25 Aralık 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Söz harika gitmiş, yakında diğer iki grubu da alırız herhalde. Diziyi izlemeden saçma diyenler boş muhabbet yapmasın.

SBA iyi gidiyor ama iki tane 10 reyting alan dizinin yanında fazla pay alamıyor, gün değişikliği iyi gelebilir ama ters de tepebilir. Riskli..

Çukur da harika gidiyor.

Çukur 2 grupu aldıktan sonra totali de alacak gibi.
1 reyting fark kalmış.

Söz güzel bölümdü, iyi gidiyor.

İçerde'nin 10. bölümü 13 reytingi gördü. Ne katlaması? Reyting anlamında henüz İçerde seviyesine çıkamadı Çukur. Tabii adım adım yükseliyor. Ancak 'İçerde'yi katlıyor' demek doğru değil.

sesli güldüm

sesli güldüm

ABLA SEN YAPMA BARİ DENİZ YOK ŞİMDİ SEN GEÇME SAVUNMAYA

İzlediğim diziyi nasıl savunmam helede @denizz19 bonişim yokken hayatta susmam valla

Kız çenebaz seni dizimizden uzak dur bakım
tekrar yükseliriz biz çatlaa emii

Biz bitti demeden bitmez beyler dağılın
Bugün 4,80 alırız yarın yeniden 5,70 alır sizi çatlatmaya devam ederiz. 104.bölümde bile hala direniyoruz herkese
benim yokluğumu fırsat bilmeyin zira ensenizdeyim

Bugün 4,80 alırız yarın yeniden 5,70 alır sizi çatlatmaya devam ederiz. 104.bölümde bile hala direniyoruz herkese

😱Ayy sen nerden çıktın bee üstüme iyilik sağlık

Askere gitti diye seviniyorduk. Yine bir yolunu buldu ve geldi Pazartesi reytinglerini yorumluyor. Kırgın Çiçekler'i savunuyor.

@Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Çiğdem-