önce Diğer Yarım ve Beyaz Karanfil den kurtulur.