25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül Total'de çok artış yaşayarak 9.32'yi kaptı. Tebrikler FOX'uma valla.
AB grubunda da 5.67 alarak 3.oldu ve Yalan Dünyayı da geçti.

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_c_a.akamaihd.net_hphotos_ak_ash3_27165_4191922495310_537647559_n.jpg
    41.7 KB · Hit: 323
Son düzenleme:
Kesinlikle... AGB bence en iyisiydi zaten. Ama düşüşün Medcezirin ani yükselmesi ile de alakası olabilir. Serenay ve Çağatayın öpüşmesini bütün ergenler bekliyordu.

Hele Karagüle geçilmesi komedi. Acaba SBT ile TNS birleşti mi diye düşünmeye başladım. Yalan Dünya A/B`de kolay kolay 6`nın altına inmezdi.

Ben hala medceziri izleyen biri olarak bu oranalrın değişeceğine inanıyorum çünkü medcezirde ilk haftalardaki hava yok...1. olmuş ama bence yalan dünya kalpleirn 1.si berbat konuyla nasıl 1.oldu ki halen anlamış değilim...ergenler delirmiş zaten bizim buradada pankart felan vardı medcezirin

Gelecek hafta İntikamımız alınır bekliyoruz.
Gülse bir hamle yapsa artık.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medcezir senaryosu kötü değil arkadaşlar,sadece biraz durgun ilerliyor,Ece-Melek ikilisi işlerini iyi bilir,senaryoda sıkıntı yaşanmaz merak etmeyin,ya bu diziyi batıracaklar yada Şaha kaldıracaklar,umarım en güzeli olur.

SıraProgramKanalBaşlangıç SaatiBitiş SaatiRatingShare
1MED CEZIRSTAR TV21:01:3623:25:078,9723,81
2MED CEZIR (OZET)STAR TV19:53:2920:58:155,9318,25

valla süper reklam gelirleri tavan

Bende Özledim

7BEN DE OZLEDIMSTAR TV23:25:1824:51:004,2915,41

%15 share 4.29 RTG

agb nin tns de farkı yok oda kanal d yi şişiriyordu. medcezirdeki öpüşmenin o kadar etkli olacağını sanmıyorum. tns de zaman zaman sbtleşiyor ama hemen düzeliyor ertesi gün ne zaman tnsnnin şaşıracagı belli olmuyor ))). geçen yıl kim reytinglere itiraz etse tns yükseltiyoordu kanal d sesini yükseltse kesin yükselir ))) ekrandaki en iyi komedi yalan dünya ama yeterince izlenmiyor ilginç bir durum .

hadi ergenler medcezirdeki öpüşme için bekliyorda aşkta ergenler için onu niye izlemiyorlar. reyting sisteminde sorun varsa reklamcılar bunu çözer ürünleri satılmazsa dönüp hesabını sorarlar sanırım

Ben de Özledim çok iyi başlamış.
meraktan zamanla düşer

Valla sorun ne bilmiyorum belki de yoktur ama Yalan Dünyanın A/B'de düşüşü hiç normal değil. Twitterda Yalan Dünya ile atılan çoğu tweette Medcezirin de adı geçiyor. Medcezir bu hafta iyicü uçtu. Yalan Dünyanın düşüşü onla alakalı olabilir diye düşünüyorum ama Karagüle geçilmesi komedi.

Eğer 23 aralığında Yalan Dünya da ekranda yanlız kalsaydı belki de şimdk 6'yı geçerdi...

Karagül uçmuş. 😱 Yakında 10 alırsa şaşırmamak lazım. Ab'de de çok iyi gitmiş. Yalan Dünya'yı geçmiş. 😱

Medcezir iki grupta da yükselerek çok iyi gitmiş. Ab'de ilk 2'yi kapatmış.

Yalan Dünya süresi uzayınca artar, zirveyi alır derken düşüş yaşamış. İlginç gerçekten.
Hele Karagül'e geçirmesi tam bir şok. Ama haftaya yükselecektir. 1 haftalık bir durum olduğunu düşünüyorum.

Beyaz Show totalde iyi gitmese de ab'de çok iyi gitmiş ama skeç yoktu dün. O meşhur skeçlerindne yapsa 5-6 alırdı.

Ben de Özledim ab'de beklediğimden iyi başlamış ama haftaya düşer bence.

