25 Aralık 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Elkızı'nın düşeceğini tahmin etmiştim. Dün belki de en en en kötü bölümü yayınlandı. 2 haftalık araya böyle rezil bir bölümle gelmek bir sonraki bölüm için daha da kötü. 2 haftadır EzAl PR'ı yapıp esas çift EzAl denilip Ezo-Harun sahneleri dayarlarsa düşüş kaçınılmaz olur. Dün en sonunda sinirlendim, kapattım. :A
Hala izliyor musun :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İşte arkasında durulan işlerin gücü. Sezon başında 1-2 reyting alan ve doğru düzgün ilk 10'a giremeyen Şarkılar Bizi Söyler artık yılların O Ses'ini falan geçiyor. İlk sezon finalinde devam etmez sanmıştım ama devam kararı ve gün değişikliği ilaç gibi geldi tebrikler.

Elkızı AB'de ucundan da olsa 2'yi görmüş. :A İki haftalık aradan sonra iyice gözden düşer ve 13'te sepetlenir diye umut ediyorum. :A

Hala izliyor musun :F
Evet ya başta sadece Sedef için izlerim diyordum ama Ali ve Ezo çok güzeldi onları da izliyorum. :A
------

İşte arkasında durulan işlerin gücü. Sezon başında 1-2 reyting alan ve doğru düzgün ilk 10'a giremeyen Şarkılar Bizi Söyler artık yılların O Ses'ini falan geçiyor. İlk sezon finalinde devam etmez sanmıştım ama devam kararı ve gün değişikliği ilaç gibi geldi tebrikler.

Elkızı AB'de ucundan da olsa 2'yi görmüş. :A İki haftalık aradan sonra iyice gözden düşer ve 13'te sepetlenir diye umut ediyorum. :A
Kırmızı Oda'nın gözden düşmesi gibi mi. :A

Elkızı'nın düşeceğini tahmin etmiştim. Dün belki de en en en kötü bölümü yayınlandı. 2 haftalık araya böyle rezil bir bölümle gelmek bir sonraki bölüm için daha da kötü. 2 haftadır EzAl PR'ı yapıp esas çift EzAl denilip Ezo-Harun sahneleri dayarlarsa düşüş kaçınılmaz olur. Dün en sonunda sinirlendim, kapattım. :A

Haftaya dahada düşer yorumlar çok kötüydü çoğu bırakacam izlemicem diyordu valla :D

• Beğendim
Reactions: Özgür
Müzik programı izlemek isteyen Şarkılar Bizi Söyler'e kaymaya başladı sanırım, konuklara göre oynuyordu oranları belli bir sabitlik yakaladı. O Ses'in yanında baya iyi durumu :A

Evet ya başta sadece Sedef için izlerim diyordum ama Ali ve Ezo çok güzeldi onları da izliyorum. :A
------

Kırmızı Oda'nın gözden düşmesi gibi mi. :A
IMG_20211129_154432.jpg

O Ses Türkiye'de son 3 bölüm kaldı. Gelen hafta çeyrek final olacak. Benim tahminime göre 8 Ocak Cumartesi veya 9 Ocak Pazar final tarihi olur. MasterChef'in finali ise 14 Ocak Cuma olacağını düşünüyorum. (Kırmızı Oda 3 hafta ara verir bence)

O Ses Türkiye'de son 3 bölüm kaldı. Gelen hafta çeyrek final olacak. Benim tahminime göre 8 Ocak Cumartesi veya 9 Ocak Pazar final tarihi olur. MasterChef'in finali ise 14 Ocak Cuma olacağını düşünüyorum. (Kırmızı Oda 3 hafta ara verir bence)
Senin şu Kırmızı Oda'yı yerinden etme derdin ne olacak. :A Masterchef o kadar dolu günde 1. olamaz. :A

Güldür Güldür 2 grupta 4+ reytinglere gelmiş. Yılbaşında iyi bölüm olursa, bu ilgi sonrasında normal bölümlerine de yansır. Zaten yılbaşında 6-7+ alacağını bekliyorum.

O Ses Türkiye en az 3-4 sezon yayınlamaz artık. Belki de, 3 sezon önceki Masterchef gibi uzun bir aradan dönünce yeniden ilgi görebilir.

Şarkılar Bizi Söyler bence alacağı en iyi reytingleri alıyor. Düşük bütçeli ve iyi dayanıyor. Böyle 2 dizinin 9-10 aldığı bir günde yeni ve yüksek bütçeli dizi yayınlayıp zarar etmekten daha iyidir.

#GönülDağı
Total | (1) | 10,09
AB | (1) | 10,26
ABC1 | (1) | 11,17

#Kardeşlerim
Total | (2) | 9,88
AB | (4) | 4,40
ABC1 | (4) | 6,20

#GüldürGüldürShow
Total (8) | 3,53
AB (5) | 4,15
ABC (6) | 4,23

#ŞarkılarBiziSöyler
Total (9) | 3,49
AB (7) | 3,15
ABC (8) | 3,60

#OSesTürkiye
Total (16) | 2,36
AB (6) | 3,50
ABC (10) | 3,29

#Elkızı
Total | (10) | 3,44
AB | (9) | 2,96
ABC1 | (9) | 3,35

#Yemin
Total (19) | 1,89
AB (33) | 0,96
ABC (26) | 1,37

Kaynak: Deniz TURAL Twitter
Gönül Dağı her hafta olduğu gibi yine şov yapmış. mşlh...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam