25 Aralık 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Hala izliyor musun

Reactions: Özgür
İşte arkasında durulan işlerin gücü. Sezon başında 1-2 reyting alan ve doğru düzgün ilk 10'a giremeyen Şarkılar Bizi Söyler artık yılların O Ses'ini falan geçiyor. İlk sezon finalinde devam etmez sanmıştım ama devam kararı ve gün değişikliği ilaç gibi geldi tebrikler.

Elkızı AB'de ucundan da olsa 2'yi görmüş.
İki haftalık aradan sonra iyice gözden düşer ve 13'te sepetlenir diye umut ediyorum.

Hala izliyor musun
Evet ya başta sadece Sedef için izlerim diyordum ama Ali ve Ezo çok güzeldi onları da izliyorum.

------

Kırmızı Oda'nın gözden düşmesi gibi mi.

Haftaya dahada düşer yorumlar çok kötüydü çoğu bırakacam izlemicem diyordu valla

Reactions: Özgür
Müzik programı izlemek isteyen Şarkılar Bizi Söyler'e kaymaya başladı sanırım, konuklara göre oynuyordu oranları belli bir sabitlik yakaladı. O Ses'in yanında baya iyi durumu

O Ses Türkiye'de son 3 bölüm kaldı. Gelen hafta çeyrek final olacak. Benim tahminime göre 8 Ocak Cumartesi veya 9 Ocak Pazar final tarihi olur. MasterChef'in finali ise 14 Ocak Cuma olacağını düşünüyorum. (Kırmızı Oda 3 hafta ara verir bence)

Senin şu Kırmızı Oda'yı yerinden etme derdin ne olacak.
Masterchef o kadar dolu günde 1. olamaz.

Güldür Güldür 2 grupta 4+ reytinglere gelmiş. Yılbaşında iyi bölüm olursa, bu ilgi sonrasında normal bölümlerine de yansır. Zaten yılbaşında 6-7+ alacağını bekliyorum.

O Ses Türkiye en az 3-4 sezon yayınlamaz artık. Belki de, 3 sezon önceki Masterchef gibi uzun bir aradan dönünce yeniden ilgi görebilir.

Şarkılar Bizi Söyler bence alacağı en iyi reytingleri alıyor. Düşük bütçeli ve iyi dayanıyor. Böyle 2 dizinin 9-10 aldığı bir günde yeni ve yüksek bütçeli dizi yayınlayıp zarar etmekten daha iyidir.

Gönül Dağı her hafta olduğu gibi yine şov yapmış. mşlh...

Reactions: 12.Adam