Dila Hanım yükselmiş. Reklamla alakalı bir durum herhalde.

Tatar Ramazan batmış. Yakında kaldırılır yayından. Huzur Sokağı da kötü ama yine ab'si idare eder.

Yalan Dünya Çarşambaya alınsın.

Şaka şaka Medcezir ile benzer kitlesi olabilir ama ne yapar eder yükselir yine.
Asıl günü Cumadır.

karagül iyice uçmuş vay be tutmaz diye düşündüğüm hatta kesin olarak gördüğüm dizi 10 reytinge dayandı tek kelimeyle helal olsun fazla söze gerek yok..
medcezir iyi gitmiş ama bu sıkıcılıkla ilerlerse ilerde sorun yaşayabilir yine rahat gidecek gibi reytingleri iyi
yalan dünya totalde 4 ün altına düşmüş beklediğim gibi reytignleri çok kötü

Yalan Dünya çok düşmüş çok şaşırdım hiç haketmiyor şu oranları dün ki bölüm harikaydı çünkü.

Dila Hanım yükselişte haftaya daha da toparlanacaktır.

Med Cezir'in izleyicisi yeni yeni Bayram Tatili'nden geliyor o yüzden yavaş yavaş artar.

Kanal D haber yine Kanal D'nin gururu olmuş.

Karagül totalde 9.32 reyting alarak başarısına bir yenisini daha ekledi. Eğer bayram haftası yayınlanan bölüm bu hafta yayınlansa daha da yüksek alırdı eminim. Karagül'ü totalde şu tabloya göre artık yerinden oynatmak imkansız. Ab grubunda ise bir ilke imza atarak total dizisi olmadığını göstermiş yeniden. Ab grubunda da çok başarılı sonuçlar elde etmiş. Tebrikler.

Medcezir iki grupta da çok başarılı oranlar elde etmiş. Özellikle Ab grubunda en yakın rakibine 3 küsür reyting fark atmış.

Dila Hanım bu hafta totalde oranlarını arttırmayı başarmış, Ab grubunda ise acilen 3 ve üzeri reyting alması şart.

Yalan Dünya totalde ortalama oranlar alırken, Ab grubunda ciddi düşüş yaşamış. Bakalım gelecek hafta nasıl sonuçlar elde edecek ?

Tatar Ramazan için işler çok iyi görünmüyor. Dizi totalde de Ab grubunda da ciddi düşüş yaşamaya başladı.

Huzur Sokağı Tatar Ramazan'a göre daha iyi sonuçlar elde etmiş. Bence iki dizi yer değiştirip bu şekilde denenebilir. Huzur Sokağı'nın önü kesiliyor gibi geliyor bana.

Beyaz Show totalde düşük, Ab grubunda 4 üstü reyting alarak fena gitmemiş. Bunda konukların çok iyi olmaması etkili görünüyor.

Ve son olarak yeni başlayan Ben de Özledim totalde düşük Ab grubunda ise daha iyi başlayıp 4,29 reytingle yayın hayatına merhaba dedi. Dizinin bu başarısını sürdürüp sürdüremeyeceği merak konusu.

dila hanımda 6.olarak gayet iyi gitmiş dizinin belli bi izleyeni var bu çok açık

Yanlız Kanal D'de şu hafta çok şaşırtıcı bir durum oldu Pazartesi köşe yazıma taşıycam.

Yalan Dünya'yı bütün geceye yaymak hata. Eğer Kayıp gibi tam zamanlı dizi koyarsa bu sefer Beyaz çok geçe kalıyor. Bence Kanal D Galip Derviş gibi bir tane daha 1 saatlik dizi yapmalı Cuma günü için...

Yalan Dünya'yı bütün geceye yaymak hata. Eğer Kayıp gibi tam zamanlı dizi koyarsa bu sefer Beyaz çok geçe kalıyor. Bence Kanal D Galip Derviş gibi bir tane daha 1 saatlik dizi yapmalı Cuma günü için...
Bence yaymamak hata olurdu. Tamam bu hafta yaymasaydı eğer belki daha yüksek alacaktı ama bu her hafta için geçerli değil. Defalarca görmüştük erken bitince düşüş yaşıyordu. Bence bu haftalık Medcezirin büyük etkisi var.