Kiraz Mevsimi, Total'deki düşüşüne devam etse de birinci olmaya devam etmiş...
Güllerin Savaşı, yükselişine devam ediyor. Bir aksilik olmazsa Cumartesi akşamları KM ve GS rekabetini izleyeceğiz galiba...
Kertenkele gayet iyi başlamış, ben böyle sonuçlar alacağını düşünmezdim. Tekrarı da umut vermiş. Umarım merak sayesinde böyle başlayıp sonralarda düşmez...
Fatih Harbiye, ufak bir yükseliş yaşamış. İrem Derici biraz da olsa etki etmiş galiba...
Sil Baştan, gelecek hafta sona erecek gibi. Sonuçlar hiç iç açıcı değil çünkü. Paramparça da artık buraya gelir galiba...
Sungurlar da gayet iyi başlamış. Ben düşüş olabilir dedim, ama bu değişiklikler çok da etki etmemiş anlaşılan...
Arkadaşım Hoşgeldin yeni gününde daha iyi sonuçlar alması gerekirken, orta derecede gidiyor nedense...
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk'un aldığı sonuçlar bizleri sevindiriyor. Eminim kanal da mutludur bundan...
Bu Tarz Benim Eleme Gecesi çok çok iyi gitmiş nedense. Biraz baktım da programa, böyle saçma, gereksiz ve amaçsız bir yapım neden bu kadar izleniyor acaba? Neyse, daha fazla konuşmak istemiyorum...
Uzay Oyunları isimli yabancı film de "eh işte"lik sonuçlar almış...
Yetenek Sizsiniz Türkiye ve 3 Adam'ın gerilişi göze çarparken, Ben Bilmem Eşim Bilir de kendi saati için ortalama sonuçlar almış...