Sen bırak benim peşimi sapık gbi dadandın korkuyorum forumda rahatca gezemıyorum bileAy ne halt edersen et düş yakamdan
Sen bırak benim peşimi sapık gbi dadandın korkuyorum forumda rahatca gezemıyorum bileAy ne halt edersen et düş yakamdan
Ay kim kimin peşinde acaba bana sulanan tebelleş olan her yerde karşıma çıkan sensinSen bırak benim peşimi sapık gbi dadandın korkuyorum forumda rahatca gezemıyorum bile
Heeeelllpppp policeeee polizeeeee polissss help meeeee tcvz ediyrlaarrrrrrAy kim kimin peşinde acaba bana sulanan tebelleş olan her yerde karşıma çıkan sensin
Heeeelllpppp policeeee polizeeeee polissss help meeeee tcvz ediyrlaarrrrrr
Ab yükselmişmi @Forumdash 9 a düşmek üzere diyordu Çelikkol yükseltmiş düşürmek yerine @Aserataz ye de kendine bi uşak tut
Soft ATV övenler peki
Eski diziden birisi gelmiş ben onu hesap etmemiştimAb yükselmişmi @Forumdash 9 a düşmek üzere diyordu Çelikkol yükseltmiş düşürmek yerine @Aserat
Eruğrul'un aldığı oranları mumla arıyorlar yakında maliyeti karşılamıyor diye biterAb yükselmişmi @Forumdash 9 a düşmek üzere diyordu Çelikkol yükseltmiş düşürmek yerine @Aserat
Biri değil baya kişi geldi Ertuğrulun abisinin eşi sonra silah arkadaşlarından abdurrahman Gazi geldi ama Deniz çakır gibi Ertuğrulunda ölüm haberi geldi gibi bir hava olustu oan nasıl izledim sormaSoft >Salt*
Eski diziden birisi gelmiş ben onu hesap etmemiştim
Ölmeden gelecekEruğrul'un aldığı oranları mumla arıyorlar yakında maliyeti karşılamıyor diye biter
Şimdilik Mahsunum yeterDaha çok beklersin
Azdın mı sen 😱Şimdilik Mahsunum yeter
Adam gelir gelmez ara verdiler zaten replikte söylemediAzdın mı sen 😱
inş aradan döndüklerinde gebermiş olurAdam gelir gelmez ara verdiler zaten replikte söylemedi
Şu sahneye bak diziye dönmek isticeksinHayır tabiki
ASLAŞu sahneye bak diziye dönmek isticeksin